tatlım ben cikolata yemiyorum yesemde ayda bir parca yiyorum bebek sinirli olmasin diye yemiyorum cikolata doktor dun cikolata cok kalorili seyler abur cubur cok yeme kilo yaparlar cok dedi meyve sebze bol tuket dedi ilk basta 4 kilo almak normal ama bundan sonrasi dikatli olmak lazim dedi
kızlar şimdiden bayramınız kutlu, mübarek olsun!
hakkınızı helal edin!
bi müdet ben yokum.
GÜnaydın arkadaŞlar.hayırlı cumalar.
persembe 3 lu testi alirsak ona getirince bi sorayım hem yine bi bebege baktırıcaktık cinsiyet icin falan bi sorayım kadin kotu bisiler var demedi ama ben erken dogdum ya annemde hep korkar bebek erken dogmasin diye
herkese günaydın...
Bayramınız kutlu olsun. şimdiden kutlayayım çünkü biz şehir dışına çıkıyoruz eşim 5 gün izinli. Biz de küçük bir kaçamak yapalım dedik. Bebeğimiz doğmadan başbaşa yapacağımız son tatil olacak. Dilerim bir sonraki ramazan bayramını da hepimiz bebeklerimizi sağlıkla kucağımıza almış olarak karşılarız.bu akşam yola çıkıcaz, akşama kadar ara ara uğrarım.hepinizi öptüm.
herkese günaydın...
bayramınız kutlu olsun. şimdiden kutlayayım çünkü biz şehir dışına çıkıyoruz eşim 5 gün izinli. biz de küçük bir kaçamak yapalım dedik. bebeğimiz doğmadan başbaşa yapacağımız son tatil olacak. dilerim bir sonraki ramazan bayramını da hepimiz bebeklerimizi sağlıkla kucağımıza almış olarak karşılarız.bu akşam yola çıkıcaz, akşama kadar ara ara uğrarım.hepinizi öptüm.
günaydın kızlar
hayırlı cumalar
günümüz güzel geçsin inş.
günaydın esma
Günaydın Esmacım nasılsın
günaydınlar 2010 şubat teyzeleri de gelebilir mi buraya:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?