2010 Şubat Anneleri

Tatlım daha erken. Ben 20. haftanın içindeyim. Yeni yeni seçildi hareketleri. 19. haftada başlamıştı. Sters yapma kendine boş yere.

Bilgencim geçen ay doktor gününden 3 gün ilerde demişti bana. Onunda etkisi vardır bizim bebişin hareketlerinde.

Bilgencim geçen ay doktor gününden 3 gün ilerde demişti bana. Onunda etkisi vardır bizim bebişin hareketlerinde.

bana bı de 4 gun gerıde dedı ama bılmıyom artık valla stres yapıyom kendıme sadece bı damar gıbı arada bı atıyo ama bebısmı bılmıyom

Mesela ben de tekme falan yok sadece dönmelerini hissediyorum. Damar mı bebek mi ayıramıyorum ben hala canım.

Fatoşcum ne yaptın alış veriş işini, bulabildin mi kafana göre ciciler?
Selmacım ayrıntılı ne oldu senin?

cici anneler profilime bebisimize dun aldigimiz bir kac cici leri koydum kızımıza artık pembe almaya basladim sari tavsan tuluma bayılıyorum ya arkada kuyrugu var bem beyazkaydirigubbakcemile3

Fatoşcum ne yaptın alış veriş işini, bulabildin mi kafana göre ciciler?
Selmacım ayrıntılı ne oldu senin?

İyi akşamlar havvacım, cuma günü sabahtan doktora gidecem inş, bakalım ayrıntılı için ne zaman randevu verecekler bende bilmiyorum, canım rahatsızmışsın geçmiş olsun, dikkat et kendine dinlenmeye çalış ve meyve ye bol bol opuyorumnanaktan

Kızlar ben çıkıyorum, yarın çocukların okul günü erken kalkacaklar, kendinize ve bebişlere iyi bakın, öpüyorum sizi iyi akşamlar.

havvacım geçmiş olsun evet üste abiye tarzı bi buluz altada etek aldım canım.ama moralim çok bozuk alyansımı kaybettim.

kızlar bu ocuk işi gözümde o kadar büyüyor ki nasıl büyüteceğim diyorum
çok zor geliyor
heleki bir çocuğum olduğunu ve yine hamile kaldığımı düşününce içim daralıyor.
selmakerem çocuklar okula gideccek deyince bunları düşündüm kafamçokkarıştı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…