2010 Şubat Anneleri

corde doyur karnını canım iyi dayanmışın
bebnim velet sabahın 6 sında midemi kazıdı anne acıktımm diee uyuyamadım açlıktan :))
sahurada kalkamamışım benim herif de kaldı :)

Kaç haftalık teyzesin canım? Nasıl sağlıkları? bi de kız teyzesi mi erkek teyzesi mi? Ne çok soru oldu ya hu...

bebnim velet sabahın 6 sında midemi kazıdı anne acıktımm diee uyuyamadım açlıktan :))

Ya Esmacım sorma bana da öyle tatlı bi uyku bastırıyo ki çok zor kalkıyorum yataktan. Kaç kere erteliyorum saati

günaydın herkese bugünlerde bende çok uyuyorum akşam 11 de yattım gece sahura kalkamadım eşimde öyle tutacak artık sabahta işe geç kaldım ilk aylardada uykum vardı ama sabah erkenden kalkardım şimdi niye böyleyim anlamadım hep yorgun hissediyorum kendimi

Bol bol uyu Akarahan. ılerde bunu hiç yapamayacaksın nasıl olsa. Depoluyorsun demek ki sen şimdi.

akarahan sen çalışıyordun deil mi?
çalışanların ortak sorunu galiba. bütün gün boşalan enerji dolmuyo kolay kolay

Dolmuyor tabii. Ev hanımı olanlara şahsen ben öyle imreniyorum ki şimdi anlatamam.

ben sabah 8 gibi kan hapını içiyorum, yarım saat bir saat arası bekleyip yapıyorum kahvaltımı.. hergün sabah açım yani ben gamyoncuiremsu

Dolmuyor tabii. Ev hanımı olanlara şahsen ben öyle imreniyorum ki şimdi anlatamam.

benimki çok ters olacak... herkes hamileliğin ilerleyen zamanında izne ayrılır, ben bayramdan sonra işe başlayacam... alem gider mersine ben giderim tersine sırnaşık şey

akarahan sen çalışıyordun deil mi?
çalışanların ortak sorunu galiba. bütün gün boşalan enerji dolmuyo kolay kolay

çalışıyorum canım akşam 8,30 da çıkıyorum o saate kadar tabi çok yoruluyorum birde eve gidip temizlik yap yemek yap ayaklarım şişiyor iyice yoruldum valla

akarahan esma bÜlbÜl corde hava gÜnaydın hepınıze yazmıŞtım ama erken dı galıba gÖrmedı kımse.
DENıZFENERıNDEKı PRENSES hoŞ geldın canım.

Bülbül seni çok iyi anlıyorum arkadaşım. Ben de aynı durumdayım çünkü.Ben bütün gün evde kalmak istiyorum.Ev işlerini bile seve seve yaparım valla. Hıç şilayet etmem.

çalışıyorum canım akşam 8,30 da çıkıyorum o saate kadar tabi çok yoruluyorum birde eve gidip temizlik yap yemek yap ayaklarım şişiyor iyice yoruldum valla

Canım ben 6 da evde oluyorum. yine de temizlik falan hak getire. okadar yorgun oluyorum ki yemek bile yapamıyorum doğru düzgün.
Daha da ağırlaşınca ne olacak bilmiyorum. Kadın falan mı tutsam ilerde

Günaydın Fatoş. Ben iki gündür geçmişe hiç bakmıyorum. Bir süre o kadar yoğun çalıştım ki şimdi bilgisayar bana çok itici geliyor. Direk olaya dalarak başlıyorum. O yüzden kusura bakma.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…