2010 Şubat Anneleri

geçenlerde bende de oldu canım yaa. ama ilerleyen zamanlarda daha çok olurmuş.bu gidişle zorlanıcaz galiba biraz :uhm:

Slm Kızlar herkes iyidir umarım.
Aryacım benmde bacagımda kasılmalar oluyor doktor kalsiyum eksikliğinden oldugunu söyledi üstüne zor basıyorum agrı yapıyor.Bol bol süt peynir yogurt tüketmelisin dedi ben peynir süt yogurt pek sevmiyorum.Onun Yerine danonenin yarım kiloluk meyveli yogurtları var onlardan hergün bir tane tüketmeye calışıyorum.Biraz daha azaldı kasılmalarım.Sen tüketebiliyorsan bol bol süt peynir tüket canm.

cnm benim belimde değil sadece kalçamda sorucam bakalım sanada yazarım benim annemde normal dio bende olmuştu sana hamileyken dio.kız çocuklarında olurmuş bu da annanemin tabiri.

canım benım dr.bacaklarını dikip yatmaktansa sola kıvırıp yatmanın daha faydalı olduğunu söyledi

cnm sol taraf ağrıyor ya zaten bir de üstüne yatıyorum geceleri hepten kötü oluyor sırt üstü yatmak istiyorum ben ya ama korkuyorum bebiş rahat edemez die yatamıyorum.:çok üzgünüm:

günaydın canlarım ayy dünden beri bi girip muhabbet edemedim selam verip çıkmak zorunda kaldım özledim siziyaa....Şeniz aryacım güzel haberlerini bekliyoruz.

saol cnm teşekkür ederim.opuyorumnanaktan

cnm bende öle bişi olmadı ama ani hareket yaptığımda kramp gibi birşey giriyor rahmime senin 3 üz belki o yüzden daha zorlanıyorsundur.

kızlar ya bi de gece kramplarınız başladı mı? 1 haftadır çok yoğun bende: deli gibi ağrılarla uyanıyorum. hatta sabahları bacaklarımın ağrısından hemen kalkamıyorum yataktan. allah sonumuz hayır etsin

Bayanlar hepinize iyi haftasonları benim mesai bitti şimdi gün zamanı günümüz var bugün mamalar beni bekliyor öpüldünüz siz ve güzel kokulu kuzularınız görüşmek üzereeee

ya bende kramp gibi değilde bel ağrısı çok fazla o ağrıyla uyanıyorum nasıl geçicek bilmiyom
:1no2:

günaydın canım, hoşgeldin. iyidir valla, senden naber?

aryacım hayırlı haberlerle gel.

bizde çok şükür iyiyiz
buğün tenbellik yaptım
yürüyüşe çıkmadım

keşke çıksaydım diyorum aklımdan.

kasılmalar için süt ve peynir yememiz gerektiğini yeni öğrendim
bende biraz fazla yemeye başlıyayım.

dr bana kalsiyum takviyesi vermedi o yüzden aklıma geldi aslında ama ben nerdeyse günde 1 kiloya yakın yoğurt yiyiyorum kahvaltıda da 4 dilim beyaz peynir muhakkak.sütte içiyorum hergün arada içemiyorum sadece.yani kalsiyum eksikliği olurmu yinede bilmiyorum.dişlerim çok kanıyor onuda sorucam bakalım belki magnezyum verir.bugün gezeriz dr dan önce diordum eşime o da bu halinlemi geziceksin dio.benneyaptımki

günaydın canım, hoşgeldin. iyidir valla, senden naber?

aryacım hayırlı haberlerle gel.

saol cnm inşalllah.
geçenlerde bende de oldu canım yaa. ama ilerleyen zamanlarda daha çok olurmuş.bu gidişle zorlanıcaz galiba biraz :uhm:

biz şimdiden böyleyiz 9.ayımızı düşünemiyorum walla.

ay evişi yapayım derken kuzumu aç bıraktım şimdi mama zamanı kızlar çok çabuk yoruluyorum ya

bi kucağımıza alsak allahın izniyle miniklerimizi, herşeyi unutacaz da. daha çok var beeeee..! neyse sağlıklı olsunlar, sağ sağlim doğsunlarda başka bişey istemiyorum. :Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…