2010 Şubat Anneleri

saol canım sorma felaket bı acı ya sımdı boyleysk 7-8 ayda napcagz acaba

evet canım ya birde benim bacaklarımın arkası acayip çatlamış:sinifsinif: onlar mı yapıyor diyorum eşime de gösterdim sanki bıçakla yapılmış gibi diyor obile korkttu kaydirigubbakcemile3 daha bebiş büyümeden çatlak başladı demekki ben çatır çatır çatlayacağım

Günaydın Tuğbacım.ıyi çalışmalr sana da

sağol canım valla millet habire taşıyor bende bilg. karşısında oturdum çalışıyorum işyerinde sadece ben ve bilgisayar kaldı sanki hırsız girmiş gibi kaydirigubbakcemile3heryer boşaldı herkeste yeni depoya gitti taşıyorlar yerleri paspaslıyorlar mobilyaları yerleştiriyorlar ben rahatım ya aslında iyi oldu telefon işi bahane oldu banahihoyyyt

kızlarr bişey sorcam ya bu ayrıntılı ultrosana muayene ücretinden ayrı olarak da bir ücret ödeniyormu ben hiç bilmiyorum bu hafta gitcez de hazırlıklı olalım dedim:uhm:

günaydın bitanesi opuyorumnanaktan sağol canım orası daha güzel oldu akşam baktımda daha ferah bir ofis ayrıca bizim kendi işyerimize de yakın yani eşime bebiş doğunca hemen gelir beni eve götürür emzirme falan sorun olmaz eve de yakın sositososito

gunaydın .............ıyı pazarlar kızlar...................ayrıntılıya gırdım gecen hafta ...............cok şukur kızlarım ıyıler ............ayrı ucretı var ve cok degısıyo......cok pahalıda var.....ben 150 verdım ıyı yanı

hadi gozun aydın canım bende haftaya gırecem inş. hepımız ii haberlerle gelırız tatlım

cok ii canım senın için cok ii olmus ne guzel

günaydın canım a.s. ne güzel gözün aydın darısı bizim başımıza biz daha girmedik

sağolun canlarım ya öğrendiğim iyi oldu ben bunu bilmiyodum iinşaallah hayırlı haberler veririz hep:ecrin_bebek:

ınş kızlar sızınde sorunsuz gecer..............telas etmeyın ama cok guzel net goruluyo alttakı usttekıne tekmeler atıyoo ya cok hareketlıler cd sınıde alın ..........evde ızlemesı hoşi oluyo...........

devlet hasrt para almıyo ..........ozel hast bıraz alıyo bazı ozel klınıkler cok alıyo arastırın ....

buğün hiç iş yapmıyacam demiştim güya
ay şunuda ypayım derken saatide 1 etmişim ya

umarım herkesin keyfi yerindedir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…