cnm bende insanim ama dilmi ben esimle allah nazarlardan saklasin bir birimizin yarisi gibi anlasiyoruz bir birimizi cok seviyoruz ama her kavga edisimiz hep aylesi ayri oturmadigimiz artık kendine gelmesi lazim bizde bbebek dogunca bir ayle bir yuva olcaz bir evde iki ayle yasayamaz ama inan tatlım ayrilmasa ayrılmayı dusunmeseydi esim gercekten londraya aylemin yanina yerlesicektim simdide oyle diyorum dahada bebek dogana kadar ayrılmasa esim dusunsun sonunu cunku ben kimseyi cekemem tatlım bıktım resmen canıma tak eti
hıc cnm bos ver sen nasilsin fatos cnm bebisin nasil ya su plasentanın az asagida olmasi canımı sıktı sımdı bıtane hermsire arkadasimla konustum plasentanın asagida olmasi erken doguma neden olur dedi koru kendini dedi doktor da bazen 6 ayda yukari cikiyo dedi kafama sımdı onu taktım basim zaten agriyodu da cok agridi
insallah sumifer cnm nasilsin naber
iyiz sen nasilsin kurbis
kurbis cnm gece gunduz ayagimda corap var bende cok usuyorum gecen cetik bile giydim yatarken usudugume
ay ya meyve falan giyim dedim yedim bebis kipir kipir cok guzel ya doktor bana bir kac hafta sonra artık da iyi hisediceksin bebeyi dedi
Canım ınsallah olur bende bılıyorum o evlerı bır arkadasım aldı suan oturuyor 1 ay olmadı evıne gecelı daha bızde heveslendık gıttık baktık onunda 3+1 fakat bana evler kucuk geldı neden dersen antrelerı buyuk tutumuslar odalar cok kucuk benım esyalarım hayatta sığmaz oraya ama veler cok guzel cevre duzenlemesıde oyle hayırlısı olsun sımdıden hayatım benımn aılemde yenıkentte oturuyor bılıyormusun bende oyuzden orayı ıstıyordum ama olmadı kısmet ıste...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?