saol esmacım.. daha iyisi sizlerin olsun inş..
valla dua edinde olsun o kadar mutlu oldumki annemin binadan çıkıyosun hemen arkası bzim bulduğumuz bina kaydirigubbakcemile2
evet şimdiden kendimi çok iyi hissediyorum saol canımopuyorumnanaktan
kızlar mynet haberde okudum bi bebek 8 kilo 700 gram doğmuş akannehir
kadın hiç doktora gitmemiş şeker hastası olabileceğinden bebeği kilolu doğmuşş
herkese günaydın dün yoktum geçmişi tam okuyamadım ama inşallah herkes iyidir
kızlar merhaba uzun bir aradan sonra anca girebiliyorum inşallah bebişleriniz ve siz çok iyisinizdir. ayrıntılı ultrasonu beklerken çok gergin günler atlattım dün yapıldı Allahıma çok şükür bebekte ve bende yapısal, genetik bozukluk çağrıştıracak hiçbir anomali bulunmadı. o kadar çok ayrıntıya bakıyorlar ki inanılmaz bir şey.. boyu 20 cm ağırlığı 200 gr çıktı. ve çok büyük bir sürpriz biz erkek beklerken KIZ ÇIKTI :)))))))) en önemlisi sağlıktı benim için, dün gece sevinçen hiç uyuyamadım Allaha şükrettim durdum. babam da bebek odasını maviye boyamıştı şimdi pembeye döndürmeye çalışıyor, nerdeyse mavili oda takımı alıyorduk boyayla yırttık. sevincimi sizlerle paylaşmak istedim, küçük fındık kurdumuz yolda.. eşim -ben yandım iki tane süslüyle başedemem- diyip duruyor ama en çok kızı o istiyordu :) Allah hepimize güzel bebecikler versin sağlıklı sıhhatli..
Gözün aydın ne güzel canım yaa anneciğine yakıncacık. Oh sefan olsunsositososito
kızlar merhaba uzun bir aradan sonra anca girebiliyorum inşallah bebişleriniz ve siz çok iyisinizdir. ayrıntılı ultrasonu beklerken çok gergin günler atlattım dün yapıldı Allahıma çok şükür bebekte ve bende yapısal, genetik bozukluk çağrıştıracak hiçbir anomali bulunmadı. o kadar çok ayrıntıya bakıyorlar ki inanılmaz bir şey.. boyu 20 cm ağırlığı 200 gr çıktı. ve çok büyük bir sürpriz biz erkek beklerken KIZ ÇIKTI :)))))))) en önemlisi sağlıktı benim için, dün gece sevinçen hiç uyuyamadım Allaha şükrettim durdum. babam da bebek odasını maviye boyamıştı şimdi pembeye döndürmeye çalışıyor, nerdeyse mavili oda takımı alıyorduk boyayla yırttık. sevincimi sizlerle paylaşmak istedim, küçük fındık kurdumuz yolda.. eşim -ben yandım iki tane süslüyle başedemem- diyip duruyor ama en çok kızı o istiyordu :) Allah hepimize güzel bebecikler versin sağlıklı sıhhatli..
günaydın kızlar....camdankalp yeni ev bulmuşsunuz hayırlı olsun hemde annein yanı haa.ne kadar güzel bebek emin ellerde olacak desene...ne zaman taşınma kısmetse..
evet önceden büyük olasılıkla erkek demişlerdi, o zaman ayrıntılı değil normal ultrasonda öyle gözükmüştü şimdi % 100 kız :)
fatima canım ciddimisin ilk kez duyuyorum benimde elim sürekli karnımda
canım gözünaydın oğluşun olcakmış
kesin görmüşün ne güzel bende bi emin olabilsem doktor pipisi die resim çökti ama anlaşılmıyo benim randevuda ayın 10unda artık çok var.
benim karnımda sertleşiyo hele gece kalkınca taş gibiydi ellemiyim bari erken doğuma sebep oluyosa Allah korusun
gözün aydın sağol canım ben ne demiştim sana kızmı erkekmi.
A fatıma benİmde karnım Çok sertleŞİyo bende dokunuyodum dokunmayayım barİ ben Çocuk sanıyodum onu.
Hepinizi puanladım.
gözün aydın canım... cinsiyetini öğrenemeyen kaldı mı hala??
günaydın canlar..
fatımaaa hadi gözümüz aydın. demek oğlumuz oluyor he.. allah sağlık,sıhhat versin minik kuzuma..sen nasılsın? pek takılmıyordun..
ayy fatma abla gözün aydın ikinci paşamız geliyo maşallah hayırlı olsun oğluşunopuyorumnanaktan
benimde elim hep karnımda ayol dikkat edeyim bari
Fatima38 Canım seninde gözün aydın demek oğluşun oluyor Allahım hayırlısı ıle kucagına almayı nasıp eder inşallah
fatima38 gözün aydın canım hayırlı olsun oğluşunopuyorumnanaktan
kızlar mynet haberde okudum bi bebek 8 kilo 700 gram doğmuş akannehir
kadın hiç doktora gitmemiş şeker hastası olabileceğinden bebeği kilolu doğmuşş
evet canım...4,5 kilodan yukarısını sagıklı olarak saymıyorlar zaten...şeker hastaları genelde bu kilolarda doguruyo.....aman allah korusun.....tombalak..ama çokta tatlı duruyo ...ama iyi degil iştee...
günaydın kızlar....
fatıma oglun hayırlı olsun.iki ogul ha..erkekler anneye daha düşkün olur derler şanslısın sen..saglıklı dogsunlarda...
günaydın kızlar opuyorumnanaktan fatoşcum geçmiş olsun dikkat et kendine dinlen biraz ben hem iş hem ev derken 2haftada zor iyileştim ilaç kullanamıyoruz ya daha geç iyileşiyoruz cinsiyet öğrenen arkadaşların gözü aydınbende daha bilmiyorum benim yaramazda göstermiyor ki çatladım meraktan fazlada hareket yok karınca geziyor sanki içimde oysa ultrasonda neler yapıyorlar daha zamanı var demekki üzülmeyelim kızlar
canım gözünaydın iyce kesinleşmiş
demek önce erkek dediler inş. bende senin gib olmam bana pipisi die gösterdi doktor ama hayırlısı
günaydın kızlar herkesin geçmiş bayramı kutlu olsun imşallah güzel bir bayram geçirmişinizdir ben bayramın 2. gününe kadar hastanedeydim ateşler içinde yandım 3 gün hastanede yattım etrafında benim yaşadığı yaşayan varsa bana yazabilirmisiniz kızlar acaba bebeğim hasar görmüşmüdür çok korkuyorum
http://www.kadinlarkulubu.com/hamil...orunlar/316094-anne-adaylari-acil-yardim.html
günaydın kızlar herkesin geçmiş bayramı kutlu olsun imşallah güzel bir bayram geçirmişinizdir ben bayramın 2. gününe kadar hastanedeydim ateşler içinde yandım 3 gün hastanede yattım etrafında benim yaşadığı yaşayan varsa bana yazabilirmisiniz kızlar acaba bebeğim hasar görmüşmüdür çok korkuyorum
http://www.kadinlarkulubu.com/hamil...orunlar/316094-anne-adaylari-acil-yardim.html
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?