Eliferdi günaydın canım sana da iyi bayramlar.
Hulencim. Asıl sen çıkaracaksın bana göre bayramın tadını.Ben annemelre kaynanamlara gideceğim.
Annem babamla tartışmış yine. Aralar limoni.
Şimdi gideceğiz herkeste bi karış surat olacak. Ama biz varız diye yapmaz belki annem surat.
damadından utanır belki
hepinize günaydın kızlar..
nasılsınız?
ben iyiyim bomba gibi bi kahvaltı yaptım gene :) süt içtim. artık her gün 1 bardak süt içiyorum, hiç ihmal etmiyorum. çok mutluyum :)
herkese şimdiden iyi bayramlar..
Allah daha nice nice bayramlara erdirsin inşallah çoluğumuzla çocuğumuzla..
hepinizi öptüm..
Merhaba arkadaşlar nasılsınız?
Hepinizin ramazan bayramı mübarek olsun. Bebeklerimizle geçireceğimiz ilk bayram
Allahım nice güzel günleri ailemizle, evlatlarımızla görmeyi nasip etsin..opuyorumnanaktan a.s.
Valla Aryacım öyle olur muyuz bilmem ama onların büyüdükçe çocuklaştıklarını çok iyi takip ediyorum.
Olsun kavga etseler de etmeseler de , küs de kalsalar bizimle birlikteler ya.Çok şükür.
slm canım sanada ii bayramlar.kızlarr slm hepinize şimdiden iyi bayramlar sizlerle bayramlaşayım diye girdim yazamadan kapatırım belki die önce yazdım:))) hepinizi çok özledim biz kocaman olduk oğluşumla umarım herkes iyidir haberler iyidir.
iyim canım girmeye çalışın ya yalnız bırakmayalım burayı dün keyfim yok dedin 2 kere sordum neden diye görmedin galiba.slm kızlar bende bayramda arada girerim belki evdeyiz 1 tek birinci gün akraba ziyareti yapıcaz.herkes iyidir umarım.akarhan ve esmacığımın doğumgünüymüş galiba.nice senelere inşallah.
afiyet olsun sanada ii bayramlar canımhepinize günaydın kızlar..
Nasılsınız?
Ben iyiyim bomba gibi bi kahvaltı yaptım gene :) süt içtim. Artık her gün 1 bardak süt içiyorum, hiç ihmal etmiyorum. çok mutluyum :)
herkese şimdiden iyi bayramlar..
Allah daha nice nice bayramlara erdirsin inşallah çoluğumuzla çocuğumuzla..
Hepinizi öptüm..
merhaba arkadaşlar nasılsınız?
Hepinizin ramazan bayramı mübarek olsun. Bebeklerimizle geçireceğimiz ilk bayram
Allahım nice güzel günleri ailemizle, evlatlarımızla görmeyi nasip etsin..opuyorumnanaktan a.s.
slm canım sanada ii bayramlar.
iyim canım girmeye çalışın ya yalnız bırakmayalım burayı dün keyfim yok dedin 2 kere sordum neden diye görmedin galiba.
Havvaesen teşekkür ederim canım.opuyorumnanaktan
Aryaa inşallah canım şimdi kendimize bayramlık alıyoruz seneye evlatlarımıza ciciler alacağız önceliklerimiz değişecek hoş şimdiden değişti bile..kaydirigubbakcemile3
sağol fatoşcum teşekkür ederim hepimizin inşallah canım
uzun zamandır giremedim umarım herkesin keyfi yerindedir herkes öğrenmiştir şimdi bebişlerinin cinsiyetini 4 günüm kaldı bende öğrenicem inşallah :lepi:buarada herkesin BAYRAMI KUTLU OLSUN.turkbayragi
saol cnm seninde kutlu olsunturkbayragi :1hug: Inşallah gösterir cnm öğrenirsin.öğrenmeyen az kişi kaldı listemiz doldu sayılır.
Kızlar bu akşam alış verişe gittik bu ikisini aldım ebru hamile giyimden. Biraz pahalı ama doğumdan sonra da giyebileceğim.Bir de hamile pantolonu aldım o da 59 tl
Ebru Maternity
Ebru Maternity
bu arada teyzeleri dün kızım tekmeliodu babasının elini koydum karnıma hafifti tekme bir şiddetli vurdu maşallahSanki hissetti babacığını konuştu birde eşim bize cvp veriomuş gibi geldi nasıl heycanlandım anlatamam şimdi yine pıt pıtlıo o kadar şiddetli değil.
bu arada teyzeleri dün kızım tekmeliodu babasının elini koydum karnıma hafifti tekme bir şiddetli vurdu maşallahsanki hissetti babacığını konuştu birde eşim bize cvp veriomuş gibi geldi nasıl heycanlandım anlatamam şimdi yine pıt pıtlıo o kadar şiddetli değil.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?