Aman boş ver canım öneseme.Amaçları huzursuz olman zaten. Onlara istediklerini verme boş ver
aynı şeyleri bende yaşadım ben hiç tek gitmemNe yazık ki bazı insanlar dünyanın merkezine kendilerini oturtuyorlar. Benimkiler de ilk evlendiğimizde bardağın yerinden tut da ne zaman nerede ne kadar kalmamız gerektiğine bile karışıyorlardı. Tavrımı koyunca rahat bıraktılar sonra. Eşime nasıl davranıyolar bilmiyorum hiç paylaşmaz eşim bunları.Ama şu var ki bizim bunlardan ders almamız ve kendi damatlarımıza ve gelinlerimize nasıl davranacağımızı şimdiden görebilmemiz önemli
yok canım koymayacagıztatlım bi baksana biz haftalarca mide bunaltisindan olduk acilar cektik bisi yiyemedik su bile icemedigim zaman oldu seruma bile gitim yataktan 2 gun cikamadim esim bakti biz bebeklerimiz icin ne kadar cok acilar cekiyoruz birde ismini istedigimiz gibi mi koymucaz vala kaynana kımse dinlemem kaldiririm havaya bisi deleser ama esimden kokruklari icin bisi denezler sende esine dis sik ve istemiyorsan koyma niye esinin babasinin ismi senin babanin dil mesela su kaynanalara almak lazim sogapi elimize ha
Evet meleksen çok haklısın. Kocişleri bırakıp kaynanaları yolalım -tatlicadiarzu-
Benim bir öğrencim vardı adı Hüsamettin Hamdi.Çok ilginç geliyodu bana
Oluyodu canım olmaz mı hiç.Ama ben nasıl bi sertlikte tavır koyduysam misafir gibi geliyolar. Ben de asla tek başıma gitmiyorum onlara zaten.Eşim vaktinde çok arada kaldı. Bunda benim de payım vardı ama benim amacım bizim ayrı bir aile olduğumuzu onlara anlatabilmekti. Anlamamkta ısrar etmeselerdi eşim bu kadar üzülmezdi. Ama şimdi her şey istediğim gibi çok şükür. şimdi ben doğum sonrasından korkuyorum.Bebeğe o ve annem dönüşümlü bakacak. Meydanın kendine kaldığını düşünecek doğal olarak.
Canım ben iki yıllık evliyim. Doğumdan sonra çalışmak zorunda olduğum için böyle bir karar aldık.Bakıcı istemiyoruz kesinlikle.Zaten durumumuz da kaldırmaz bakıcı masrafını. İş yerim de eve uzak. Böyle olunca tek çözüm bu oluyo. Ama ben bununla da baş ederim inşallah yasakkelime Kendi oğlunun mutluluğu için resmen savaştım.kendi evladımın mutluluğu için neler yapmam ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?