• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Şubat anneleri zayıflıyor..

ayşegül ben sabah tartılsam zaten 60 olmuştur herhalde akşamla sabah arası 2 kilo farkediyor .hatta ceylan sormuşsun ya oluyor valla 10 dk sonra 1 kilo fazla çıktıgımı bilirim :) kafayı tartıya takmamak lazım habire tartılınca garip garip rakamlar çıkıyor.

benimde 14 nisandı 2. ayım dimi kaçtım ben o zaman ya sen 62.500 yaz istersen öyle birşey herhalde.

Son düzenleme:
ayşegül ben sabah tartılsam zaten 60 olmuştur herhalde akşamla sabah arası 2 kilo farkediyor .hatta ceylan sormuşsun ya oluyor valla 10 dk sonra 1 kilo fazla çıktıgımı bilirim :) kafayı tartıya takmamak lazım habire tartılınca garip garip rakamlar çıkıyor.

benimde 14 nisandı 2. ayım dimi kaçtım ben o zaman ya sen 62.500 yaz istersen öyle birşey herhalde.

tamam işte sen sabahı baz al.akşamları çok çıkıyo.yediginle alakalı ouyo akşamları..akşam tartılırsam ben 58 geliyorum zaten:(
listeye 61.8 diye yazmıtımm...

bende 2 mayıstaki hedefi bulamayacagım maalesef:((
bu arada listeyi düzelttim..

canımcım zahmet olmassa benim 3 ay bilgim 65.5 di sen şimdik 65 yapmışsın onu bi düzeltiversen sonra 4. ay kilom 500 gr eksik vermiş gibi olurum 65 den düşmüş gibi olurum motivem bozulur mozulur allah korusun bak senden bulurum ayşegül bacı:60:

bu arada akşam pilav haşlanmış tavuk ve hatta turşu yedim biraz ucunu kaçırdım her zamanki gibi ama birazdan yürürüz belki
bide bişey daha diyim eşimde benden sonra başlamıştı hani diyete 86 nın üstünde idi şuan 74.6 kilo yani yaklaşık 12 kilo verdi :) karı koca diyete girmenin faydaları işte ikimiz toplamda 22 kilo verdik buda yaklaşık 7-8 yaşlarında bi çocuk kilosu yani 7 yaşında bi çocuk cüssesinde yağ çıkarttık evimizden:60::66::66:

Son düzenleme:
tamam işte sen sabahı baz al.akşamları çok çıkıyo.yediginle alakalı ouyo akşamları..akşam tartılırsam ben 58 geliyorum zaten:(
listeye 61.8 diye yazmıtımm...

hee tamam o zaman 61.8 kalsın.
ama sabah tartılırsam diyeti sonlandırmam lazım.gerçi bazen sabahta fazla çıktığım oluyor.bi 10 gün daha devam edeyim tartıda akşam ki kilom ile 59-60 ı gördümmü bırakıcam yeter o zaman çokta zayıflamıyayım.suratım küçüçük kalıyor oda yakışmıyor.

bu arada akşam pilav haşlanmış tavuk ve hatta turşu yedim biraz ucunu kaçırdım her zamanki gibi ama birazdan yürürüz belki
bide bişey daha diyim eşimde benden sonra başlamıştı hani diyete 86 nın üstünde idi şuan 74.6 kilo yani yaklaşık 12 kilo verdi :) karı koca diyete girmenin faydaları işte ikimiz toplamda 22 kilo verdik buda yaklaşık 7-8 yaşlarında bi çocuk kilosu yani 7 yaşında bi çocuk cüssesinde yağ çıkarttık evimizden:60::66::66:

sizin ev hafifledi desene.bende diyetteyim ama sürekli az az hamur işi pilav falan yapıp zorla kocişe ye ye diye ısrar ediyorum benimkininde kilo alması lazım.ben versem o alsa ne güzel olur aslında.

Dün akşam bende 1/2 kase çorba 2-3 kaşık makarna ve bol salata yedim bu ara akşamları bayağı azalttım iyi oldu.

Sabah evden çıkmadan yumurta haşladım attım çantama gözümü açar açmaz kahvaltı yapamam ben.
2 çeri domates
1 küçük salata
1 yumurta
1 dilim peynir ve bu sefer 3 ince dilim kepek ekmeği.
ekmeği azaltacagıma fazlalaştırıyorum.ama yumurtada tek yenmiyor ki.
şimdi siyah çay içiyorum.bitsin yeşil çay içicem .

günaydınlar bende dün validem börek yapmıştı ondan kaçırdım onun dışında güzeldi ama karnımda şişlik var üsttüm galiba gaz var çok poffff:))))

bu sabahta 1dilim kemek ekmeği
1domates
1salatalık
1yeşil soğan
1sivri biberden salta yaptım
az peynir yedim
yarımda sosis

10da plates yaptım ebruyla 1 saat
şimdide yeşil çayımı içicem

Günaydınlar bende akşam çorba ve semiz otu yedim
sabahta ılık su içtim 1/2 yumurta 1 bardak sür
ara öğün elma 1 litrede su

Slm kızlar ya aksam arkadas geldı cok deyıl ama bıraz mısır patlak yedım am 8 gıbı bol salata yedım ayya busabahta az salatalık domates ve ıkı kucuk dılım çukulatalı ekmek yedım offffffffffff ya bıde funda yapraggıyla bberıyeyı karıstırıncadayag yakıyo dıyolar mesela 3 kupa yesıl cay yerıne bır kupasını funda yapragı ıcsem gercı benım kızm emmıyo sutum artamaz gıtsın yaglarrrr:52:bıde bısey sorcam kızlar bu kondoksıyen pısıkletlerıoyel yapınca kılo verımlırmı benım evde var ama en fazla 20 dakka yapıyomm bı bılgısı ollan varmı herkese bol kosturmalı hafta sonları dılerım arkadaslar:7::58:

hee tamam o zaman 61.8 kalsın.
ama sabah tartılırsam diyeti sonlandırmam lazım.gerçi bazen sabahta fazla çıktığım oluyor.bi 10 gün daha devam edeyim tartıda akşam ki kilom ile 59-60 ı gördümmü bırakıcam yeter o zaman çokta zayıflamıyayım.suratım küçüçük kalıyor oda yakışmıyor.

sizin ev hafifledi desene.bende diyetteyim ama sürekli az az hamur işi pilav falan yapıp zorla kocişe ye ye diye ısrar ediyorum benimkininde kilo alması lazım.ben versem o alsa ne güzel olur aslında.

Dün akşam bende 1/2 kase çorba 2-3 kaşık makarna ve bol salata yedim bu ara akşamları bayağı azalttım iyi oldu.

Sabah evden çıkmadan yumurta haşladım attım çantama gözümü açar açmaz kahvaltı yapamam ben.
2 çeri domates
1 küçük salata
1 yumurta
1 dilim peynir ve bu sefer 3 ince dilim kepek ekmeği.
ekmeği azaltacagıma fazlalaştırıyorum.ama yumurtada tek yenmiyor ki.
şimdi siyah çay içiyorum.bitsin yeşil çay içicem .
he sen geldin hedefine.bende akşamları istedigim kiloyu görünce bitireceim:)afiyet olsun.
ben yumurtayı sadede pek severim.yumurtayı ben normalda çok sevirim.dikkat ettiyseniz iki gndük emek yemiyorum.doymam diye sabahları haşlama yuurta koydum değilse elim ayağım ttitrer valla ama yumunta doyurucu oluyo bana.

günaydınlar bende dün validem börek yapmıştı ondan kaçırdım onun dışında güzeldi ama karnımda şişlik var üsttüm galiba gaz var çok poffff:))))

bu sabahta 1dilim kemek ekmeği
1domates
1salatalık
1yeşil soğan
1sivri biberden salta yaptım
az peynir yedim
yarımda sosis

10da plates yaptım ebruyla 1 saat
şimdide yeşil çayımı içicem
afiyet olsun kuşum.ayy
platismi.çok zor geliyo bana yaa.bide alitleri varmı sende en önemlisi sanırım şu lastik dimi..
valla kimse sevmez ebru şallıy ama kadın nasıl elastik ben bi kere deneyeyim dedim yapamadım valla.

Günaydınlar bende akşam çorba ve semiz otu yedim
sabahta ılık su içtim 1/2 yumurta 1 bardak sür
ara öğün elma 1 litrede su

afiyet olsun serap..
ee hapını aldınmıı..

Slm kızlar ya aksam arkadas geldı cok deyıl ama bıraz mısır patlak yedım am 8 gıbı bol salata yedım ayya busabahta az salatalık domates ve ıkı kucuk dılım çukulatalı ekmek yedım offffffffffff ya bıde funda yapraggıyla bberıyeyı karıstırıncadayag yakıyo dıyolar mesela 3 kupa yesıl cay yerıne bır kupasını funda yapragı ıcsem gercı benım kızm emmıyo sutum artamaz gıtsın yaglarrrr:52:bıde bısey sorcam kızlar bu kondoksıyen pısıkletlerıoyel yapınca kılo verımlırmı benım evde var ama en fazla 20 dakka yapıyomm bı bılgısı ollan varmı herkese bol kosturmalı hafta sonları dılerım arkadaslar:7::58:

zamanla diyete alışırsın ceylan..ilk zamanlar biraz daha kararlı ol.ilerleyen zamanlada az gevşek olunuyo..hadi bakalım.
bisiklete gelince benim evde var.ama kondusyon bisikleti değil.bayagı basit sadece pedalleri dönen bi alet.şu 100 liralık olanlardan ama feci işimi görüyoözellikle besanler için vageçilmez diyebilirim.ben çok sık binemiyorum ama bindimmide inmiyorum:))
mesela bi film izliyorum onu izlerken bisiklete biniyorum tabi bu arada çocuklar uyuyunca anca biniyorum değilse o tepemde biri yanımda olmuyo.onlar uyuyunca biniyorum biikletime hem filmizliyorum hem bisikletimi ceviriyorum.iyi etki yapması için 45 dk veya 1 saat binmelisin.basenlere çok etkisi oluyo.ama hiç yoktanda bi yarım saat bile olsa bin..derim..evde varmış valla daha ne..

sabah
1 haşlama yumurta
1 domates
1 salatalık
1 kk beyaz peynir
ve su.bu aralar kahvaltıda bişey içimeyorum hiç canım itemiyo..

sonra lesli ile 3 mil yaptım (epeydir spor yapmıyordum bayağı yordu.hem 45 dk spor yapmak çok sıkıcı yaa.neyse sabrettim ve bitirdim.)

ara 1 portakal
1 tam ceviz

sabah
1 haşlama yumurta
1 domates
1 salatalık
1 kk beyaz peynir
ve su.bu aralar kahvaltıda bişey içimeyorum hiç canım itemiyo..

sonra lesli ile 3 mil yaptım (epeydir spor yapmıyordum bayağı yordu.hem 45 dk spor yapmak çok sıkıcı yaa.neyse sabrettim ve bitirdim.)

ara 1 portakal
1 tam ceviz

canımcım zahmet olmassa benim 3 ay bilgim 65.5 di sen şimdik 65 yapmışsın onu bi düzeltiversen sonra 4. ay kilom 500 gr eksik vermiş gibi olurum 65 den düşmüş gibi olurum motivem bozulur mozulur allah korusun bak senden bulurum ayşegül bacı:60:

kız allah korusun benim yüzümden eriyiemeyecennn:86: hemen düzeltiyorm şekerim..
bu arada eşinde çok iyi vermiş yaa...benim kocada verse ahh..beni ideal kulomdayım diyip kaçıyo:19:

Aynen dedıgın gıbı yaptım aysegul televızyonu actım daaha kolay oldu ama pes ettım 30 dakkada sabahta 15 yapmıstım zaten bıde gergun 3 kılo su ıcebılıyomusunz ya ben okadar caydanh sonra en fazla 2 kılo ıcıyom aman yangından mal kacırmıyozya ayda 3 versem keske sımıde koca bır tabak salata yıcem corbayla aksamda yemegede davetlıyz ama kararlıyım ordada salata ve sebzeyle ıdare etcem ya bıde su müsli olayını sorcam arkadaslar alsam faydası varmıkı ılac kullanmak ıstemıyorum bakalım bu ay ne kadar gıdecek yooksa bahsettıgınız mayrus mu ne ondan alıcam neyse arkadaslar herkese hayırlh hafta sonları ıykı varsınız ınan yıecegım zaman aklıma gelıyo hesap vercegım :66:ya bıde sabahları nesfıt falan yıyen varmı offfffffffff ac kalmadn zayıflıyalım inş bayyyy:58:

ceylan iyi etmişsin.ilk başlamak için 30 dak süper.hem seninki kondisyon bisikletiymiş.onla 30 dk biye yeter.benimki keşke öyle olsaydı.ondun alacaktım ama evde yer olmuyo.o daha büyük çünkü:( mecbur bunu ısmarlamak zorunda kalmıştım..

öglen
3 tane içli köfte
bolca salata
1 bardak ayran

kayvalidecim bize geçen gidişimizde evdede yiyin diye yapmıştı sağolsun..onu çıkarıp yavaş yavaş bitiriyorz işte.bitti zaten hepsini kocam yedi:19:.bende dayanamadım bari bi üç tanede olsa yiyim dedim..ohh..

ayşegülcüm zor plates ama baya etkliyi tüm kasları çalıştırıyo gerçekten her yanım ağrıyo bide bak benim sayfada 8dk bi egzersiz var oda süper bişey dün keşfettim bende onu yandım ki yandım süper denemelisin

bende dün sanki çok kaşırmısşım gibi bugün yemek yiyesim yok

arada 1 avuç leblebiyle kuru kayısı yedim 1tanede araba tekeri:))

öğlen yemeğimde 1kase yoğurt 1tane grissini suyu içmeyi unutuyore gene poff

iy yapmışın canım afıyet olsun ah benımkaynanada yapsa beenımkı kendıne yapmıyokı bana yapsın aman bu zamanda elım varsa kafanı kasıcan kımseden hayır yok bıde benım kaynana dahadayası 51 13 senelık evlyım hele bı 2 bebeketen sonra basına ıs kalır dıye haftada bır bıle uramaz benım evım buyuk 120 metrakare aslında ben yuruyus banndı alcaktım ama valla hersey para bu zamanda neyse bunu bı eskıtımde tam aldım 1 aysonra hamıle kaldım kullamadım yenı yenı baslasım sıte :52:

ayşegülcüm zor plates ama baya etkliyi tüm kasları çalıştırıyo gerçekten her yanım ağrıyo bide bak benim sayfada 8dk bi egzersiz var oda süper bişey dün keşfettim bende onu yandım ki yandım süper denemelisin

bende dün sanki çok kaşırmısşım gibi bugün yemek yiyesim yok

arada 1 avuç leblebiyle kuru kayısı yedim 1tanede araba tekeri:))

öğlen yemeğimde 1kase yoğurt 1tane grissini suyu içmeyi unutuyore gene poff
o 8 dk biliyorum fatma.sıkılaştırmak için iyi olur..dedimya plates için nasıl ediyon lastik falanmı va yoksa hiçbişey yapmadanda yapılıyormu..valla bravo ben dayanamıyorum yaa..
kız gene bişiy yememişsinn..:20:

iy yapmışın canım afıyet olsun ah benımkaynanada yapsa beenımkı kendıne yapmıyokı bana yapsın aman bu zamanda elım varsa kafanı kasıcan kımseden hayır yok bıde benım kaynana dahadayası 51 13 senelık evlyım hele bı 2 bebeketen sonra basına ıs kalır dıye haftada bır bıle uramaz benım evım buyuk 120 metrakare aslında ben yuruyus banndı alcaktım ama valla hersey para bu zamanda neyse bunu bı eskıtımde tam aldım 1 aysonra hamıle kaldım kullamadım yenı yenı baslasım sıte :52:

ceylancım bizdede ara uzun oldugu için az kışmetliyiz.yakında olsak yapmaz sanarım.arada gittigimiz içini dayanamıyo kocama özlemiştir diyip yapıyo işte.sağolsun yinede iyi tabi.
evet elimizdekileri kulanalımda.kilo vermede çok etkili sakın bırakma..

Back
X