2010 Şubat Anneleri

Selamm kızlarrr herkezee hayırlıı akşamlarr.hepinizin bayramı mübarekk olsunn :))eski topikime uğrayımm dedimm.Allaha emanet ol bebişlerinizleeeopuyorumnanaktan

Selamm kızlarrr herkezee hayırlıı akşamlarr.hepinizin bayramı mübarekk olsunn :))eski topikime uğrayımm dedimm.Allaha emanet ol bebişlerinizleeeopuyorumnanaktan

balsuratım hoş geldin canmım anacım o nasıl tıkır kzı allah seni.seninde bayramın kutlu olsun canım.

selam kızlar..ayy elektrikler yoktu,yarım saattir.ee zeynebin işine geldi iyici yordu bizi bi eşek yaptı bi araba basınıkaydirigubbakcemile3siz ne yapıyorsunuz bir kaç dakikada olsa giriyorum işte

selam kızlar..ayy elektrikler yoktu,yarım saattir.ee zeynebin işine geldi iyici yordu bizi bi eşek yaptı bi araba basınıkaydirigubbakcemile3siz ne yapıyorsunuz bir kaç dakikada olsa giriyorum işte

yerimseniben çocuk işte maskaralıklar yapıyor evin neşesi desene.bizde iyiyiz uzanıyoz tv izliyoz bi yandan.kocam içerde maç izliyo klava: neyse sesim çıkmıyo bana bırakıyo pc'yi.

yerimseniben çocuk işte maskaralıklar yapıyor evin neşesi desene.bizde iyiyiz uzanıyoz tv izliyoz bi yandan.kocam içerde maç izliyo klava: neyse sesim çıkmıyo bana bırakıyo pc'yi.

valla iki kızla nasıl baş etcem onu düşünüyorum.bi yandan hoşuma gidiyo ne güzel kalabalık olacagız diye.bi yandanda korkuyorum iki çocuga nasıl yetişecegim diye...kaydirigubbakcemile5

hoş geldin canım napalım bizde kızlarla takılmaya çalışıyoruz .

Güle güle kirlet canım :))

ne güle gülesikaydirigubbakcemile3okadar vakitmi kalıyo hemen tekrar eski halini alıyo.zeyno sagolsun....:bbo:

hoş geldin canım napalım bizde kızlarla takılmaya çalışıyoruz .

fatoşum sen nasılsın.ayın kaçında gitçen doktora.artık senide merak ediyom.bide fatımayı:Saruboceq:ikinizinde kızı olcak gibikaydirigubbakcemile5

Allah yardımcın olsun canım. Zor valla.

sagol canım.ee günün birinde sizlerde iki çocuklu analar olcaksınız inşallah....

valla iki kızla nasıl baş etcem onu düşünüyorum.bi yandan hoşuma gidiyo ne güzel kalabalık olacagız diye.bi yandanda korkuyorum iki çocuga nasıl yetişecegim diye...kaydirigubbakcemile5

zeynep'in ablalık yapacağına eminim.negüzel işte beraber büyüyecekler.ilerde sanada yardımcı olacaklar.

evet canım bende aynı senin gibi dün yaptım bugün dinlendim iftardan sonrada evde buulunsun diye bi tatlı yaptım. öle işte.

oooh afiyetle yesin misafirlerin.ayyy benim öyle şeylere fırsatım olmuyo valla getirttim pastaneden ne yapayımakannehir

zeynep'in ablalık yapacağına eminim.negüzel işte beraber büyüyecekler.ilerde sanada yardımcı olacaklar.

çok sıcık bi kız zaten.kimseyle kavga etmez.ama kardeşi dogunca nasıl olur bilmem..ama muhakka ilerde çok sevinecekler iki kız olduklarınakaydirigubbakcemile2

paptyacım ben haftayua gıdıcem allahın ıznıyle.artık Üzmezde gÖsterır ınŞallh.bayram Çıksın hafta sonun kadar gıtÇem hangı gÜne randevu alırsak.saĞolun kızlar gelın beraber yıyelım.canım ınternettelkı tarıfler saĞolsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…