iyim canım sağol sen nasılsın ev işi yapacam bugün silip süperiyim şöle bi
günaydın bilgencim.
bilgencim yok değişiklik filan artık haftaya doktora gidene kadar böle endişeli bekleyecem sende varmı bişi
günaydın canım.günaydın canlar. gününüz aydın olsun. bebişlerinizin pıt pıtlarıyla dolsun. kaydirigubbakcemile3
bende çok çabuk yoruluyorum canımOff ev işi deme bana vallahi öyle bir saldımki kızlar sadece çamasırlar yemek ve bulasık ile ilgileniyorum çok cabuk yoruluyorum artık işten eve zor gidiyorum yahu ne olcak bu halim bilmem bir kadın tutcam sonunda camlar berbat , sende dikkat et yavaş yavaş yap ne yapacaksan amanyerimseniben
malesef canım bende aynen senın gıbıyım
günaydın kızlar herkes iyidir umarım dr gidecek olan arkadaşlarda güzel haberlerle döner inşallah :Saruboceq: hastalar iyileşti mi bakim
kızlar herkese günaydınn...
eee neler yapıyonuz..biz iyiz işte...hala iştah sıfır zorla bi kahvaltı yaptım..eyem yiyinci bir kilo almış gözüküyorum radan bi kaç saat sonra bakıyorum o kiloda yok hala aynı kilo gösteriyo...ben zeynehte beş aylıkken beş kilo almıştım bunda nazlı çıktım ayol..neşse bebek iyi saglıklı kilo almamam şans bence kolayca vririm oh ne güzel...
günaydın arkadaşlar, herkese güzel bir hafta sonu diliyorum.
ben bugün sıkkınım biraz, eşim nöbetçi, evde yanlızım. canım sıkılıyor. öğleden sonra biz de kızımla babamızın yanına gidicez artık.
yarencim inşallah sen de benim gibi ağzın kulaklarında güzel haberlerle gelirsin ayrıntılıdan.
dualarım hepimiz için.
günaydın canım kilo ii bişeymi alma boş ver.kızlar herkese günaydınn...
eee neler yapıyonuz..biz iyiz işte...hala iştah sıfır zorla bi kahvaltı yaptım..eyem yiyinci bir kilo almış gözüküyorum radan bi kaç saat sonra bakıyorum o kiloda yok hala aynı kilo gösteriyo...ben zeynehte beş aylıkken beş kilo almıştım bunda nazlı çıktım ayol..neşse bebek iyi saglıklı kilo almamam şans bence kolayca vririm oh ne güzel...
geçmiş olsun canım ya ne oldu üşüttünmü acabagünaydın kızlar
dün akşamdan beri bi bulantı bi kusma mahvetti beni
artık kusmaktan gözlerim yuvalarından çıktı karnım çok ağrıyo kasılmaktan
hoşgeldiniz kızlarbenim eskişehirden müdürüm geldi bizim işyeri taşınacak da işlemler için gelmiş ona çaktırmadan girip çıkıyorum çok eğlenceli ya ama bir yakalanırsam çok feci klava: ara ara bakıcam artık kaydirigubbakcemile3
günaydın canım kilo ii bişeymi alma boş ver.
geçmiş olsun canım ya ne oldu üşüttünmü acaba
aman dikkat yakalanma sakın.lmaz:
hoşgeldiniz kızlarbenim eskişehirden müdürüm geldi bizim işyeri taşınacak da işlemler için gelmiş ona çaktırmadan girip çıkıyorum çok eğlenceli ya ama bir yakalanırsam çok feci klava: ara ara bakıcam artık kaydirigubbakcemile3
günaydın kızlar
günaydın arkadaşlar, herkese güzel bir hafta sonu diliyorum.
ben bugün sıkkınım biraz, eşim nöbetçi, evde yanlızım. canım sıkılıyor. öğleden sonra biz de kızımla babamızın yanına gidicez artık.
yarencim inşallah sen de benim gibi ağzın kulaklarında güzel haberlerle gelirsin ayrıntılıdan.
dualarım hepimiz için.
kızlar herkese günaydınn...
günaydın canım.
bende çok çabuk yoruluyorum canım
günaydın canım beniyleştim.
malesef canım bende aynen senın gıbıyım
günaydın canlar. gününüz aydın olsun. bebişlerinizin pıt pıtlarıyla dolsun. kaydirigubbakcemile3
Off ev işi deme bana vallahi öyle bir saldımki kızlar sadece çamasırlar yemek ve bulasık ile ilgileniyorum çok cabuk yoruluyorum artık işten eve zor gidiyorum yahu ne olcak bu halim bilmem bir kadın tutcam sonunda camlar berbat , sende dikkat et yavaş yavaş yap ne yapacaksan amanyerimseniben
yok canım üşütme değil bu
ben üşütünce hiç kusmazdım
benim bulantı ve kusmalarım süper bi dönüş yaptı anlaşılankafamçokkarıştı
günaydın kızlar
günaydın canım.
takma kafana, canın ne istiyorsa onu ye bencede. bebiş iyi ya önemli olan o. ben de hala eski kilomun 2 gerisindeyim. kilo almak sağlıklı olduğunu gösteriyor zaten. sen ve bebişin sağlıklı olun yeter..
günaydın canım kilo ii bişeymi alma boş ver.
:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?