2010 Şubat Anneleri

SUMMİFER HOŞ GELDİN CANIM
ARYA NE ZAMANDIR HİSSEDİYON CANIM

cnm ben 1haftadır hissediyorum daha.

ben 57 idim 60 oldum.

cnm son aylar daha çok çıkar.

evet canım ya hemde ne şiş bileklerim 3 kat oldu

benimde azıcık yorulsam şişiyor hemen.dr elin ve yüzünde şişerse hemen idrar testine gel ddedi.

selam kızlar ben geldiim kimseler yok bugün sakin buralar az kişiyiz herkes bayram telaşında galiba...

hoşbulduk canım nasılsınız bebişin ve sen hissetmeye başladınmı ?

Hayır hİssetmİyorum daha canım

Fatoscum senin son sata göre önden gidiyordu ya gebeliğin acaba normal peridiyodunamı döndü.benim döndü mesela.4 gün öndeydi şimdi 1 gün önde.senin son adet tarihine göre kaç haftalık şuan?ondan da henüz hissetmiyor olabilirsin?

ben çıkıyorum canlarım okuyan okumuyan bütün şubat annelerinin bebişlerinin yarınki bayramını tebrik ediyorum. yarın malatyaya gidiyorum artık ne günü dönerim bilmem hepnizi özlicem...:a015: :a015: :a015: :a015: :a015:

Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz

Hayır hİssetmİyorum daha canım

o dönemde çok belli olmuyor zaten hareketleri güzelim. kişiye göre de değişiyor hem. 20. haftaya kadar hissetmeyebilirsin: ilk gebelik olması da etkenmiş buna. 19+1 deyim son 3 gündür çok belirgin hisediyorum. sürekli hem de. az kaldı sana da merak etme.

iyi bayramlar, iyi tatiller güzelim. bebişinle ilk bayramın hayırlı uğurlu olsun. öpüyorum ikinizi de opuyorumnanaktan

merhaba şubat anneleri...
ben epeydir yoktum, tatil matil derken.. şimdi de bayram tatili geldi.

bu arada kendimi ocak annesi olarak görmeye başladım iyice, o sebeple.. sanki burda işim yokmuş ve aranızda olmamam lazımmış gibi hissettim..

benim sat'a göre 1 şubat görünüyor muhtemel d.tarihim.. o sebeple, sanırım benimki ocak sonu gibi olur diyorum kendimce ama.. geç de kalabilir kızım.. belli olmaz.
ben erken doğmuşum, 7 aylıkken yani. babası günü gününe doğmuş... bakalım bizim kelebeğimiz nasıl gelecek kucağımıza..

sizler nasılsınız?

gerçi kimseler yok ama, geçmişi pek okumadım da... azıcık son muhabbetinize göz gezdirdim..

ben de bebeğimin hareketlerini 18+2'de hissettim ilk kez... daha öncesinde, sağda ya da solda ağırlık olarak hissediyordum. belli bir tarafta duruyordu genelde.. ortalarda değildi hiç.
19. haftamdan sonra yavaş yavaş güçlenmeye başladı heralde kızımın hareketleri, ben de daha belirgin hisseder oldum dönüşünü falan...

tam 19+5 iken, ilk kez tekmeledi beni ... ilk kez hem de 7-8 kere tekme attı göbek deliğimin biraz üstünde.

sonra da.. orda burda hissediyorum hareketlerini.. tekmelerini... 21. haftamız bitiyor.

Yalel hoŞ geldın bızler ıyız sen ve kızının ıı olmasınada sevındım.ıı bayramlar.

havva'cım kimsecikler yok bu akşam ikimiz varız anlaşılan.yemek yedik ağırlık çöktü uzandım hemen.sen napıyosun canım.haa bide yağmur başladı burada.

Havvacim Sumifer iyi aksamlar kizlar nasilsiniz bebisler nasil
geçmisi okuyamadim ama umarim herkez iyidir

Sağol canım ben çok iyiyim. Kızımıza yeni elbiseler aldık bugün. battaniyeler, banyo setleri aldık teyzeleri. Bu arada ırem bebede chichoo (yanlış yazmış olabilirim)nun seti var şampuan, sabun, bebe yağı, pudra, ıslak mendil, pişik kremi.Büyük de bir çanta hediyesi var 45 tl. aklınızda bulunsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…