2010 Şubat Anneleri

ya ben niye puan veremiyorum kimseye habire uyarı çıkıyor ondan sonra eksi puan verilmiş oluyor galiba sinir oldum ne beceriksizim :sinifsinif:

selam kızlarr ben geldım saglıkocagına gıttım ası ıcın kendı mahellemdekıne gıdıcekmısım meger 20.haftadan sonra... sınır oldum zaten saglıkocagındakı kadına da... baya kaynatmıssınız havvacım gecmısı okudum sancım war mıdem bulanıyo de yat uzan walla hıc umurunda olmasın cok sınırlendım ben bıle burda yanı :oklava:

bende kendimi hep sırtüstü yatarken buluyorum bir türlü öğrenemedim soluma yatıyroum bir bakıyorum sırt üstü olmuşum :olmaz:

uykuda ister istemez oluyor canım. ama sürekli soluna yatara uyumaya çalışırsan zamanla öyle kalıyorsun.

buyrun uzmandan okuyun:

Kıvrılarak ya da uzanarak bir tarafınıza yan yatmanız, tercihen de sol yan tarafınıza yatıp arasına yastık koyarak bir bacağınızı diğerinin üstünde çaprazlamanız, yalnızca sizin için değil bebeğiniz için de en iyi yatış biçimidir. Bu yatış biçimi yalnızca besinlerin ve kanın plasentaya en üst düzeyde ulaşmasını sağlamakla kalmaz, aynı zamanda böbreğin işlevlerini en iyi şekilde yerine getirmesini sağlar ki bunun anlamı da atıkların ve sıvıların vücuttan daha iyi atılımı ve diz, ayak ve ellerde daha az şişmedir.

ya su uyuma pozısyonu benıde gerıyor soluma yatıyorum her kalktıgımda kendımı ya sagda ya sırtustu buluyorum... ısım garıbı sırtustu daha rahatım sankı yada tamamen psıkolojık...

Tuğbacım aynı sorun bende de var. Sağa ya da soluma yatıyorum bi bakıyorum sırt üstü olmuşum...

ama olmas mış bende soluna yatılması gerekiyor diye duydum tv izlerken bile yatmayın diyorlardı gerçi annelerimiz bizi nasıl doğurmuş bizim bebişler pek nazlı olacaklar galibakaydirigubbakcemile3 yerimseniben

ama olmas mış bende soluna yatılması gerekiyor diye duydum tv izlerken bile yatmayın diyorlardı gerçi annelerimiz bizi nasıl doğurmuş bizim bebişler pek nazlı olacaklar galibakaydirigubbakcemile3 yerimseniben

dogru soyluyosun tubacım eskıden boyle seyler yokmus kı bız nasıl dogmusuz...

evet bende boyle duymustum bebek daha rahat oluyormus :CüvCüv:

hulencim ve zeynepcim hoşbuldum canlaropuyorumnanaktan,biz iyiyiz çok şükür bayramımızda güzel geçti geçmişi de okudum maşallah herkesin bayramı iyi:nazar:biz özlemişiz burayı valla siteyi açtım benim kızda kıpır kıpır oldukaydirigubbakcemile3

ben kaçar kızlar iş beni bugün baydı başım çatlayacak sanki bu ne biçim ağrıdırmafoldumben ya yol yorgunluğunun üstüne evdede yemeğe misafir davetliymiş bana tenezzül edip kimse söylemez annem aradı bizi yemeğe çağırdı kayınvaliden diye haberim bile yok yoldan daha dün geldik bugün yemeğe misafir almış ay bayılcam zaten yorgunum başım ağrıyor imdat yani :oklava: :oklava: sinir oldummmmmmmmmmmmm

Back
X