iyim canım sağol çarşıya çıktım ii olmaya çalışıyom.doktora gitçektik randevu alamadık haftaya kaldı.
ne bileyim ya düşmüş çantamdan çok üzüldüm amafatoş nasıl kaybettın yuzugunu kızzz neyse uzme kendını bu arada aldıklarını da gule gule gıy canım
öle tabi canım yapacak bişi yokyüzügünü kaybetmissin üzülme canim saglik olsun
randevun içinde hayirlisi olsun
üste abiye türü bi buluz altınada kumaş etek aldımfatoş neler aldın düğüne???
Benimde ayin 10 unda kuzenin dügünü var simdiden düsünüyorum
bu göbisle ne giycem diye:CüvCüv:
kızlar bizim yarın randevumuz var bakalım gerçekten prenses mı kesinleşecek
çok özledim yavrumu
caneylom günaydın canım nasılsın? bayram nasıl geçti....? sağlığın sıhatin yerindedir inşallah...
fatolinacım biraz belki çok açık olcak ama bugün bendede yanma oldu çok canım sıkıldı ama benim normal zamanda idrar yollarımda yanmayı hep yaşıyodum yani hamile değilken bendeki şuanki yanma sanırım idrar yollarımda değil afedersiniz ama söylemem lazım vajinada ilişkiye girilen yerde yanma ve kaşıntı oldu rahim yolunda bi enfeksiyonmu diye korkuyorum ama akıntım filan yok bende perşembe gitmeyi düşünüyorum eşim yarın yok evde yalnız gidebileceğim kadar yakın değil hastane araç gerekiyo sizinkide aynımı yoksa tam idrar yolumu
canım açıklarsan sevinirim ben suyu ihmal etmem hep içiyorum bol bol ve enfeksiyondan çok korkuyorum üşütmektende olurmuş soğuktu bugün hemen kurduk sobayı allahım korusun bizi bu sıkıntılardan:Saruboceq:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?