2010 Şubat Anneleri

cnm walla öle oldu hep erkekler 3.ayda en geç 4.ayda gösterdi ama kızlarımız naz yaptı çok.Hayırlı ve sağlıklı evlat olsun inşallah.benim erkek doğuyordu kız.idrara sıkışıp git birde 15 dk ya da yarımsaat önceden tatlı bişiler ye.

güle güle giy cnm evet muhakkak hırka al çünkü herşeyden nem kapıyoruz ve ağır geçiriyoruz soğuk algınlığını.Havvacım uzunkollu gömlek çok güzelmiş ne rengini aldın.güle güle giy sende cnm

Bizde geçen akşam ayakkabı bakmaya gittik eşimle ayakkabı mağzasının yanına bebek mağzası açılmış oraya girdik ona bakalım buna bakalım derken bir baktık iftar saati olmuş :kedi: kışlık çıtçıtlı body aldık oğlumuza birde organik havlu seti. allah kullanmayı nasip etsin. Bende cinsiyeti değişirmiki diyorum ama dayanamıyorumkaydirigubbakcemile3

bende bu haftadan itibaren daha çok hissetmeye başladım şuan bile pıtpıtlıo güçlenmişler ya canlarım benimmmm çok güzel bi duygu..

evt gerçekten hamileliğin en tatlı yanı bu galiba.

maşallah ona.bizimkide babamız elini koyunca duruyordu ama dün durmadı hayret.babaya bişi anlatmakmı istedi nedir.benim papucum atıldı sayılır walla. birde hergece 4 de sahura kalkıyorum dün eşim geç yatıcaktı kalkma dedi ben yerim dedi bir dürtükledi gece kalktım saat 4 kaydirigubbakcemile3 alışmış herhalde o saatte kalkmamıza kalkayım istedi cimcime.

Kızlar ben Çıkıyorum kendİnİze ve bebİŞlerİnİze İİ bakın bayramdada kendİnİzİ Çok yormayın ÖpÜyorum hepİnİzİ İİ bayramlar
iyi bayramlar cnm sende kendine çok iyi bak.opuyorumnanaktan

sağlıkla güle güle giysin inşallah cnm yok artık değişmez dr kesin dedikten sonra sanmıyorum.yavaş yavaş almak lazım zaten sonra zorlanırız.ben şimdilik çıkıyorum şekerlergiricem ama yine.opuyorumnanaktan

uzun zamandır giremedim umarım herkesin keyfi yerindedir herkes öğrenmiştir şimdi bebişlerinin cinsiyetini 4 günüm kaldı bende öğrenicem inşallah :lepi:buarada herkesin BAYRAMI KUTLU OLSUN.turkbayragi

Seninde bayramın kutlu olsun canım. İnşallah cinsiyetini öğrenirsiniz bebeğinizin. allah sağlıklı ve hayırlı evlat versin. Bizimde 4 gün sonra çarşamba günü kontrolümüz aynı günmüş..yerimseniben

Sağol canım daha iyisi sizlerin olsun bende yavaş yavaş almayı düşünüyorum. Bende çıkıyorum yemek yapacağım. Tekrar hayırlı bayramlar herkese..a.s.

kızlar bılıyorum daha erken ama soruyum dedım bebek arabası almamayı dusunen varmı?Ben almıcam sanırım ya:bbo:

Slm kızlar bende bayramda arada girerim belki evdeyiz 1 tek birinci gün akraba ziyareti yapıcaz.herkes iyidir umarım.akarhan ve esmacığımın doğumgünüymüş galiba.nice senelere inşallah.

teşekkür edrim canım yarın oğlumla hem ilk bayramım hem ilk doğum günüm

kızlar bılıyorum daha erken ama soruyum dedım bebek arabası almamayı dusunen varmı?Ben almıcam sanırım ya:bbo:

daha erken doğduktan sonrada alanıbilir ama ben kesinlikle alıcam bizim gidecek yerlerimiz çok uzak değil ama bebekle zor olur

bende almıcam benım gıtcek yerım az esım goturuyo sımdı alsam basıma kalcak en ıyısı almamak fıkrınızı alayım dedım

bende almak istiyorum diye laf arasında söylemişim farkında olmadan.teyzem yurtdışından chicco marka bebek arabası,kraft marka mama sandalyesi ve şu yerde sallanan ana kucakları varya onlardan alıp gelmiş çok sevindim valla.bakıyordum internetten iyi markaların fiyatları uçup gitmiş bi masraftan kurtulmuş olduk.

bayramı ailesinden ayrı geçirecek olan arkadaşlar: keder yakışmıyor size. şükredin ki sağlıklılar ve telefon açıp seslerini duyabilirsiniz. üzmeyin bakimm yeğenlerimi klava:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…