2010 Şubat Anneleri

akpak cnm merhaba tatlım bayram iyi gecti ben annemle londradan aldigim bluzu mu ve esimle bayram hediyesi hamile pantolonu aldik onu gidim bayram iyi gecti esim bir hafta evde onun icin kotu gecmedi dun de bebisimize bisiler aldik bol bol gezdik gozume cok sey kestkrdim almak icinkaydirigubbakcemile3 sen nasilsin senın tatıl nasildi

o seti kadınlar kulübünde biyerde okudum bazı anneler beğenmiyor. yoksa benim de uygunuma gitmişti. hatta eşim çok beğenmişti.

ne güzel kardeşleriniz var.ben tek çocuğum.çok zor tek olmak.keşke benimde bi ablam yada kız kardeşim olsaydı.:umursamaz:
ben de tek çocuk yapmak istiyorum :kedi: bir daha bu hamileliği çekemem diye düşünüyorum çok zor ya :1shok:

çok yorucuydu tatilim. cumA günü gittik salı günü döndük. gittiğimde iki gün yorgunluğumu atamadım. sürekli yattım. sonra da misafirler geldi biz gittik derken hemencecik geçti. doyamadım, dönerken çok hüzünlüydüm. kayseri çoook soğuk. elektrikli soba yakıyoruz. kışlıkları çıkarttım. ama yarın antalyaya gidiyorum :lepi: orası sıcakmış. umarım yol çok yormaz beni de güzel bir tatil yaparım delikafadulden

kızlar selamlar gecmıse cok bakamadım bakmaya kalksam bo sayfaya donmem uzun zaman alır galıba vallahı hızınıza yetısemıyorum yahu bende evdeyım bugun yorucu bır gun gecırdım ısyerımde uzanmısdım bırazda sızlere bakıyım dedım bızım bayramda yogun gectı zaten bu yogunluklara bır dur demenın vaktı geldı gundur agrım var anlamadım kasıklarım agrıyor sık sık tuvaletteyım doktoruda aramadım ıcımde huzursuz bılmem neden hıc keyfım yok anlayacagnızzz...yasakkelime

sirkeli ılık suya otur çok iyi geliyor bi de belden aşağını sıcak tut. bende bayramda rahatsızdım şimdi iyiyim

çok güzeller
hepsi küçük değil galiba 3 aydan sonra giyecekleri de var
bende bayrama gittiğimde annemin aldıklarına baktım bi sürü almış çeşit çeşit artık kıyafet almayacağım onun için. çok fazla oldu.

cok fazlayada gerek yok tatlım zaten mevlut te geliyo hediye geliyo bi suru oluyo ama beyendigini almak istiyo insan yine de :CüvCüv: sati tavran tulumu esim tuturdu allalim diye bi hosuna gitmis ben mazada gezerken alalim ozaman dedim aldik

akpak havvacım çantamdaydı ellerim accık şiş takmıyodum bugün çarşıda düşürdüm galiba.canım sağolsun öle ama ilk yüzük kaybeytmek çok zoruma gitti bayağı üzüldüm valla.

iyi aksamlar kizlar

Melekcim canim bebisinin cicileri çok güzel Allah en güzel günlerde giydirmeyi nasip etsin kizina

cici anneler profilime bebisimize dun aldigimiz bir kac cici leri koydum kızımıza artık pembe almaya basladim sari tavsan tuluma bayılıyorum ya arkada kuyrugu var bem beyazkaydirigubbakcemile3

cok güzeller canım ii günlerde gıytdırısın inş.

iyim canım sağol çarşıya çıktım ii olmaya çalışıyom.doktora gitçektik randevu alamadık haftaya kaldı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…