2010 Şubat Anneleri

Zeh senin ilk bayramın dimi bilmiyenler için Zeh mercimeği fırına ilk gece sürenlerdem:)

güzel oluyor ilk bayramlar birde yeni gelinsin ya herkez ne giymiş diye süsüyor falan.
.

he benim ilk bayramım bide bayramın ilk günü akşam malatyaya gidiyoz kayınvalidemler orda işte oradakiler süzecek uuyyh tirledim ha şimdiden :kedi::kedi:

kızlar sımdı haberlerde ızledım hastanelerın katkı payları 1 ekımden ıtıbaren arttırılacakmıs ozel hastanelere 10 tl verıyorsak 15 tl verecekmısız saglık ocagı ve aıle hekılmerınde 2 tl katkı payı vereckmısız ılac fıyatlarıda arttırlımıs memur sgk kurumu ve yesıl kartlılar ıcın gecerlı yanı herkese gecerlı

kızlar merhabalar...
ayy temizlik yapıyorum.zeyno uyurken hem karnımı doyurayım hem kızlarla sohbet edeyim dedim.yarın koca evde temizlik yapma dedi ben evdeyken diyo.ne yapalım bugünden başladım bende.tabi yarına göçmezse:umursamaz:

benim drum ilk muayenemde bana sağlık ocağı veya devlet hastanesinde ilaç yazdırınca analık kaşesi diye bişey varmış onu vururlarsa katkı payı alınmıyor demişti gerçi hiç ilaç yazdırmadım sağlık ocağında ilacım bitsin deniycem bakalım doğrumu özellikle ssksı olmayanlar için çok iyi buda internette yazıyor
Analık: Analık uygulaması gebelikle başlayıp doğumla sona ermektedir.Bunun için reçetede Gebe olduğunun belirtilmesi yeterlidir.Ayrıca analık kaşesi gerekmemektedir.
Analık, sadece gebelik ile ilgili ilaçları kapsamaktadır. Bu reçetelerden katılım payı alınmaması zorunludur. Eğer reçetede bunun dışında ilaç varsa, reçete analık kapsamında değerlendirilmemektedir.

Son düzenleme:

iyi yolculuklar hayırlısı ile gidip gelin.

bende izledim geçen akşam katkı payını boşverde özel hastahanelerde %30 ödenen tedavi masrafları %70 olacakmış yeni yıl ile işte o zaman yandıkk.keşke 2 ay önce planlasaydım şu hamileliği.şimdi 1000 lerden bahsedilen doğum 2000-2500 lere çıkacak.

canım kolay gelsın yorma kendını

ıyı evet canım ssk sı olmayanlar ıcın ben hıc duymamıstım bende yazdırısam deneyeyım bakalım

merhaba canım kolay gelsin fazla yorma kendini... koca lar hep öle zaten ille diplerinde oturcaz.Çok üzgünüm çoook

ee yarın kocanla yap yardım etmezmi hem daha çabuk bitirirsin tek başına zor oluyor.

evet canım onu duymustum hatta ocaktan ıtıbaren 9 tl verılen katkı payının 90 tl olacagını soylemıstıler yuh dedım yanı bu kadarda olmaz

akannehirakannehirakannehir allahım bu ne başımıza gelenler doğurmasakmı ne içimizde daha iyi böle

Kolay gelsin canım kendini fazla yorma dinlene dinlene yap, bende yarın evi süpürüp silecem o kadar ,bu sene bayram temizliği bizim eve uğrayamadı, derin temizlik yapamadım ne yapalım bu sene böyle .

kızlar ben geldim ve haberler iyi...
3lü test sonucum çok iyi çıktı hiç bi problem görünmüyor doktor herşey normal dedi zemuszemus
Allah dualarımı kabul etti o kadar mutluyum kı hayatım boyunca ılk kez mutluluktan gozyaslarımı tutamadım Allah kımseye boyle bı acı vermesın acaba mı bıle dedırtmesın... Darısı butun annişlerin başınaaa :CüvCüv:

çok şükür canım iyiy iyi maşallah hadi gözün aydın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…