2010 Şubat Anneleri

sizlerede günaydın canlarım... hoşgeldiniz... ama ben çıkıyorum bu seferde sizleri çok öpüyorum iyi bayramlar herkese... şeker gibi bi bayram geçirirsiniz inşallah... meleklerini henüz hissedemeyenlerde bu 3 günde inşallah hissetmeye başlarlar... canımsınız sizleri çok çok çok seviyorummmmmmmm opuyorumnanaktan :1hug: Şeniz :enbuyukkk:

GÜLE GÜLE CANIM SANADA İİ BAYRAMLAR İİ DİLEKLERİN İÇİN SAĞOL CANIM.KENDİNE VE BEBİŞE İİ BAK.BEBŞİMLE BENDE SENİ ÇOK SEVİYORUZ.ŞenizŞenizŞeniz:1hug::1hug::1hug:

Herkese günaydın kızlar. ınşallah mutlu ve güzel bir bayram geçirir herkes. Bebişlerimizin ilk bayramı teyzeleerrr..
Umarım herkes iyidir.

kızçenle sanada iyi bayramlar canım bol bol eğlenin bizde seni çoooooook seviyoruzzz

hoşgeldin canım sana hayırlı bayramlar arifeler cnm

sağol güzelim. ya voles'in bebişinin cinsiyetini uzun süre merak etmiştik. sıra sende: belki de öğrendin ben bilmiyorum. dün de sordum ama görmedin galiba. yok mu bi gelişme???

kızlarr slm hepinize şimdiden iyi bayramlar sizlerle bayramlaşayım diye girdim yazamadan kapatırım belki die önce yazdım:))) hepinizi çok özledim biz kocaman olduk oğluşumla umarım herkes iyidir haberler iyidir.

Slm kızlar bende bayramda arada girerim belki evdeyiz 1 tek birinci gün akraba ziyareti yapıcaz.herkes iyidir umarım.akarhan ve esmacığımın doğumgünüymüş galiba.nice senelere inşallah.

Eliferdi günaydın canım sana da iyi bayramlar.
Hulencim. Asıl sen çıkaracaksın bana göre bayramın tadını.Ben annemelre kaynanamlara gideceğim.
Annem babamla tartışmış yine. Aralar limoni.
Şimdi gideceğiz herkeste bi karış surat olacak. Ama biz varız diye yapmaz belki annem surat.
damadından utanır belki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…