hoşbulduk papatya.hulenciğim canım seninde başın sağolsun.allah mekanını cennet eylesin.
allah razı olsun. allah sizlere göstermesin.
mistikheart hoşgeldin canım. Kızın hayırlı olsun inşallah.
Akpak iyi yolculuklar canım.
Zeynepb gözün aydın canımmopuyorumnanaktan
Hulen başınız sağolsun.
Birkan gözün aydın canım hayırlı olsun oğluşun
Kız ismi arayanlara özellikle Papatyacım Beren hoşuna gidiyormuş bunlar da gidebilir, benim de önerim Berin veya Beril. Ben kız olsaydı kesin Berin koyacaktım Beril eşim itiraz ederse diye alternatifti:icecream:
slm kızlar artık bende buradayım.benimde cinsiyeti belli oldu oğluşumuz olacak inşallah.dörtlü testimizi yaptırdık inş.hayırlı sonuç gelir.
sagol canım.beril güzelmiş anlamı neymiş
mistikheart hoşgeldin canım. Kızın hayırlı olsun inşallah.
Akpak iyi yolculuklar canım.
Zeynepb gözün aydın canımmopuyorumnanaktan
Hulen başınız sağolsun.
Birkan gözün aydın canım hayırlı olsun oğluşun
Kız ismi arayanlara özellikle Papatyacım Beren hoşuna gidiyormuş bunlar da gidebilir, benim de önerim Berin veya Beril. Ben kız olsaydı kesin Berin koyacaktım Beril eşim itiraz ederse diye alternatifti:icecream:
kızlar sabahtan beri yazamıyorum siteye off sinir oldum inş bu gelir...
sonuçları iyi çıkan arkadaşlar gözünüz aydın...yeni gelen arkadaşlarda hoşgeldiler...
ben çıkıyorum artık bayram sonrasına kadar giremem
hepinize iyi bayramlar çok çok öpüorum bebişlere ve kendinize çok ii bakın...
kızlar sabahtan beri yazamıyorum siteye off sinir oldum inş bu gelir...
sonuçları iyi çıkan arkadaşlar gözünüz aydın...yeni gelen arkadaşlarda hoşgeldiler...
ben çıkıyorum artık bayram sonrasına kadar giremem
hepinize iyi bayramlar çok çok öpüorum bebişlere ve kendinize çok ii bakın...
Beril birçok rengi olan mücevher olarak ta kullanılan değerli bir taş, zümrüt diye geçiyor
kızlar bende çıkıyorum yazılanlara yetişmekte zorlanıyorum çoğu arkadaşa bişiy yazamadım
bayramdan sonra görüşürüz kendinize dikkat edin ok iyi bakın öpüyorum opuyorumnanaktan
güle güle canım ii bayramlar.kızlar bende çıkıyorum yazılanlara yetişmekte zorlanıyorum çoğu arkadaşa bişiy yazamadım
bayramdan sonra görüşürüz kendinize dikkat edin ok iyi bakın öpüyorum opuyorumnanaktan
güle güle canım sanada ii bayramlar arada uğrayın topiği öksüz bırakmayınbende çıkayım.zeynoda amma uyudu.onu bi öpücüklerle uyandırayım.şimdi uyur akşamda uyumayacagım diye diretir.ben en iyisi uyandırayım yeter bu kadar.arada bi girerim sanırım ama giremezsem hepinizin bayramını kutluyorum canlaırm öpüyorum sizleri
kıslar ben geldim bartındayız ve bebişte bende iyiyiz sositososito
bende çıkayım.zeynoda amma uyudu.onu bi öpücüklerle uyandırayım.şimdi uyur akşamda uyumayacagım diye diretir.ben en iyisi uyandırayım yeter bu kadar.arada bi girerim sanırım ama giremezsem hepinizin bayramını kutluyorum canlaırm öpüyorum sizleri
Kızlar ben de çıkıyorum. Belki bayram sonuna kadar giremeyebilirim internet açılmazsa. Şimdiden iyi bayramlar herkeseopuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?