ay zaten bu yaşlılar amma inat halbuki erva kuranda geçen isimlerden ama yooook değişikya.. benim arkadaşımda fatıma erva koydu çok yakışıyoya benim hoşuma gitti... bende ayşe ve şeyma ismini seviyorum klasik ama seviyorum işte yaşlı felan değilim heee
sırnaşık şeysırnaşık şey
mirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmir
ay zaten bu yaşlılar amma inat halbuki erva kuranda geçen isimlerden ama yooook değişikya.. benim arkadaşımda fatıma erva koydu çok yakışıyoya benim hoşuma gitti... bende ayşe ve şeyma ismini seviyorum klasik ama seviyorum işte yaşlı felan değilim heee
sırnaşık şeysırnaşık şey
Merhaba arkadaşlar, aranıza yeni katılıyorum kabul ederseniz:kedi: ben de şubat annesi olucam inşallah.Topiğinize daha önce göz atmıştım aslında ama henüz yeni kayıt oldum.Anne adaylarının birbiriyle olan tatlı dialoglarına bayıldım,dayanamadım ben de katılayım dedim ama umarım kaynaşırız hepberaber..Herkese selamlar..
gunaydın kızlar... nasılsınız bugun herkes ıyımı gecmısı okumadım bugun... mıdem agzımda sabahtan berı... saat 1 de uclu test sonuclarımı almaya gıdıcem. ıkılı testım rısklıydı zaten dua edın bana bu ıyı cıksın kalbım agzımın ıcınde atıyor sankı cok gergınım...
Arkadaşlar benim isim alternatiflerimi de yorumlar mısınız; ayris, ayliz, aynil, dila, duru, lina, dilan....sizce hangisi?
Hoş geldin aramıza.kaynaşırız tabii niye kaynaşmıyalım.
ay eki illa olacak diyorsun yani :)
bende kızımın adını Duru koyacağım.Duru Aze olacak bebişimin adı.sağlıkla doğsun hepsi ayy ben ardık kızımı istiyorum yaa 9 ay walla çokmuş.
bu gün bayram erken kalkın çocuklar
giyinelim en güzel giysileri
elimizde taze kır çiçekleri
annemiz bugün bizi bekler
bayramlarda hüzünlenir melekler
Pofidi bende sürekli acıkıyorum nasıl olacak bu iş anlamadım süreklide yiyorum yine 10 dk sonra acıkıyorum.gece miğde gurultuma uyandım halbuki yiyip yatmıştım zaten.ben 64 olmuşum 2 kilo almışım ama bu gidişle 90 la falan doğurucam herhalde mafoldumben
sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey sen uyu canım istersen zorlama kendini
evet sanki günler geçmiyor ama göbeğine bakınca amma da olmuşuz be diyosun:) hareketlerini hissetmek çok heyecanlı..o kıpırdayınca doğacağı günü hayal etmek çok hoşuma gidiyor:) hepimize, tüm anne adaylarına kocaman maaaşşaaallaaahhhhh
evet sanki günler geçmiyor ama göbeğine bakınca amma da olmuşuz be diyosun:) hareketlerini hissetmek çok heyecanlı..o kıpırdayınca doğacağı günü hayal etmek çok hoşuma gidiyor:) hepimize, tüm anne adaylarına kocaman maaaşşaaallaaahhhhh
keşke uyuyabilsem kız daha 5saat var çıkmama
ne bileyim kız aklıma geldi biz çocukken bayram sabhları radyoda bu şarkı çalardı
bayramlıklarımızı geceden başucumuza koyardık
hele bi kırmızı rugan ayakkabılarım vardı hala unutamadım:1rolleyes:
Teyzoşlarıııııııı benimde oğluşuma bir isim söyleyin hadi.isimsiz kaldı yavrum.hadi fikirlerinizi bekliyorum.yerimseniben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?