• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Şubat anneleri zayıflıyor..

şimdiye kadar 1,5 lt su içtim
öğlen yarım kase yoğurt, 1 poaça 3 ince dilim kaşar yedim şimdi
lipton yemek sonrası çayı içtim
birazdan form plus içicem

sibel bişey sorcam funda çayı bende aldım 3-4 aydır duruyor nasıl senin funda çayı benim çay biberiye gibi çok küçük ve ince tuhaf bişey

evet canım aynen öyle bişey..ben günde iki fincan içiyorum..yağ yakıyomuş anne sütünü arttırıyomuşşşşşş...

Dün öğlen portakalla-tost yedim .
akşam üstüde doğru düzgün birşey yemeyince eve kendimi zor attım tansiyonum düştü başım ağrıdı bi fena oldum yoldu bayılıp düşücem diye korktum.
evdede 1/2 tabak bulgur pilav 1 kase çorba ve 1 parça et yedim.ama çok fana olmuştum kendime geldim.

geç saattede biz sezonu açtık 1 dilim karpuz yedim.gece 12 de süt içip uyudum.

sabahta 2dilim ekmek 1domates bi parçada peynir yedim.

ara öğünüm 7-8 tane buyük kırmızı üzüm ve 3 tane çilek.

öğlende 1 porsiyon köfte yedim ama pilav falan yok 2 ince dilime denk gelecek kadarda pide yedim.
canım acaip tatlı istiyor.akşam tavuk göysü falan yapatyım bari az kaldı benim gündeküçük bi porsiyon ttalı ekliyeyim hem tansiyon düşüyor hem kan şekerim sanırım.

Sibel 5 tane şekerpar e ve sabahta 3 tane poğaçamı?sen keşke 1250 vermeseymişsin 2500 geri alacaksın bu gidişle.
iyi yemişsin burcu.kız derman kalmayacak şekide ne diye kaldın aç.neyseki dengelemişsin pek saldırmamışsın ..

ayşegül sibel mail attım

sağol ayten bakarım birazdan.
listenle inşallah kolayca verirsin kiloları bacım.

kız ayşegül kasma kendini bacım..maşallah iyi verdin..57 ne demek valla ben 57 olsam ogün bırakırım diyeti...artık yavaş yavaş vermeye çalış ki geri almayasın anacım...

ya sibel ben hedefi 50 yapmıştım amaa..daha yol çokk:(

afiyet olsunn.

iyi yemişsin burcu.kız derman kalmayacak şekide ne diye kaldın aç.neyseki dengelemişsin pek saldırmamışsın ..

sağol ayten bakarım birazdan.
listenle inşallah kolayca verirsin kiloları bacım.

ya sibel ben hedefi 50 yapmıştım amaa..daha yol çokk:(

afiyet olsunn.

kız 50 de çok az değilmi bacım nebileyim çok zayıf olma sonra..

he yavv burcu ben niye böyle oldum...çok kilo verdiğim haftanın ilk günü ben coşuyorum...hani verdim ohh rahatım gibilerinden..neyseki ikinci güne bişey kalmıyo...bugün 3 poğaça çok oldu evet.ama öğleye bişey yemedim..funda çayı içtim..birazdan bisküvi yerim öğleyi kapatırım akşama da az yerim inş dengelerim..

bak halen bisküvi diyor 1 domates bı salata ye bırak su bisküvileri artık.

senin şu su içişine hayranım valla.bir gün içersem 3 gün içmiyorum ben ya.
çay çeşitini arttırmışsın yine wayyy.

yokk.aslında ah 50 olsam..evet çok kuru oluyorum ama ben o halimide seviyodum:(
görürmüyümki acep

50 bencede çok az kuru kasnak gibi o ne ya 2 çoçuk annesisin sen gel sen yine 53 falan yap bak yeni kıyafetler almak zorunda kalaacaksın sonra.50 çok az ayşegül çok zayıflıkta iyi durumuyor.

kızma ayşegülcüm ama çok zayıflığı bende sevmiyorum, erkeklerde çok kuru sevmiyor, şöyle ellerini atınca gelsin istiyorlar:27::52:

kızma ayşegülcüm ama çok zayıflığı bende sevmiyorum, erkeklerde çok kuru sevmiyor, şöyle ellerini atınca gelsin istiyorlar:27::52:

evet canım katılıyorum sana..erkekler zayıf kadınlara bakarlar ama hafif kiloluları severler hihihi...

selam kızlar geç kalktığım için öğle yemeği yemedim canım dondurma istiyodu çok bi tane magnum yedim oda 240 kaloricik ama akşam yemeğinde balık var diye yedim onuda:)) akşam yemeğim fırında somon karışık salata 1kepçede tarhana çorbası ımm herkese afiyet olsun

günaydın..
benim moral sıfır ..e tabi kendim ettim kendim buldum.tartıda 58 çıkıyorum.o kadar yersem o bile az çıktı yani.off neyse artık bundan sonrasına bakacagız.yani 58 den yine 57 ye düşmek ilk hedefim.bu hafta böyle gececek allatah inşallah 57 ye düşebilirim pazartesiye kadar.çok üzgünüm ama üzülmek yerine bundan sonra harekete geçme vakti..tamam tamam akıllandım yemeyecegim.
üç aylık diyetimde ilk defa kilomun üstünde çıktım..toparlanıyorum.bu hafta elimden geldigince ekmekg az tüketecegim yada tüketmeyecegim..bi gr bile tatlı yok..bana..:41:

Sabah maydanoz kürü
koca kupa su
kahvaltı
zeytin peynir 2 dilim ekmek domates salatalık çay

10 30da ara elma yiycem süt içecem süt
ben başta bitki çaylarını güzel içiyodum bıraktım gitti yav bari günde 1 yeşil çay içsem

Doğum günü partisine davetliydik
ve

hiç bişli yemedimmmmmmmmmmmm aferin deyin bakem banaaaaaaaaaaaaaaaaaa lokma dahi girmedi ağzıma...tatlı krizi döneminde olmama rağmen ne haberrrrrr

valla dün ben gezmedeydim ve sadece küçük bi dilim tramisu ve 4-5 tane mercimek köftesi yedim gerini olduğu gibii gönderdim hayret ettim kendime..:)
iyi gidiyorum ben sanırım yaa her gören zayıfladığımı inceldiğimi söylüyo...herkes hemfikir olunca bu konuda bende inanıyorum :))
sabah domates salatalık peynir maydonoz ve ekmekten oluşan kahvaltımı yaptım su içiyorum...zaten bugün temizlik günü oturmak yok...

haaaa ayrıcaa haftada 3 gün spor salonuna yazılıyoruz arkadaşlarla...
ayrobik fitnıs plates kondüsyon aletleri sauna...vs hepsi içinde aylık 30 tl...
p.tesi çarşamba ve cuma 1 er buçuk saat...

günaydın kızlar sabaha ılıksu ve elmayla başladım hergünkü gibi kahvaltıma daha var 1 bardak daha ılıku içerim sonra kahvaltıya allah kerim yazarım bide ben bişy yapcam kızlartickerimi değiştircem yeni başlangıç yapcam 65 kilodan ve yeni hedef koycam çünkü bu takvime baktıkça aman kenidimi kasmayım zaten 10 kilo vermişim diye düşünüyorum 65-55 tickeri yapcam iyi fikir diyenler beğensin:))

slm hatunlar..
sabah 1 dilimden az ekmek yarım domates
bolca nane ve maydanoz..
yeşil zeytin biraz kaşar..
iki fincan çay(siyah)

kızlar bu funda yaprağı acayip bağırsak çalıştırıyo..vede sütü arttırıyo tecrübeyle sabittir..bana güvenin..göğüslerim uzun zamandır ilk defa böyle dolu..tabi yediğim tatlılarında payı var ama..yinede fark etti..bide günde 2 kere wc ye çıkarıyo..çok rahatlattı beni..2 günde farkettirdi..

ayşegül bende fazla çıktım almışım biraz:14:
bende dikkat edicem artık 2gün iyi tıkındım...durmak yok yola devam..tatlı yemicem kattiyetle artık..

Ben geldim dün akşam kuru fasulye vardı ondan yedim sonrada form çayı içtim ha bide ülkerin tek çikolatasından 1tanecik yedim o kaa
sabahta uyanınca sütümüiçtim 1/2 de simit arada elma
öğlen ıspanak ve salata
ayşegül olsun verirsin sen ama kilomuzu sabitlemek daha zor

Back
X