2010 Şubat Anneleri

saol ncm insallah duzelicek hersey annesi gibi belkide cok merakli olup cabuk cikmak isticek gobisten kızım benim bende 1 kilo200 gram dogdum kızlar

saolun kızlar evet tatlım minicik misim 40 gun kuvuyezde kalmisim annem sut sagmis getirmis hep ama bir yasimdaki yerimde gorsen yanaklardan yuzum gorulmuyo insallah hepimizin herkezin bebekleri saglikli sihatli dogsunlar

saolun kızlar evet tatlım minicik misim 40 gun kuvuyezde kalmisim annem sut sagmis getirmis hep ama bir yasimdaki yerimde gorsen yanaklardan yuzum gorulmuyo insallah hepimizin herkezin bebekleri saglikli sihatli dogsunlar

canım ya içini rahat tut tatlım allahım yardımcın olsun

allah yardım eder kızlar hepimize tontis tontis bi dogacaklar bizde inanmicaz vala kırmızı yanaklarila tatlı yuzlerile

bilgencim hayır henüz hissetmiyorun bebeğimi sen hissediytormusun

bende daha hissedemeyenlerdenim.
tabi benimki sizlerden daha küçük
normal diyorlar

buğün benim kaynana bana nededi biliyormusunuz kızlar hayret ettim ya
herşeye evet demek uyumlu olmakta iyi değilmiş
biz oğlana modern bir isim koymak istiyoruz.
eşimin ismi dede ismi ve yazmayayım çok eski bir erkek ismi

onun için eşim modern olsun diyor

benim 4 kaynım var hepsininde oğlu var hiç biri koymamışlar baba isimlerini
bana diyor babanızın ismini koyun diye o isimde yine şöyle uzun ve eski isimlerdenn.

kızayımmı bencilliğin bukadarımı diyeym anlamadım.

se ne dedin peki tatlım ben esime demistim da yeni hamile kalinca buyuklerden asla isim yokmam ben sen neyı beyeniyoz onu koyucaz diye esimde bende hayata buyuk ismi istemem demisti kız sa da isim dusunmedim doktor buyuk ihtmal kız dedi ben özge dusunuyorum esimn issmi özcan diye ama bakalim

Canım ya bazı insanlar ne kadar anlayışsız oluyolar.Kendisi koymuş mu ki kayınbabasının adınıklava:
yok canım ya diyorum ya
benim eşim çok saf kimse üzülün istemeyen biri
onun bu huyundan yararlanarak beni yıpratmaya çalışıyor.
eşim de se koyarsın diyerek tersledi zaten.
anlayana tabi.

negüzel anlaşmışınız canım.
özge ismide çok güzel bir isim.

amaç insana huzursuzluk vermek ya
başka derti yok bizimkinin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…