2010 Şubat Anneleri

havva'cım kimsecikler yok bu akşam ikimiz varız anlaşılan.yemek yedik ağırlık çöktü uzandım hemen.sen napıyosun canım.haa bide yağmur başladı burada.

Canım yeni geldik sayılır alışverişten. Dinlenmeye çalışıyorum. Burda da yağmur başladı.Yarın Edirne'ye gideceğiz. tedirgin oluyo insan bu yağmurda.

kımse yokmuuuuuuuuuuuuuuu

IYI AKSAMLAR BILGENCIM BURDAYIZZZZ

ALLAH EN GÜZEL GÜNLERDE KULLANMAYI VE GIYDIRMEYI NASIP ETSIN KIZINA

güle güle kullansın yeğenim cicilerini.bende chicco'nun beğeniyorum ürünlerini bi kaç modeli var o çantanın kahverengi olanından mı aldın canım.bende bakıyorum o çantaylada çok kullanışlı dışarı çıkarken eşyaları koy yanına al çık.

tam kahve değil sumifercim. asker rengi gibi sanki ama tam olarak da değil.Çanta hediye olduğu için renk standarttı.Tatlım ama seviyorum ben bu rengi

tam kahve değil sumifercim. asker rengi gibi sanki ama tam olarak da değil.Çanta hediye olduğu için renk standarttı.Tatlım ama seviyorum ben bu rengi

baktım şimdi irem bebe'nin sayfasına.benimde dediğim çanta o canım.nasıl büyükmü bari.kullanışlımı yani.internetteki fiyatı 49.90

ayy ne guzel cnm benım gule gule gıydırısın ınş. cnm bende alışverıs yapayım dıyom ama erken dıyom daha acaba baslasam mı

Sumifercim içime sindi benim.Biraz küçük geldi gözüme ama doğumdan sonra deneyeceğim baktım küçük geliyo yeni alırım.Çanta masrafı yapmam yani.ihtiyacı karşılar sanki

Bilgencim erken falan değil aslında. Alınacak o kaar şey var ki. Malum bütçeyi de sarsmamak adına yavaş yavaş alıyom ben de.

Bilgencim ben de bu hafta başladım sayılır. Daha önce bi hastane çıkışı bi de biberon almıştım o kadar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…