2010 Şubat Anneleri

günaydın canlar. gününüz aydın olsun. bebişlerinizin pıt pıtlarıyla dolsun. kaydirigubbakcemile3

iyim canım sağol sen nasılsın ev işi yapacam bugün silip süperiyim şöle bi

günaydın bilgencim.

Off ev işi deme bana vallahi öyle bir saldımki kızlar sadece çamasırlar yemek ve bulasık ile ilgileniyorum çok cabuk yoruluyorum artık işten eve zor gidiyorum yahu ne olcak bu halim bilmem bir kadın tutcam sonunda camlar berbat , sende dikkat et yavaş yavaş yap ne yapacaksan amanyerimseniben

günaydın kızlar herkes iyidir umarım dr gidecek olan arkadaşlarda güzel haberlerle döner inşallah :Saruboceq: hastalar iyileşti mi bakim

günaydın canlar. gününüz aydın olsun. bebişlerinizin pıt pıtlarıyla dolsun. kaydirigubbakcemile3
günaydın canım.
bende çok çabuk yoruluyorum canım
malesef canım bende aynen senın gıbıyım

günaydın kızlar herkes iyidir umarım dr gidecek olan arkadaşlarda güzel haberlerle döner inşallah :Saruboceq: hastalar iyileşti mi bakim

günaydın canım beniyleştim.

günaydın canım beniyleştim.[/QUOTE]

sevindim canım bende iyileşene kadar ıhlamur içmekten gına gelmişti artık hasta olmaktan korkuyorum :1shok:

kızlar herkese günaydınn...
eee neler yapıyonuz..biz iyiz işte...hala iştah sıfır zorla bi kahvaltı yaptım..eyem yiyinci bir kilo almış gözüküyorum radan bi kaç saat sonra bakıyorum o kiloda yok hala aynı kilo gösteriyo...ben zeynehte beş aylıkken beş kilo almıştım bunda nazlı çıktım ayol..neşse bebek iyi saglıklı kilo almamam şans bence kolayca vririm oh ne güzel...

günaydın arkadaşlar, herkese güzel bir hafta sonu diliyorum.
ben bugün sıkkınım biraz, eşim nöbetçi, evde yanlızım. canım sıkılıyor. öğleden sonra biz de kızımla babamızın yanına gidicez artık.
yarencim inşallah sen de benim gibi ağzın kulaklarında güzel haberlerle gelirsin ayrıntılıdan.
dualarım hepimiz için.

günaydın kızlar
dün akşamdan beri bi bulantı bi kusma mahvetti beni
artık kusmaktan gözlerim yuvalarından çıktı karnım çok ağrıyo kasılmaktan

günaydın canım.
takma kafana, canın ne istiyorsa onu ye bencede. bebiş iyi ya önemli olan o. ben de hala eski kilomun 2 gerisindeyim. kilo almak sağlıklı olduğunu gösteriyor zaten. sen ve bebişin sağlıklı olun yeter.

sana da günaydın canım. evde yalnız olunca hiç çekilmiyor, haklısın. ben de yalnızım bugün. biraz sonra pazara gidecem. öğleden sonra da çarşıya: gez babam gez. sen de sıkma canını: sevdiğin şeylerle uğraş.

hoşgeldiniz kızlar benim eskişehirden müdürüm geldi bizim işyeri taşınacak da işlemler için gelmiş ona çaktırmadan girip çıkıyorum çok eğlenceli ya ama bir yakalanırsam çok feci klava: ara ara bakıcam artık kaydirigubbakcemile3

günaydın canım kilo ii bişeymi alma boş ver.
günaydın kızlar
geçmiş olsun canım ya ne oldu üşüttünmü acaba

aman dikkat yakalanma sakın.lmaz:

geçmiş olsun canım ya ne oldu üşüttünmü acaba

aman dikkat yakalanma sakın.lmaz:

yok canım üşütme değil bu
ben üşütünce hiç kusmazdım
benim bulantı ve kusmalarım süper bi dönüş yaptı anlaşılankafamçokkarıştı

günaydın kızlar

günaydın canım.

bende çok çabuk yoruluyorum canım

günaydın canım beniyleştim.

malesef canım bende aynen senın gıbıyım

Günaydın kızlaropuyorumnanaktan benimde bugün randevum var biran önce saat 7 olsun istiyorum.tuğbacım aman dikkat et ama bizden de uzak kalmakaydirigubbakcemile3 bilgencim ve fatoscum boşuna geriyorsunuz kendinizi ilk hamileliklerde kimileri 22.haftadan sonra duyarmış üzmeyin bebişlerinizi naz yapıolar size.yerimseniben hepinize iyi bir gün diliyorumhihoyyyt pofidicim geçmiş olsun cnm neden olduki mideyimi üşüttün acaba.

yok canım üşütme değil bu
ben üşütünce hiç kusmazdım
benim bulantı ve kusmalarım süper bi dönüş yaptı anlaşılankafamçokkarıştı

geçmiş olsun canım:1hug: ben hiç kusmadım aşermede olmadı bende ama çok zor ya bu dönemde oluyor muki böyle şeyler :uhm:

günaydın kızlar

geçmiş olsun dikkat et kendine..hala arada bi bulantıların devam ediyo senin öylemi...

hiç dert etmiyorum aksine seviniyorum.sanırım bunda iyi bir kiloyla kapatırım gibi geliyo ya ben son aylarda iyi yiyen birisiyim hiç belli olmaz...

:

haklısın valla.....

Benim de bu aralar bulantılar tekrarlamaya başladı. Tabi geçen aylara göre daha hafif. Allah kolaylık versin herkese

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…