2010 Şubat Anneleri

kolay gelsin canım sana... dikkat et kendine... off doğumdan sonra başlasaydın keşke işe... hamile hamile walla maşallah iyi iş bulmuşsun sen...
devlet memuru oldum.. yani adamlar daha beni görmedi.. hamile olduğumu da bilmiyorlar.. öğrendiklerinde ne olacak onu bilemiyorum işte :uhm:

süper yaaaaa.... üçüz.... süper olduğu kadar da zor... allah kolaylık versin..

canım zaten fatoşla ıkımız kaldık hıssetmeyen bı de zeynep var inş. bızde hıssedecegız inş..

ben de varım ben de varım :teytey:

ben burdayım canım
baktım kimsecikler başka topiclerede bakıyordum.
pazar günleri çalışmak zor oluyor dimi.
o hafta hiç dinlenmeden geri iş başı yapyıyorsunuz.

çok zor birde işyeri taşınıyor geliyorlar gidiyorlar benimde canım sıkıldı dün gece 11de geldik eve hala uykum var mirmirmirmir

kızlar ayrıntılı ultrasona gırenler olmus gozunuz aydınnn
ben yarın kontrole gıdıcem ama doktor bana bu konu hakkında hıcbısey demedı ya :uhm:

Merhaba Zeynepcim. Nasılsın? Ben de dün gittim kontrole ayrıntılı için bana da bi şey demedi.ıstemezse yaptırmayacağım ben fikir değiştirdim.

ıyıyım canım sen nasılsın? azcık temızlık yaptım hafıften kasıklarım sızlıyo sımdıde... artık egılemıyorum ya nefesım sıkısıyo sankı egılınce zorlanıyorum sımdıden boyleyse ılerde napıcaz kı... sen nasılsın bebıs nasıl? ılla kı gereklımı ayrıntılı ultrason yanı bana henuz bısey denmedı ılla yapılması lazımmı ıkılı uclu test gıbı acaba?

canlarım nasılsınız benımde annem geldı oturduk dertleştık gıttı ben bı sıze bakayım dedım

Ben de ütü yapıyorum canım üç pantolon kaldı bitişe yaklaştım :)) Ben de eğilemiyorum. yerden bi şey elırken çömelip alıyorum belden eğilemiyorum artık. Ama çok hoşuma gidiyo bu... Beni zorlayan elektrik süpürgesini kullanmak. Dik durmadan kullandığımda sıkışıyo bebek. Dik durumda da rahat süpüremiyorum. Bildiğim kadarıyla ayrıntılı şart değil.

mrh kızlarzemuszemus bende kimse yok diye gittim gezdim geldim siteleri banada dr ayrıntılı ile ilgili bişey demedi gidince bende sorcam

uff sımdı bı de ayrıntılı sıkıntısı basladı ama baskada bısey yok demı haa bı de seker var sonrada inş. bıter artık ya

ben yarın sorucam ayrıntılıyı doktora... ya ben yaptırmak ıstıyorum fazla pımpırıklı oldum zaten doktor gerek yok desede yaptırıcam sanırım :sinifsinif:

bıldıgım kadarıyla bebegın butun ıc ogranları taranıyormus yarım saat kadar falan suruyormus. zekayla ılgılı problemlerde mudahale edılmez ama organlarıyla ılgılı bı sorunda mudehale etme yada dogumdan sonra buna gore gereklı doktora gosterme sansımız war... doktor gerek duymasada yaptırıcam ben ama hangı haftalarda yapılması en saglıklı sonuc verır kı?

ne güzel şu iş yok mu annemi bile 2 haftada zor görüyorum ne zaman izinli olsam anneme gidiyorum onunla geziyoruz o kadarakannehir

evlendıkten sonra iice anne delısı oldum valla ben normalde hergun gıdıyorum hem yuruyus oluyo hemde ıkımızde yanlız kalmamıs oluyoz bugun de bacagım agrıdgndan dolayı anacım cıkmıs gelmış allah analarımıza babalarımıza uzun omur versın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…