2010 Şubat Anneleri

:1shok: alla allaaa.... valla benim dr da çok güvenilir, dediği çıkar. bana da çok defa bak erkek olduğu burdan belli diye usg de bişeyler gösterdi ama ben pek anlamadım :) acaba benimkide kıza dönermi ki? bir sürü mavi kıyafet aldım :) neyse melisacım hayırlı olsun kızın, iyiki odayı almamışsınız :)

geçmiş olsun canım. böyle bişey başıma gelmedi ama merak etme bişey olmamıştır. içini rahat tut, bişey olabilme ihtimali olsaydı dr'lar önlem alırdı..

ben hala yanıyorum :1shok:
amma ateşli karıymışım yeni anladım

maşallah de anacım kayseri çok soğuk, evde ısıtıcılarla duruyoruz, şirkette de kalın kazaklarla :)

doğrudur burası(izmir) bugün 28 derece öğlen 30 dereceyi buluyo
çok bunaldım bu yaz sıcaklardan

teşekkür ederim kızlar cevaplarınız için ateşim çıktığında müdahale etmediler soğuk suya soktular ıslak bezlerle tampon yaptılar hamilesin bişey veremeyiz dediler yandım ateşler içinde heryerim uçukladı.doktoruma bişey olurmu bebeğimde özür durumu olurmu dedim yok sanmam dedi başka bir doktora sordum ateşin çok zarar verdiğini biliyoruz ama teorik olarak öyle olmuyor dedi ama çok korkuyorum dua edin bizin için.
bazı arkadaşların yakınlarıda yaşamış bişey olmamış içim rahatlıyor böyle şeyler duyunca ALLAH hepinizden razı olsun kızlar

üstte kullanıcı panelini var onu seç profil düzenle diyosun altta doğum kilo takip diye bir yer var cetveli oraya yapıştır

bu yatış pozisyonunu hala anlayamadım ben haaa...yahu ben sagımada yatarım solumada yatırm.sırt üstüde yatırm.yani nasıl rahat ediyorsam öyle yani .yahu illa saga yatacagız diye bişeymi olur.ben doktora dedim hayır nasıl rahatsan öyle uyu diyo....ben ilk kızmdada hiiç böyle şeyler duymamıştım.ya benim doktor çok rahat birisi.yada sizin doktorlar çok evhamlı birisi.anlamadım ben yani....ben en çok sırk üstü yatıyorum...bişey olmaz rahat edinya...işmdiden böyle kasarsak 7,ci 8.ci aylarda ne yapacagızz...

Melısa gÖzÜn aydın Çok sevındım canım.
Papatya alamadım randevu napalım saĞlık olsun.Öle yÜzÜk gıttı Çopk aĞladım ama.
TuĞba saĞol canım ınŞallah geÇer Çok kÖtÜyÜm.
MavıyeŞıl Çok geÇmıŞ olsun canım.

kız kayınvalindemisin sen yoksa eve net baglandımı.....senin kontrol ne zaman...........
kayınvalidemdeyim canım
yok tatlım bağlatmadım evde durduğum yokki
zaten 1, 2 aya sonra buraya geçcez doğuma kadar burda kalcam
çarşamba günü gidicem canım

ben hala yanıyorum :1shok:
amma ateşli karıymışım yeni anladım

vay ateşli vay
benimki geçti çok şükür

valla ben çoğunlukla soluma yatıyorum ama sırt üstü ve sağ tarafıma hatta yüzüstüne yakın karnıma baskı uygulamdan bile yattığım oluyor.

ayy fatma abla develi daha soğuktur yaa demii
bu arada EREN e ENES diyorum...ilk aklıma gelen

Sorma Gülşahcım o biçim soguk burası, şuanda sırtımda şalım ayağımda ıstıcım açık oturuyorum masanın başında.

Enes için teşekkür ederim güzel isim ama etrafımızda çok var tatlım.

valla ben çoğunlukla soluma yatıyorum ama sırt üstü ve sağ tarafıma hatta yüzüstüne yakın karnıma baskı uygulamdan bile yattığım oluyor.

bende öyle uyudugum çok olmuştur...

artık erkek isimleri pek gelmiyo aklıma.gelirse söylerim canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…