• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Şubat anneleri zayıflıyor..

kızlar ben geldim
sabah hiç bir şey yapamadan evden çıktım
işyerimde simit yedim
form çayı içtim
arada 1 avuçtan az kuru üzüm
2 küçük gofret yedim
500 ml su içtim

öglen
1 kepçe türlü yemeği yemeği
5-6 kaşık yoğurt
1 dilim ekmek
domates salatalık yedim

ayrıcana dün iş çıkışı 4 km yürüdüm

Ayşegülcüm gayet iyisin eşinin söylediklerine katılıyorum çok zorlama artık kendini bende fazla kasmıycam kendimi

Kızlar nolacak bu annelerin yedirme durumu. Benim kayınvalidemde öyle. Nezaman gitsek ki haftada 2 kere yemeğe gidiyoruz hep yağlı yapıyor ve dolduruyor tabağıma. Anne yapma diyorum evinde yaparsın rejimini diyor yaa:52:
Nolcak böyle bilmem hem zayıfla diyor hemde emziriyorsun ye diyor.:9:

ya biri gelence iş çığrından çıkıyo heleki tanıdıksa.bide anneyse heleki yersin.çünkü çekinir falan diye ben glenle muhakkak yerim ben yemezsen belki çekinir diye istemesede canım o yesin içsin diye yerim.inşallah almazsın kilo..

kız oda .başarı valla.benim gibi almadınya.aferin..

aynen canım valla bende öyle düşünüyorum bide ben memleketimden çok uzakta oturuyorum annem ilk defa tek başına gelcek evime ilk defa gönlümce ağırlıycam allah nasip ederse onun için diyet miyet hak getire ama tek tesellim zeynebi bırakırım sabahları bir saat yürürüm diye düşünüyorum yani en azından almamak için o kadar uğraştım geri almak istemiyorum hem annemle memlekete gidecez beraber zayıf gitmek istiyorum :)

ImageShack® - Online Photo and Video Hosting

ImageShack® - Online Photo and Video Hosting

ah kızlar benim son halim..göbegim var .bide basenlerden versem süper olacak..neyse az kaldı inşallah..

canım ben göremedim ya nedense kaldırdınmı :((

günaydın kızlar dün giremedim yoğundum

kaçamaksız devam herşey yolunda
bugünde bol su ilacımı içtim az öncede 2 dilim reçelli ekmek yedim değişiklik oldu ama ne yapim cnm istedii
ayşegül bende göremedim resmini kız kaldırdınmıı
bencede zorlama artık kendini çok fazla kal öle bakim nasıl yetişcez sana yoksa heee

Bende devam ediyorum ama bu ralar bozdum gibi doktor bi dahaki ay listemi değişcekmiş..iyi gidiyosun dedi ölçülerimi beğendi vucut ölçülerine bakıyo kiloya değil

Ayşegülcüm gayet iyisin eşinin söylediklerine katılıyorum çok zorlama artık kendini bende fazla kasmıycam kendimi

Ayşegül maşallah gayet iyisin kilonu muhafaza et. Bence fazlalığın yok canım.:nazar::nazar:
Ben hiç koymayayım resmimi zaten veremiyorum yaaaa..:78:

ayşegül bnce gayet hoşsun...basenlerinde yok bence..

aynen canım valla bende öyle düşünüyorum bide ben memleketimden çok uzakta oturuyorum annem ilk defa tek başına gelcek evime ilk defa gönlümce ağırlıycam allah nasip ederse onun için diyet miyet hak getire ama tek tesellim zeynebi bırakırım sabahları bir saat yürürüm diye düşünüyorum yani en azından almamak için o kadar uğraştım geri almak istemiyorum hem annemle memlekete gidecez beraber zayıf gitmek istiyorum :)

canım ben göremedim ya nedense kaldırdınmı :((

günaydın kızlar dün giremedim yoğundum

kaçamaksız devam herşey yolunda
bugünde bol su ilacımı içtim az öncede 2 dilim reçelli ekmek yedim değişiklik oldu ama ne yapim cnm istedii
ayşegül bende göremedim resmini kız kaldırdınmıı
bencede zorlama artık kendini çok fazla kal öle bakim nasıl yetişcez sana yoksa heee

sağolun kızlar.yok yok göbekten ve basen demeyimde baldırlardanda vermelyiyim..zaten çok saldımkendimi..yice gevşedim..bi çözüm bulmalıyım.bir gr dahi veremedim kilo bu hafta.hep yedim.hatta şuan yazarken bile ekmek arası kaşar koldum onu yiyorum.açmıyım..hayır kesinlikle.ama canım istiyo..bilmiyorum yaa..en başta bende eve bi mezro alacagım.beden ölçülerimi yazacagım ve haftalık ölcecegim.bakalım ne kadar gidiyo onuda tkipetmeye karar verdim.bu hafta ben yine aynı kiloda kalırım zaten şu 57 yi bi aşamadım.resmen takıldım kaldım üç hafta olacak ve ben hala 57 yim.:43:

resmi kaldırmadım bacılar.bilmiyom neden görmüyorsunuz..
serap sen beni 1 ay sonra yakalarsın kuşum..sende azi süper..ben bu aralar saldım çayıra yapıyorum.hem yiyip üzülüyorum.hemde yemesezsen çatlıyorum..ne yöntem bulsam bende şaşırdım valla...
fatoşcum harika gidiyorsun tabi kız.ölçümler iyi oluyo evet bende ölcecegim artık..
öznur bacım kaldırmadım.bilmemki neden görmüyorsunuz

Son düzenleme:
çiğdem oku oku çık oldumu anacım:41:gelme sen.yazmaa:19:

yakaladı yine yaaa, senin gönderdiğin mesaja bakmaya geldim, kilo verdiğini göreyim de yine bi gaza geleyim diye :) ama resim açılmadı kaçtım :1: işin şakası olmuyo canım ya, ben yapamıyorum maalesef, bi gün olur da başlarsam söz yazıcam, ama önce sana :54:

Benmi ayşegül yık kız daha çok var benim şekillenmem lasım bide sıkılaşmam şart spor şart bana ne yapıcam bilmiyorum..insan sıkılıyor yaa 7 aydır diyetteym yaa bunalıyorum bazen ne zor şey eltim doğurdu kadın gazı varmış gibiydi valla hiç bişi kalmadı pehhhh

yakaladı yine yaaa, senin gönderdiğin mesaja bakmaya geldim, kilo verdiğini göreyim de yine bi gaza geleyim diye :) ama resim açılmadı kaçtım :1: işin şakası olmuyo canım ya, ben yapamıyorum maalesef, bi gün olur da başlarsam söz yazıcam, ama önce sana :54:

kız benimde iki haftadır diyet yaptığımmı var .kıyısından köşesinden etmeye çalışıyoruz işte..sen yi egaza gelmeye çalış anacım olmuyo böyle..gel az azda olsa yapmaya çalış.ama tabi hazır olmak önemli..

Benmi ayşegül yık kız daha çok var benim şekillenmem lasım bide sıkılaşmam şart spor şart bana ne yapıcam bilmiyorum..insan sıkılıyor yaa 7 aydır diyetteym yaa bunalıyorum bazen ne zor şey eltim doğurdu kadın gazı varmış gibiydi valla hiç bişi kalmadı pehhhh

yapma yaa.ee onlar şanslı hatunlar..olsun kız seninde çogu gitti azı kaldı artık..amman sıkı bi deyetmi ediyoruz sanki..4 gün diyet ertesi günü tatlı.:1:olsun gidiyoya şükür.boşver..ben bir ay sonra çok iyi olacagını düşünüyorum.
sen sıkılaştırıcı jeli kullanıyorsun dimi hala..

yazmaya yüzüm yok ama ne halde oldugum anlayın diye yazayım
sabah
peyaz peynir domates salatalık 1 dilim ekmek ,(burası çok iyi)
sonrasında 2 dilim ekmek üstü kaşar koydum yedim.
sonra 1 çikolatalı gofret yedim.
1 hoby(bu seferki büyüktü)
1 ceviz 5 fındık yedim..taaa saat daha 12..ben ne ediyim.kilom aynı 57 yim..bu gidişle yine 58 olcam.yeminle üzülüyorum yaa..ben beter oldum.şimdiçok yedimya.üzülüp duruyorum ben ne yaptım diye..:43:

selam kızlar.

bende dün akşam metobolik çaydan yaptım tane karabiberim yoktu onu es geçtim.akşam 3 bardak sabahta 2 bardak içtim bitti zatan.2 gün sonra yine yaparım .yoksa hergün mü yapmam lazım.

bu hafta hiç kilo veremedim ya pazar günü bi kesin sonuca bakayımda aklımdan yine ilaç geçiyor.:47:

Back
X