Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bende çıkıyorum.defneyi yatıracagım sonrada yemek pilav gfalan anca .iyi akşamlarr..
kızlar lütfen ihlam etmeyelim burayı insan motive oluyo şurda![]()
Bende ara öğünümde 2 salatalık yedim bide yeşil çay yeterli akşamda az yerim
bencede motive oluyorum vallaaa
Ayşegülcüm haklısın canım ben dünden beri çok motive oldum yanlız yapsam çok kısa sürerdi diyetim ama inşallah beraber kilo vereceğiz burada.
Akşama yağsız tavuklu patates yemeği yogurt ve salata yiyeceğim.
Arada 1 elma ve gecede 1 bardak şekersiz süt.
Herkese iyi akşamlar..
selam kızlarrr
kaçağınız geldi bu hafta giremedim pek ferhat evdeydi
bide istanbula gittim orada kaçırdım biraz bu hafta gelen giden yok face telden girdiğim için kolay oluyodu :)))
ama yarından itibaren sizlerle olurum inş.
acayip şişliğim var yol yorgunluğumudur nedir anlamadım
özledim hepinizi
herkes iyi kilo vermiş tebrik ederim ayrı ayrı canlarrr
ha ha bende damla çikolatalı bisküci yedim hemide 8 teneoff kızlar benm çok fena geçti öğleden sonra..verdiğim 1250 ide almazsam iyidir...
öğleden sonra komşununa ark geliyomş benide çağırdı...peynirli börek yedim bi dilim:18:
eve geldim coştum..5 tane kakaolu ikram,yarımda gofret birde kivi yedim...ohaaa bana:18:
akşama pırasa var...hiç yiyesim yok ama bikaç kaşık yerim yinede..maksat bişeyler yemek olsun...daha yemedik kociş yeni geldi...ben kaçar...
MERHABA ARKADAŞLAR,
Ben 2011 şubat annesiyim,diyet topğinize şöyle bi göz attım da başarısına imrendim bazı arkadaşların şu an tam olarak nick hatırlayamasam da...tebrikler öncelikle..
Ben doğum yapalı 3 aya yaklaştı ama hiç kilo veremıyorum ya 14 kilo almıştım ama 9 kilo gtti geriye kalan son 5 kilo yapıştı üzerime...Tabi diyet yapamıyorum,sezeryan olduğum için spor da sadece yürüyüş serbest şimdilik ona da oğlum izin vermiyor...Böyle kaldım yani ne giysem yakışmıyor,hiçbi kıyafetime sığamıyorum,yenilerini de almıyorum bilerek...kötü bi duygu şişman olmak,bu arada 5 kilo fazla için mi şişman diyorsun kndine demeyin çünkü zaten 6 kilo fazlam vardı hamile kaldığımda.11 kilo vermem lazım yani en az.
Sizler diyete ne zaman başladınız,sütünüz bu durumdan nasıl etkilendi benim için en önemlisi bu çünkü emziriyorum şu an sadece anne sütü veriyorum oğluma.ek gıdaya geçnce diyete başlamayı istiyorum ama ne dersiniz?Görüş ve öneriler lütfen(
ha ha bende damla çikolatalı bisküci yedim hemide 8 tene
listemizin ilk sırasında yazıyor zaten..
bizler diyete çocuklarımız 12 aylık olduktan sonra başladık.ve diyete başladik ve halada çogumuz emziriyoruz.biz pek dikkat etmedik acıkcası sütümüzde bi azalma olsaın diye.lohusalıkta çogumuz aldık kilo diyebilirim..ama 12 alyık olduktan sonra sıkı olmayan her guruptan yiyebildigimiz kendimizi zora sokmadan az ve sık beslenerek kilo vermeye başladık..hiiç telş etme daha o kadar erkenkii..senin yapabilecegin şeyler havalar iyi ısınınca alacaksın ebişini dolaş.hem bebik hava alır hem sen.hem kilona iyi geler.yürüyüş yani.
sonra abur cuburu bırak süte bi etkisi yok zaten ha benim ibi tatlı delisi değilsen yemezsin..ama ben lohusalıkta 10 kilo aldım ..ne yapayım dayanamıyorum.bide süt azalacak korkusuyla ha bire yedim aslında pişman değilim belkide oldu etkisi bilemem.ama bol su.ciddi bol su.yürüşüy yeterli olur.6 aydan sonra seni yormayacak bi egzersize başlarsın evde..düzenli beslendikten sonra hatta emzirdikten sonra gitmeyecek kilo yoktur..bitki çayı önerilmiyo ezirmekte.yeşil çay bile etki yapıyor diye biliyorduk o yüzden o beşi biyerdeler sütü azaltır haberin olsun.verecegin 10 kilo olsun inşallah yavaş yavaş sende kilonu verirsin ama acele etme.eninde sonunda kilo gidiyo bizde oldugu gibi ama emzirme bi daha gelmiyo..tekrar kolay gelsin.bu arada bir çoğumuz sezaryan olduk...
evet doğrudur fatoşcum.Yağ parçlıyomuş o şekilde canım yağ oluşturmuyo yani
Doğum günü var eşimin kuzenin oğlunu 1 yaşına gircek gitçez ama ben bişi yememmeye kararlıyım