- 4 Haziran 2009
- 12.117
- 1.133
- 223
Tesekurler ya ıns vercegız kıloları cızelgemı ne zamn yapabılırsızz ben dah sonra yın euraım ıy gunler
ee sen görmedinmi üstteye yaptım çielgeni.linki verdin yapıştırıp koycaksin
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tesekurler ya ıns vercegız kıloları cızelgemı ne zamn yapabılırsızz ben dah sonra yın euraım ıy gunler
sağol gözüm iyi gitti bu hafta..aslında hep öyle oluyo bende bir hafta iyi bir hafta hüsran..
evet evdeyim bacım döndüm vatana:))
sabah 1 dilim ekmek...
kaşar biraz yumurta bolca yeşillik eşliğinde domat..
zeytin iki kupa siyah çayy
ara öğün yok
şimdi çocuklara tavuk haşladım içine patates attım..
bi kaç parça tavuk yicemsalatayla
ekmek yemicem...
ay delırcem yapıstıramıyorum daha dogrusu lınkı kopyalıyamıyrum neden acaba
cok tesekurler oldu sagolun topıktekı butun arkadaslar merhaba az cok takıp edıyorum bu topıgı benım adım ceylan ıstanbulda katılıyorum 2 kıızm var kucugu szınkılerle 10 subat 2010 dogumlu hepnıze hayırlı rejımlerrr en sısko benım galıbaaa![]()
cok tesekurler oldu sagolun topıktekı butun arkadaslar merhaba az cok takıp edıyorum bu topıgı benım adım ceylan ıstanbulda katılıyorum 2 kıızm var kucugu szınkılerle 10 subat 2010 dogumlu hepnıze hayırlı rejımlerrr en sısko benım galıbaaa![]()
öğlen 2 keğçe tavuklu çorba
bide ıspanak yedim yoğurtlu
yeşil çay içerim bugün hergün değiştireyim ara öğünde portakal yicem akşamada hafif geçerim leslie yaparım yeter zatennn
Kızlarya su su olayı benı mahvedıo gunde 3 lıtre su zaten 3 kupa yesıl cay bıde sabahları buyuk kuppa 300 gramlık ya zaten 1 kılo onlar ebukadaarsuyu ıcınce yemek yıyesım yok sabhtan berı 1 yumurta 1 kse yogurt yedım bırazdan corba ıcerım bıde su altın cılek olayını sorcam kullanan bı faydasını goren varmkı aman mahvodum varya wc olayından bıyere gıdesım yok allah kolayık versın hepımıze
![]()
nasılsınız arkadaşlar burcu tebrikler cnm
bendende bu hafta tık yok 300 gr gitmiş biliyodum zaten moralim bozuldu ama normal geçen hafta 2 küsür gitmişti durmasıda normal dimi
SLM KIZLAR BENDE 10 SUBAT 2010 ANNESIYIM 2 KIZM VAR BIRI 11 YASINDA BIRIDE SIZINKILELE YASIT BEN BAYADIR SIZI TAKIP EDIYORUM AMA CALISTIGM ICIN YAZMAYA VAKTIM OLMADI AMA BUNDAN SONRA BENIDE ARANIZA KABUL EDERSENİZ BENDE KILO VERMEK ISTIYORUM ADIMM CEYLAN ISTANBULDAN KATILIYORUM KUCUK KIZIMDA ESRA BENDE SU ANDA 83 KILOYUM BOYUM 163 YANE EN AZ 65 OLMAM LAZIM 15 NISANDAN BERI DIYETE BASLADIM LISTEYE EKLERSENIZ COK SEVINIRIM AMA EKLEMESENIZDE SIZI TAKIPTE OLACAGIM GITSIN KILOLAR CITIR ANNE OLALIM INS BIDE AYLIKMI HAFTALIKMI KILOLARI SOYLUYORZ PAPATYA HANIM SIZDEN RICA COK URSATIM KILO CIZELGESI YAPAMADIM BANA YARDIMCI OLABILIRMISINIZ HERKESE HAYIRLI REJİMLER![]()
slm kızlar ben geldimmmmmmmm.......
sabah girdim bi türlü yazamadım sonucu...1,250 gr vermişim bu hafta
62,5 oldum..bu hafta regl olcam sanırım..aslında 24 ünde olmştum ama belirtileri var..şişkinlik bel ağrısı vs..
hoşgeldin canım..çoğumuz emziriyoruz..maşallah benm sütümde azalma olmadı..çok ağır diyet yapmıyoruz zaten..ben ekmeği azalttım bide bol su içiyorum....
verirsiin verirsin seen..gelde yaz bakiimm ne ttim merak ettim.
oo hoşgeldin zehracım.
evet bu topkte alında düzenli beslenerek kilo vermeye çalışıyorduz.amaz 3 ara ögün 2 yada 3 ara ögün şeklinde az ve sık beslenerek her guruptan yiyerek zayıflamak.azda olsa egrezsiz yaparak desteklemeye çalışıoruz..böyle işte.hazartesileride kilo bildimi iverip kaç kilo verdik veya iyi gitti kötü gitti diye durumuuzdan bahsediyoruz.öyle gidiyo birbirimize destek ve motive oluyoruz.senide arımızda görelem...
bu arada dün başlamışsın diyete hayırlı olsun.
gel sanada bi ticker yapalım nalın ilirliyorsun görelim:)
Teşekkür ederim arkadaşlar. Bende dün başladım rejime bugünde dikkat ettim.
Sabah 1 bardak şekersiz süt ve 1 tane pogaça yedim maalesef(yanlız artık kepek ekmek ve beyaz peynirle tost yapacağım)
Öğlen 1 porsiyon yogurtlu ıspanak ve salata az öncede 4 tane lifli bisküvi yedim bol bolda su içiyorum..
Egzersiz içinde boş günüm ve hafta sonum kalıyor inşallah işe yarar. Ayşegülcüm bu arada ticker yaptım.
Kilo veren arkadaşlarada maşallah az yada çok maşallah iyi gidiyorsunuz.Sevgiler..