günaydın kızlar
günaydın kızlar.
hayırdır bugün kimsecikler yokherkes dinleniyor mu? ben de çalışıyorum işte malesef. Bugün ayrıntılı ultrasona gideceğim. heyecandan çok biraz stres var, umarım herşey yolundadır. dua edin bana canlarım..saat 2 de randevum.
normalde benim gittiğim hastanede ayrıntılı yok zaten. dr'umunda tavsiye ettiği dr'un özel muayenehanesi var sanırım. bir sürü para ister diye başka bir hastane ayarladım. 8 liraymış ssk lılar için ayrıntılı usg ücreti. hem de kadın doğumcu değil radyolog bakacak..Bakalım parasında değilim de, inş mutlu olarak ayrılırım..
öptüm şekerler, gelin garii..
canım hayırlı olsun bebeğin sağlıkla kucağına alırsın inşallah sağlıklı sıhatli... haznedardaki hast. hakkında bilgim yok canım ne desem yalan olur... ama hizmet hastanesinde bi arkadaşımın arkadaşı doğum yaptı memnun kaldı ama doktorları vs. nasıl bilmiyorum... ben bakırköy ethica'ya gidiyorum... elif esra uyar dr.um kesinlikle tavsiye ederim...
günaydın kızlar.
hayırdır bugün kimsecikler yokherkes dinleniyor mu? ben de çalışıyorum işte malesef. Bugün ayrıntılı ultrasona gideceğim. heyecandan çok biraz stres var, umarım herşey yolundadır. dua edin bana canlarım..saat 2 de randevum.
normalde benim gittiğim hastanede ayrıntılı yok zaten. dr'umunda tavsiye ettiği dr'un özel muayenehanesi var sanırım. bir sürü para ister diye başka bir hastane ayarladım. 8 liraymış ssk lılar için ayrıntılı usg ücreti. hem de kadın doğumcu değil radyolog bakacak..Bakalım parasında değilim de, inş mutlu olarak ayrılırım..
günaydın canım.Kayseri bugün erkenci :)
sevgili ayçinperdahçı hayırlı olsun bebeğin.sağlıkla kucağına al inşallah.araştırmakta fayda var.bir değil 2 doktora git gerekirse .hangisi kafana yatarsa ona devam edersin.benim 3. gebeliğim ama ilk bebeğim olacak allah nasip ederse.doktordan yana çok çektim o yüzden 2 dr.arası mekik dokudum bu seviyeye gelene kadar.ama kafama yatan en iyi uzmana devam ediyorum şu anda.umarım çektiklerimi çekmezsin.gerçi şubat annesi olacağın için yolu sende bizim gibi yarılamışsındır.az kaldı şafak sayıyoruz artık.........
canım hoşgeldin aramıza sende görüceksin burada günler çok güzel geçiyor bencede araştır kafana yatana git sonuçta önemli bak voles arkadaşımızda bayağı titizdir önerilerini dikkate al bence
hadi canım gitte gör gel güzel haberlerlegünaydın kızlar.
günaydın canımgünaydın kızlar
günaydın canım gez tabi insan sıkılıyoGünaydın bayanlarrrr nasılsınız ben bugün çok iyiyim haftasonu olması sebebi ile12 den sonra özgürüm bugün günümüz var biraz sosyal hayata geçiş yapalım ev- iş sıkıldım bu ara
kusura bakmayın arkadaşlar ben ilk üye olduğumda yazmıştım ama daha sonra bilgisayar bakıma falan gidince cvp yazamadım dün baktım bana cevaplar yazmışsınız ben yeni görüyorum
hoşbulduk
günaydın arkadaşlar.
iyim canım sağol sen nasılsın ev işi yapacam bugün silip süperiyim şöle biGünaydın Fatoşcum Hosgeldın naslsın ?
günaydın kızlar
günaydın kızlar
Sağlık ocağında bana 26. haftada ilk dozu olmaya gel dediler yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?