havva'cım kimsecikler yok bu akşam ikimiz varız anlaşılan.yemek yedik ağırlık çöktü uzandım hemen.sen napıyosun canım.haa bide yağmur başladı burada.
kımse yokmuuuuuuuuuuuuuuu
Sağol canım ben çok iyiyim. Kızımıza yeni elbiseler aldık bugün. battaniyeler, banyo setleri aldık teyzeleri. Bu arada İrem bebede chichoo (yanlış yazmış olabilirim)nun seti var şampuan, sabun, bebe yağı, pudra, ıslak mendil, pişik kremi.Büyük de bir çanta hediyesi var 45 tl. aklınızda bulunsun
Sağol canım ben çok iyiyim. Kızımıza yeni elbiseler aldık bugün. battaniyeler, banyo setleri aldık teyzeleri. Bu arada İrem bebede chichoo (yanlış yazmış olabilirim)nun seti var şampuan, sabun, bebe yağı, pudra, ıslak mendil, pişik kremi.Büyük de bir çanta hediyesi var 45 tl. aklınızda bulunsun
selam canım.valla ben çok yemişin düz duramıyorum uzandım hemen.iyiyiz hayatım bi yaramazlık yok bizde sen nasılsın bebiş nasıl.
tam kahve değil sumifercim. asker rengi gibi sanki ama tam olarak da değil.Çanta hediye olduğu için renk standarttı.Tatlım ama seviyorum ben bu rengi
Bilgencim erken falan değil aslında. Alınacak o kaar şey var ki. Malum bütçeyi de sarsmamak adına yavaş yavaş alıyom ben de.
Chicco Çantalı Bebek Bakım Seti - E-Bebek.com Bebeğiniz ve Sizin için Herşey!
Bu çanta işte tatlım hediyesi
Bilgencim ben de bu hafta başladım sayılır. Daha önce bi hastane çıkışı bi de biberon almıştım o kadar
Hayırlısı canım.Şu değişen cinsiyetleri duydukça ben de tereddüt ediyorum ama işte. İçim de durmuyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?