o seti kadınlar kulübünde biyerde okudum bazı anneler beğenmiyor. yoksa benim de uygunuma gitmişti. hatta eşim çok beğenmişti.Sağol canım ben çok iyiyim. Kızımıza yeni elbiseler aldık bugün. battaniyeler, banyo setleri aldık teyzeleri. Bu arada İrem bebede chichoo (yanlış yazmış olabilirim)nun seti var şampuan, sabun, bebe yağı, pudra, ıslak mendil, pişik kremi.Büyük de bir çanta hediyesi var 45 tl. aklınızda bulunsun
ben de tek çocuk yapmak istiyorum :kedi: bir daha bu hamileliği çekemem diye düşünüyorum çok zor ya :1shok:ne güzel kardeşleriniz var.ben tek çocuğum.çok zor tek olmak.keşke benimde bi ablam yada kız kardeşim olsaydı.:umursamaz:
akpak cnm merhaba tatlım bayram iyi gecti ben annemle londradan aldigim bluzu mu ve esimle bayram hediyesi hamile pantolonu aldik onu gidim bayram iyi gecti esim bir hafta evde onun icin kotu gecmedi dun de bebisimize bisiler aldik bol bol gezdik gozume cok sey kestkrdim almak icinkaydirigubbakcemile3 sen nasilsin senın tatıl nasildi
enfeksiyon olabilir ya da üşütmüş olabilirsin özlem
sirkeli ılık suya otur çok iyi geliyor bi de belden aşağını sıcak tut. bende bayramda rahatsızdım şimdi iyiyim
enfeksiyon olabilir ya da üşütmüş olabilirsin özlem
akpak tatlım bakmadin mi cicilerimize yeni koydum profile
cici anneler profilime bebisimize dun aldigimiz bir kac cici leri koydum kızımıza artık pembe almaya basladim sari tavsan tuluma bayılıyorum ya arkada kuyrugu var bem beyazkaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?