E
EU2
Ziyaretçi
Merhaba hanımlar..
Adım selda bugün itibariyle 21 haftalık hamileyim ve şubattıın ilk haftası bir oğluşum olacak allah izin verirse..
Özel bir şirkette muhasebeci olarak çalışıyorum.. İstanbul sefaköyde oturuyorum..
Aranızda ki samiyet gerçekten çokhoş..İnanın dedikodu yapabileceğim kimse yok..Çok sıkıldığım bunaldığım zamanlar oluyor bazen eşime kızıyorum.. Bebeğimin 2li testinde sorun çıktı.. Amniyonsentez yaptırdık sonuç bekliyoruz.. Falan filen.. Benide aranıza alırsanız sıkıntı ve sevinçlerimi sizlerle paylaşmak isterim.. Sevgiler
Selda hoş geldin aramıza Oğlunu sağlıkla al kucağına içini ferah tut bizim topiğin başından neler geçti ama hepsi çok şükür iyi haberlerle geldi.
bende cips delisiyim canım sorma ya offf baharatlı doritosu ver bana yemek verme sabah öğle akşam onu yiyim... hiç sıkılmam.... bide deli gibi turşu yiyorum... offffff nolcam ben böyle yaa.......
doritos deme bana ben peynirlisinide çok severim 1 koca poşet baharatlı 1 koca poşet peynirli yiyorum sonrada kendimi avutuyorum napıyım aşerseydim yemiyecekmiydim diye.
kızlarrrrrrrrrrrrrrr arkadaşım ayın 28 inde doğum yapıcaktı sezeryan.... haberi geldi şimdi bugün yapmış az önce bi kızımız daha olduuuuuuuuuuuuu yuppiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii kaydirigubbakcemile2 :lepi: hihoyyyt alkisalkisalkis :sm_cool:
Allah analı babalı büyütsün İnşallah.
Maşalahh sübhanallahh liste ne güzell :)))ilk sayfaya güncelledim hihoyyyt
Darısı başına inşallah canım İnşallah en kısa zamanda sende bu duyguyu yaşarsın.:Saruboceq: