inşallah aryacım çok merak ediorum şunu farkettim genelde erkek bebekler 3.ayda bile gösterio ama kızlar birazdaha geç.benim içime hiç bişey doğmuyo.bakalım ona cicikler almak istiorumm bi gösterse çarşamba günü yazarım size
güle güle giyin canım cicilerini çok şık şeyler ama biraz pahalılar.
benimde eşim evlilik yıldönümümüzde bana hamile elbisesi almış şifondan püfür püfür çok şık bişey ama üstüme bi hırka almam lazım malum havalara baksanıza nasıl bozdu.bayramda yağmurlu buralar :smiley-cool:
Kızlar ben Çıkıyorum kendİnİze ve bebİŞlerİnİze İİ bakın bayramdada kendİnİzİ Çok yormayın ÖpÜyorum hepİnİzİ İİ bayramlar
gerçekten değişti önceliklerimiz eşim kıyafette al kendine dedi.ihtiyacım yok kızıma bişiler alırım dedim.kaydirigubbakcemile3 ama daha hiçbirşey alamadım 1 hafta sonra dr gidicez eşim belki cinsiyeti değişir die bekliokaydirigubbakcemile3
bende bu haftadan itibaren daha çok hissetmeye başladım şuan bile pıtpıtlıo güçlenmişler ya canlarım benimmmm çok güzel bi duygu..
arya'cım dün gece sahurdan sonra bizde yattık karnımın sağ tarafından aman nasıl bir tekmeleme peşpeşe 4 kere vurdu.hemen eşime elini ver dedim karnıma koydum.hemen durdu bizim kereta, babasının eli daha büyük ve sıcak olduğundan hissetti heralde hiç hareketlenmedi.bende hafif hafif karnıma vurdum cevap versin diye, babamız vurma oğlumu rahatsız etme içerde dedi, yavrularımız doğunca bizim papuçlar dama atılacak anlaşılan.
iyi bayramlar cnm sende kendine çok iyi bak.opuyorumnanaktanKızlar ben Çıkıyorum kendİnİze ve bebİŞlerİnİze İİ bakın bayramdada kendİnİzİ Çok yormayın ÖpÜyorum hepİnİzİ İİ bayramlar
Bizde geçen akşam ayakkabı bakmaya gittik eşimle ayakkabı mağzasının yanına bebek mağzası açılmış oraya girdik ona bakalım buna bakalım derken bir baktık iftar saati olmuş :kedi: kışlık çıtçıtlı body aldık oğlumuza birde organik havlu seti. allah kullanmayı nasip etsin. Bende cinsiyeti değişirmiki diyorum ama dayanamıyorumkaydirigubbakcemile3
uzun zamandır giremedim umarım herkesin keyfi yerindedir herkes öğrenmiştir şimdi bebişlerinin cinsiyetini 4 günüm kaldı bende öğrenicem inşallah :lepi:buarada herkesin BAYRAMI KUTLU OLSUN.turkbayragi
sağlıkla güle güle giysin inşallah cnm yok artık değişmez dr kesin dedikten sonra sanmıyorum.yavaş yavaş almak lazım zaten sonra zorlanırız.ben şimdilik çıkıyorum şekerlergiricem ama yine.opuyorumnanaktan
Slm kızlar bende bayramda arada girerim belki evdeyiz 1 tek birinci gün akraba ziyareti yapıcaz.herkes iyidir umarım.akarhan ve esmacığımın doğumgünüymüş galiba.nice senelere inşallah.
kızlar bılıyorum daha erken ama soruyum dedım bebek arabası almamayı dusunen varmı?Ben almıcam sanırım ya:bbo:
SUMMİFER HOŞ GELDİN CANIM
ARYA NE ZAMANDIR HİSSEDİYON CANIM[/QUOTE
hoşbulduk canım.naber nasılsın bugün.
SUMMİFER HOŞ GELDİN CANIM
ARYA NE ZAMANDIR HİSSEDİYON CANIM[/QUOTE
hoşbulduk canım.naber nasılsın bugün.
İYİM CANIM ŞÜKÜR AİLEMDEN AYRI BAYRAM GEÇİRCEM BENDE İİ OLMAYA ÇALIŞIYOM ASLINDA AMA İÇİMDE BURUKLUK VAR.
İYİM CANIM ŞÜKÜR AİLEMDEN AYRI BAYRAM GEÇİRCEM BENDE İİ OLMAYA ÇALIŞIYOM ASLINDA AMA İÇİMDE BURUKLUK VAR.
uzulme canım ya ınsallah kurban bayramında bırlıkte olursunuz bende aynıyımsenağlama
bayramın ilk günü insanın sesi titriyor burukluktan bilirim.allahtan bizimkiler istanbulda aramızda 1 saatlik yol var bizde 2.günü anca yanlarına gidebilicez o düşünce bile üzüyor beni.ilk gün kayınvalide ve buradaki akrabaları ziyaret edicez.2.gün kendi ailem zaten bizim taraf çok kalabalık gez gez bitmez.
sende üzülme sakın bitanem.allaha şükür eşin ve bebişin yanında.
uzulme canım ya ınsallah kurban bayramında bırlıkte olursunuz bende aynıyımsenağlama
İNŞALLAH CANIM.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?