2010 Şubat Anneleri

selda senin amniyosentez sonucu bu hafta belli olacak değil mi? sen de benim gibi kaynanadan şanslısın demek. Allah ağzınızın tadını bozmasın

Yarencim yarın alcaz iyi sonuçları allahın izniyle düşünmemeye çalışıyorum konuşmuyorum çünkü çok tedirginim.. Bewn korktukça üzüldükce bebeğiminde etkilendiğini düşünüyorumm. Sizlere müjdeyeceğim haberlerle gelirim inşallah yarın doktordan..
Evet Kayınvalidem kendi annemden daha ilgilidir allah razı olsun.. Annemin yapmadığını yapar bana..

valla öyle hem sabırsızlanıyorum hem korkuyorum hayırlısı bakalım

Saol Gülşahcım görmemiştim yazdığını, bende sabırsızlanıyorum ama keyfinide çıkarmak istiyorum, korkum yok çok şükür...

Benimde şimdi gözlerim agrıyor, sinüzütüm vardı omu nüksetti acaba, doktora gitsem iyi olacak, durumuma uygun bir ilaç vardır nasılsa

arkadaşlar bakın oğlumla ilk fotoğrafımız

Eklentiler

• $DSC_0043 copy.webp
    2,6 KB · Görüntüleme: 39

bakalım canım bu c.tesi gittiğimde bi konuşalımda ne diycek bakalım ona göre olmadı değişirim napiyim çokta memnundum ya offfff

hoşgeldin canım hiç endişe etme bu haftalardan sonra bebeklerin boy uzaması yavaşlıyor... bundan önce boy uzun kilo çok azdı zargana gibilerdi ama bu haftadan sonra boy uzaması yavaşlayıp kilo artışına geçiyolar artık... yani daha kuvvetli tepiklere hazırlan demek oluyo bu... korkulacak bişey yok canım merak etme... opuyorumnanaktan

şanslısın canım
hep iletişimizniz iyi olsun inş.
biz böyle şeyler görmiyoz hiç.

kızlar ya valla hepınıze cok tesekkurler sız olmasanız napardım bılmıyorum kı ıcımı rahatlatıyosunuz opuyorumnanaktan

kızlar bu arada hanı pıt pıt bıseyler hıssedıyorum demıstm doktor bebegın hareketlerı o kadar zayıf degıldır o hıssettıgın karın kramplarından dolayı oluyodur dedı tekrar magnesıum dıasporal a basladık :sinifsinif:

bende pıt pıt diye birşeyler hissediyordum
demek krampmış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…