• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Şubat anneleri zayıflıyor..

selam kızlar.

bende dün akşam metobolik çaydan yaptım tane karabiberim yoktu onu es geçtim.akşam 3 bardak sabahta 2 bardak içtim bitti zatan.2 gün sonra yine yaparım .yoksa hergün mü yapmam lazım.

bu hafta hiç kilo veremedim ya pazar günü bi kesin sonuca bakayımda aklımdan yine ilaç geçiyor.:47:

off burcu arada benimde aklıma geliyo ama sonra dur yapma diyom..benimde iştahımı kesecek bişiy lağzım..ciddi anlamda yardıma ihtiyacım var ne olacak halim.çok vasatım üç haftadır:5:

Selam arkadaşlar,
Kahvaltıda:
Yarım haşlanmış yumurta
1 dilim kepek ekmeği
1 küçük domates
1 kibrit kutusu kadar yağsız beyaz peynir
1 büyük fincan yeşil çay içine 1 çay kaşığı bal koydum.

Sonrasında 35 dk tempolu yürüyüş

ara öğünde:
1 ceviz ve 1 elma yedim.

Öğlen öğününde de haşlanmış sebzeli tavuk yapıyorum.Bugün gaza geldim bakalım nereye kadar.
:1:

Fatoş canım ben yeni doğum yaptığımda ölçülerimi yazıp koymuştum kenara şimdi tekrar ölçtüm bel 3cm göbek ve kalça 5cm az çıktı çok sevindim. İnşallah seninde böyle güzel devam eder diyetin canım.

Son düzenleme:
Selam arkadaşlar,
Kahvaltıda:
Yarım haşlanmış yumurta
1 dilim kepek ekmeği
1 küçük domates
1 kibrit kutusu kadar yağsız beyaz peynir
1 büyük fincan yeşil çay içine 1 çay kaşığı bal koydum.

Sonrasında 35 dk tempolu yürüyüş

ara öğünde:
1 ceviz ve 1 elma yedim.

Öğlen öğününde de haşlanmış sebzeli tavuk yapıyorum.Bugün gaza geldim bakalım nereye kadar.
:1:

Fatoş canım ben yeni doğum yaptığımda ölçülerimi yazıp koymuştum kenara şimdi tekrar ölçtüm bel 3cm göbek ve kalça 5cm az çıktı çok sevindim. İnşallah seninde böyle güzel devam eder diyetin canım.

afiyet olsun.hadi inşallah epey sürer kararın:1:..
ya bende ölçecegim artık beden ölçülerimi..ne kadar veriyorum iyi takip olur.

ben o yediklerimden sonra daha bişiy yemedim.çünkü hala aç degilim.çok yedim çokk..:5:

bende çok dikkat edemiyorum bir kaç gündür
sabah mecburen simit yine geç kaldım çünkü

1 lt su içtim

ara olarak bir avuç üzüm ve leblebi yedim
form çayı içtim

öglen yarım porsiyon erişte pilavı
1,5 dilim (küçük ama) revani
domates salatalık

akşam yemediğim zaman güzel veriyorum bunu anladım ama bu hafta akşam yedim maalesef

selam kızlar
mate çayını bi yerde gördüm geçen gün, övüyolardı.
aklıma geldi bizim kızlarda sanki okumuştum diye, emziren arkadaşlarım sorum size, mate çayı içebiliyormusunuz emzirirken, ben kızımı sütten kesmedim daha, emzirirken hangi çayı önerirsiniz mate içemiyorsam da, bekliyorummmm...

selam kızlar
mate çayını bi yerde gördüm geçen gün, övüyolardı.
aklıma geldi bizim kızlarda sanki okumuştum diye, emziren arkadaşlarım sorum size, mate çayı içebiliyormusunuz emzirirken, ben kızımı sütten kesmedim daha, emzirirken hangi çayı önerirsiniz mate içemiyorsam da, bekliyorummmm...

çiğdem içilebiliyo meta.bendede var mate halan içiyorum.gerçi ben 2 hafta oldu memeden keseli.ama onun öncesindede içiyordum..ic bacım emzirirken yeşil cay ve mate içiyordum.beşi biyerde önerelmiyormuş onu içmedik.form çyı falan içmedik..aklında bulursun...iyi iyi sanki kıvama geliyon gibi:27:

çiğdem içilebiliyo meta.bendede var mate halan içiyorum.gerçi ben 2 hafta oldu memeden keseli.ama onun öncesindede içiyordum..ic bacım emzirirken yeşil cay ve mate içiyordum.beşi biyerde önerelmiyormuş onu içmedik.form çyı falan içmedik..aklında bulursun...iyi iyi sanki kıvama geliyon gibi:27:

hmmm piki o zaman datlım, alıyorum içiyorum, ölçüsü nasıl bi tane içsem yeter mi yoksa 2 mi ?
yeşil çay içiyorum zaten bi tane, form içmem, beşi bi yerde yi hiç bilmiyorum zatenn,
bak yaa, dalga geçiyo kıvama geldim diye bacım yaa, gelemem ben kıvama da, işte ince ince yiyerek nasıl gram veririm derdinde bi oburum :1:

bende çok dikkat edemiyorum bir kaç gündür
sabah mecburen simit yine geç kaldım çünkü

1 lt su içtim

ara olarak bir avuç üzüm ve leblebi yedim
form çayı içtim

öglen yarım porsiyon erişte pilavı
1,5 dilim (küçük ama) revani
domates salatalık

akşam yemediğim zaman güzel veriyorum bunu anladım ama bu hafta akşam yedim maalesef

afiyet olsun.hımm akşam yemegi yememek aslında bi kaç gün denesemmi.ben daha gr vermedim fatma yaa..kaçtan sonra yemiyorsun mesela.

hmmm piki o zaman datlım, alıyorum içiyorum, ölçüsü nasıl bi tane içsem yeter mi yoksa 2 mi ?
yeşil çay içiyorum zaten bi tane, form içmem, beşi bi yerde yi hiç bilmiyorum zatenn,
bak yaa, dalga geçiyo kıvama geldim diye bacım yaa, gelemem ben kıvama da, işte ince ince yiyerek nasıl gram veririm derdinde bi oburum :1:

aslında ünde iki fincan içsen daha iyi..
bi su bardagına bi çay kaşıgı koy kaynar suyu koy demlemeye bırak bi kaç dakka.tamamdır süz iç..
kızkıvama geldin derken zayıflama istegi görüyorum sende..bence sadece tamamdır demen yekiyo.bence sen hazırsın aslında diyet.amaan diyette dedigim biliyorsun nasıl ettigimizi..o hayali bende çok kurarım ona göree:9:

aslında ünde iki fincan içsen daha iyi..
bi su bardagına bi çay kaşıgı koy kaynar suyu koy demlemeye bırak bi kaç dakka.tamamdır süz iç..
kızkıvama geldin derken zayıflama istegi görüyorum sende..bence sadece tamamdır demen yekiyo.bence sen hazırsın aslında diyet.amaan diyette dedigim biliyorsun nasıl ettigimizi..o hayali bende çok kurarım ona göree:9:

Tamam cicim, öyle yapayım 2 bardak içerim doğadan alıcam hazır var ya.
çok istekliyim aslında canım çok da kilom yok ama olmuyo 3.gün sürüyo bende, sonra salıyorum çok kötü huyum, duramıyorum yemeden, anladım ben senin ne demek istediğini bacım, latife ediyorum:34:
dur bakalım p.tesi başlarım belkim yine :26:

Tamam cicim, öyle yapayım 2 bardak içerim doğadan alıcam hazır var ya.
çok istekliyim aslında canım çok da kilom yok ama olmuyo 3.gün sürüyo bende, sonra salıyorum çok kötü huyum, duramıyorum yemeden, anladım ben senin ne demek istediğini bacım, latife ediyorum:34:
dur bakalım p.tesi başlarım belkim yine :26:

tamam canım afiyet olsun.
kız çiğdem daha tam olarak bir hafta diyet yapmış değilim.her hafta bu sefer tam 7 gün yapacagım diyet diyorum yok.üç gün diyet 4 gün yemek:1:öyle öyle azda olsa veriyoruz işte bacım..bende aynı durumdayım ama yiyorum yiyorum sonra tamam bu son diyorum yine başlıyorum.ne yapayım caymıyorum hemen..olsun öylede olsa gidiyo işte..haftalık 500gr versek bile yeter:34:hadi başla gel pazartesi bekliyorum seni:72:

tamam canım afiyet olsun.
kız çiğdem daha tam olarak bir hafta diyet yapmış değilim.her hafta bu sefer tam 7 gün yapacagım diyet diyorum yok.üç gün diyet 4 gün yemek:1:öyle öyle azda olsa veriyoruz işte bacım..bende aynı durumdayım ama yiyorum yiyorum sonra tamam bu son diyorum yine başlıyorum.ne yapayım caymıyorum hemen..olsun öylede olsa gidiyo işte..haftalık 500gr versek bile yeter:34:hadi başla gel pazartesi bekliyorum seni:72:

osssun ama öyle de böle de kaç kilo verdin canım ya, demek ki sen de böyle yapabiliyosun.
ben de azar azar vereyim tabii kaldım aynı yerde, doğru diyosun 500 gr bana yeter valla haftada, tamam ben h.sonu accık dikkat ederim, gerçi pikniğe gidicez yarın ben duramam açık hava, bakalım tutarım tuttuğum kadar p.tesi sabah görüşürüz hayatım, sağol desteğin için canım ayşegülcüm :54:

osssun ama öyle de böle de kaç kilo verdin canım ya, demek ki sen de böyle yapabiliyosun.
ben de azar azar vereyim tabii kaldım aynı yerde, doğru diyosun 500 gr bana yeter valla haftada, tamam ben h.sonu accık dikkat ederim, gerçi pikniğe gidicez yarın ben duramam açık hava, bakalım tutarım tuttuğum kadar p.tesi sabah görüşürüz hayatım, sağol desteğin için canım ayşegülcüm :54:

kız tickerde ne görüyorsan hepsini o şekilde verdim bende.11 kilo öyle gitti işte.mesela ben 57 kiloyum üç haftadır ama vazgeçmiyorum iniceim o 56 yı görecegim..:1:yani 500gr banada yeter..ne demek güzelim sen gel yeterki..başla bi yerden verelim şu kiloları az kaldı zatii..hadi bir ay yapsan sana yeter.:61:

akşam bi haşlanmış but ve karışık salata yedim.biraz günü toparlamaya çalışıyorum..bugünlük yeter..üzgünüm.ama bu haftada iyi geçmeyecek belli oldu..:5:

ayy topiğe 2 dk gireyim dedim takıldım hee. ayy ne güzel vermişsiniz kiloları maşallah. bende mi yapsam azıcık: yaz geliyor malumm. "7 kilo versem süper olur" diye düşünürken buldum kendimi hayret.. hımm bi düşüneyim ben bu durumu :)))

iyi gecelerr.

kızlar bi yerde ne buldum bi karışım var
4 yemek kaşığı elma sirkesi
4 yemek kaşığı bal
4 su bardağı suyu bir şişeye koyup iyice çalkalayın her yemekten sonra yarım su bardağı için bir ay sonra farkı göreceksiniz diyo
bide sabahları malum sirke tarifi bir su bardağı su 1-2 tatlı kaşığı elma sirkesi ve 1 tatlı kaşığı bal karıştırılıp aç karnına düzenli içelecek diyo farkediyormuş benimde durdu bu ara kilo verimim denemeye değer yarın gidip bal ve elma sirkesi alıcam:46:

ayy topiğe 2 dk gireyim dedim takıldım hee. ayy ne güzel vermişsiniz kiloları maşallah. bende mi yapsam azıcık: yaz geliyor malumm. "7 kilo versem süper olur" diye düşünürken buldum kendimi hayret.. hımm bi düşüneyim ben bu durumu :)))

iyi gecelerr.

oo hülyamm.gel kız..sende ver tabi azda olsa.gerçe sen çok iyi duruyorsun maşallah ama verebildigin kadar verirsin tatlım bekleriz:34:

kızlar bi yerde ne buldum bi karışım var
4 yemek kaşığı elma sirkesi
4 yemek kaşığı bal
4 su bardağı suyu bir şişeye koyup iyice çalkalayın her yemekten sonra yarım su bardağı için bir ay sonra farkı göreceksiniz diyo
bide sabahları malum sirke tarifi bir su bardağı su 1-2 tatlı kaşığı elma sirkesi ve 1 tatlı kaşığı bal karıştırılıp aç karnına düzenli içelecek diyo farkediyormuş benimde durdu bu ara kilo verimim denemeye değer yarın gidip bal ve elma sirkesi alıcam:46:

hımm.ya bende elma sirkesi bağırsaklarımı feci etkiliyo.denemeye korkuyorum acıçcası.evde var içinden anca üç tatlı kaşığı gitti.onca1 yitre duruyo daha ama korkuyom yaa..emzirmiyordumda aslında tam içilmesi gerek ama..
sen bi dene bakiim nasıl etki edecek.

bende dün biraz dikkat edince bak hemen etkisi gösterdi tartı.of allıhı şu cumantis pazarıda bi atlatsam hayırlısıyla..valla 500 gr versem sevinecemm.artık 56 ya düşmek istiyorum.sıkıldım 57 yi görmekten:19:

Back
X