kızlar merhaba uzun bir aradan sonra anca girebiliyorum inşallah bebişleriniz ve siz çok iyisinizdir. ayrıntılı ultrasonu beklerken çok gergin günler atlattım dün yapıldı Allahıma çok şükür bebekte ve bende yapısal, genetik bozukluk çağrıştıracak hiçbir anomali bulunmadı. o kadar çok ayrıntıya bakıyorlar ki inanılmaz bir şey.. boyu 20 cm ağırlığı 200 gr çıktı. ve çok büyük bir sürpriz biz erkek beklerken KIZ ÇIKTI :)))))))) en önemlisi sağlıktı benim için, dün gece sevinçen hiç uyuyamadım Allaha şükrettim durdum. babam da bebek odasını maviye boyamıştı şimdi pembeye döndürmeye çalışıyor, nerdeyse mavili oda takımı alıyorduk boyayla yırttık. sevincimi sizlerle paylaşmak istedim, küçük fındık kurdumuz yolda.. eşim -ben yandım iki tane süslüyle başedemem- diyip duruyor ama en çok kızı o istiyordu :) Allah hepimize güzel bebecikler versin sağlıklı sıhhatli..
günaydın kızlar herkesin geçmiş bayramı kutlu olsun imşallah güzel bir bayram geçirmişinizdir ben bayramın 2. gününe kadar hastanedeydim ateşler içinde yandım 3 gün hastanede yattım etrafında benim yaşadığı yaşayan varsa bana yazabilirmisiniz kızlar acaba bebeğim hasar görmüşmüdür çok korkuyorum
http://www.kadinlarkulubu.com/hamil...orunlar/316094-anne-adaylari-acil-yardim.html
ben hala yanıyorum :1shok:
amma ateşli karıymışım yeni anladım
Günaydın kızlar yatış şekliyle ilgili önerileriniz içn çok teşekkür ederim. Gerçekten bilmiyordum o kadar önemli olduğunu sayenizde hem bebeğim hemde ben rahat yatarız artık :)
Birde cetvelleriniz varya ben onu yaptım ama profilime ekleyemedim nereden nasıl yapılıyor acaba?
Günaydın kızlar yatış şekliyle ilgili önerileriniz içn çok teşekkür ederim. Gerçekten bilmiyordum o kadar önemli olduğunu sayenizde hem bebeğim hemde ben rahat yatarız artık :)
Birde cetvelleriniz varya ben onu yaptım ama profilime ekleyemedim nereden nasıl yapılıyor acaba?
Kızlar ilk oğlum ismi Eren ikinci için önerilerinizi bekliyorum
kayınvalidemdeyim canımkız kayınvalindemisin sen yoksa eve net baglandımı.....senin kontrol ne zaman...........
ben hala yanıyorum :1shok:
amma ateşli karıymışım yeni anladım
beren- emir-
ayy fatma abla develi daha soğuktur yaa demii
bu arada EREN e ENES diyorum...ilk aklıma gelen
valla ben çoğunlukla soluma yatıyorum ama sırt üstü ve sağ tarafıma hatta yüzüstüne yakın karnıma baskı uygulamdan bile yattığım oluyor.
http://www.kadinlarkulubu.com/anket...zimin-ismi-icin-fikirlerinizi-bekliyorum.html
anketime oy kullanamayanları bekliyorum kızlar.. :)
Sorma Gülşahcım o biçim soguk burası, şuanda sırtımda şalım ayağımda ıstıcım açık oturuyorum masanın başında.
Enes için teşekkür ederim güzel isim ama etrafımızda çok var tatlım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?