Zeh senin ilk bayramın dimi bilmiyenler için Zeh mercimeği fırına ilk gece sürenlerdem:)
güzel oluyor ilk bayramlar birde yeni gelinsin ya herkez ne giymiş diye süsüyor falan.
.
merhabalar kızlar. nasılsınız? umarım herşey yolundadır.
kızlar sımdı haberlerde ızledım hastanelerın katkı payları 1 ekımden ıtıbaren arttırılacakmıs ozel hastanelere 10 tl verıyorsak 15 tl verecekmısız saglık ocagı ve aıle hekılmerınde 2 tl katkı payı vereckmısız ılac fıyatlarıda arttırlımıs memur sgk kurumu ve yesıl kartlılar ıcın gecerlı yanı herkese gecerlı
kızlar birkaç saat içinde yola çıkacağız inşallah...
çıkmadan bir bakıyım napıyosunuz diye dedim.
biraz önce reklamları izleyince bilgimi kızlarla da paylaşıyım dedim.
kanola yağı kansorejen içeriyor kızlar. çok masrafsız bir bitki yağı bol, ama kansorejen içeriyor. dikkat edin! bebişlerimize sağlıkla bakalım inşallah
kızlar sımdı haberlerde ızledım hastanelerın katkı payları 1 ekımden ıtıbaren arttırılacakmıs ozel hastanelere 10 tl verıyorsak 15 tl verecekmısız saglık ocagı ve aıle hekılmerınde 2 tl katkı payı vereckmısız ılac fıyatlarıda arttırlımıs memur sgk kurumu ve yesıl kartlılar ıcın gecerlı yanı herkese gecerlı
canım kolay gelsın yorma kendınıkızlar merhabalar...
ayy temizlik yapıyorum.zeyno uyurken hem karnımı doyurayım hem kızlarla sohbet edeyim dedim.yarın koca evde temizlik yapma dedi ben evdeyken diyo.ne yapalım bugünden başladım bende.tabi yarına göçmezse:umursamaz:
benim drum ilk muayenemde bana sağlık ocağı veya devlet hastanesinde ilaç yazdırınca analık kaşesi diye bişey varmış onu vururlarsa ilaçlarını ücretsiz alırsın demişti gerçi hiç ilaç yazdırmadım sağlık ocağında ilacım bitsin deniycem bakalım doğrumu özellikle ssksı olmayanlar için çok iyi
kızlar merhabalar...
ayy temizlik yapıyorum.zeyno uyurken hem karnımı doyurayım hem kızlarla sohbet edeyim dedim.yarın koca evde temizlik yapma dedi ben evdeyken diyo.ne yapalım bugünden başladım bende.tabi yarına göçmezse:umursamaz:
kızlar merhabalar...
iyi yolculuklar hayırlısı ile gidip gelin.
bende izledim geçen akşam katkı payını boşverde özel hastahanelerde %30 ödenen tedavi masrafları %70 olacakmış yeni yıl ile işte o zaman yandıkk.keşke 2 ay önce planlasaydım şu hamileliği.şimdi 1000 lerden bahsedilen doğum 2000-2500 lere çıkacak.
bende izledim geçen akşam katkı payını boşverde özel hastahanelerde %30 ödenen tedavi masrafları %70 olacakmış yeni yıl ile işte o zaman yandıkk.keşke 2 ay önce planlasaydım şu hamileliği.şimdi 1000 lerden bahsedilen doğum 2000-2500 lere çıkacak.
kızlar merhabalar...
kızlar ben geldim ve haberler iyi...
3lü test sonucum çok iyi çıktı hiç bi problem görünmüyor doktor herşey normal dedi zemuszemus
Allah dualarımı kabul etti o kadar mutluyum kı hayatım boyunca ılk kez mutluluktan gozyaslarımı tutamadım Allah kımseye boyle bı acı vermesın acaba mı bıle dedırtmesın... Darısı butun annişlerin başınaaa :CüvCüv:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?