2010 Şubat Anneleri

içimde kıpırdadıkça kendimi tuhaf hissediyorum içimde canlı var diorum
büyüyolarda büyüdükçe nasıl çıkarıcam die düşünüyorum :1shok: korkuyorum

walla canım o konu benide korkutkmuyo değil... ama diyorum millet çatır çatır tarlada doğuruyo onlarınki can değil mi... ben tam teşekküllü hastanede kaç tane dr. yanımdayken doğurucam... nasılsa içerde kalcak halleri yok bi şekilde gelicek onlarda dünyaya Allahın izniyle... Rabbim hepimize hayırlı doğumlar nasip etsin... zemuszemus

Kızlar gÜnaydın geÇmıŞe ŞÖle bır gÖz attım herŞey normal aryacım gÖzÜn aydın hadı valla bakalım bıze ne dıcek haftaya doktor amcamız

canım geçmiş olsun benimde başım çok ağrıdı bi ara hiç ilaç almadım geçmiceğini bildiğim için testlerinde iyi çıkar inş.

Saol esmacım Allah razı olsun, Keşke bende almasaydım boşu boşuna ilaç almış oldum faydası olsa gam yemiycem

İnşallah aryacım, bende hiç istemedim ama doktor yapalım deyince tamam dedim yoksa sonuca takılmam, Allah hayırlısını versin.

günaydın kızlarr öğlen oldu ama ben hala uyuyorum buaralar doyamıorum uykuya
günaydın canımm valla imkanın varsa uyu biz sabah kalkıp işe geliyoruz

haklısın canım

Günaydın kızlar a.s.

nasılsınız, benim başım agrıyor 2 günden beri, gece ilaçta içtim ama fayda etmedi..

geçmiş olsun fatma abla ...

ya benim çok hoşuma gidiyo büyümesi bebeğim büyüyo diyorum... hayırlısıyla bi kucağımıza alsak gülşah ya ben çok sabırsızlanıyorum... nasıl 3,5 ay daha dayancam ben ya...

valla öyle hem sabırsızlanıyorum hem korkuyorum hayırlısı bakalım

Saol esmacım Allah razı olsun, Keşke bende almasaydım boşu boşuna ilaç almış oldum faydası olsa gam yemiycem

.[/B]

canım ben 3 gün çektim baş ağrısı gene ilaç içmedim ama gözlerim acıdı ağrısından
geçende ayaklarım ve topuklarım acaip ağrıdı kaç gün bayramda dayanamadım aldım ağrı kesici doktorumun verdiğini

Kızlar valla hızınıza yatişlemiyorum.. 3 tane fatura işleyenekadar 2 sayfa atlamış oluyorsunuz.. hanginize yorum yazacağımı şaşırıp unutuyorum valla :)
Hepiniz haftasonu yaptıklarınızdan bahsetmişsiniz. Bende bahsedeyiz azcık.. ben hem cumartesi (akşam çaya)hem pazar (yemekli) misafir ağırladım
Cumartesi öğlen kayınvalidem ve kayınpederim geldiler... Gelenler eşimin akrabalrıydı çünkü.. onlar gelene kadar evi toparladım sildim süpürdüm bira kayınvalidemde gelince hamur işlerini yaptı.servisleri falan hazırladı.misafirler kalktığında gece 12 ye geliyodu.Ölü gibi uyumuşum. Pazar günü uyandığımda kahvaltıyı hazırlamıştı kayınvalidem..sonra biz eşimle dışarı çıktık bir ara.. geldiğimizde evi silmiş süpürmüştü.. Sonra yemekleri yapmıştı sağolsun çok yorulmadım çünkü bana bişey yaptırmadı pazar günü..
Ben hareket ederken oğluşum hiç kımıldamıdı gün boyu tedirgin oldum.. Ama akşam yattığımda birkeç tepki gösterdi içim rahatladı o anda.. Öyle işte bende laf bitmez.. hadi öptüm:)

essamiyet haklısın canım uyksuzluğa hiç dayanamam hamilelikte çalışmak zor olsa gerek allah kolaylık versin canım

arya'cım senin adına sevindim, kafana göre bir dr bulmuşsun. inş kısa zamanda ağrıların da geçer tatlım.

akarahan hayırlı olsun canım, Allah mesut etsin kardeşindi değil mi?

voles canım bence doktor değiştireceksen, tam doğum anında değiştirme.Şimdilerde kararını ver ve bundan sonra o dr'a devam et. çünkü ne kadar para ile de olsa, dr'lar daimi hasta ile, tek seferlik hasta arasında ayrım yapıyorlar. benim fikrim bu canım.

gunaydın kızlar... nasılsınız herkes ıyımı bugun?
sabah doktora gıttık kontrole kızımız ıyıymıs teyzelerı kalp atıslarını dınledık ultrasonda eşi ve suyu da gayet ıyı durumda gorundu... 16 cm 246 gr olmus mınıgım. kılosu artmıs ama 2 hafta once gıttıgımde de 16 cm dı boyu uzamamıs neden bılmıyorum :sinifsinif: eve gelıp gecen ultrasonla karsılastırdıgımda farkettım... doktor hıcbısey demedı hersey gayet normal sat ıle uyumlu saglıklı bı bebek dedı... bu haftaya kadar boyu hep onden gıdıyodu bu hafta ınternetten baktıgımda normal ama yınede 1 cm bıle uzamamıs benneyaptımki fena halde aklıma takıldı ıcıme dert oldu resmen... buna ragmen ultrasonda olctugu karın cevresı bas cevresı olcumlerı ve kılosunda artıs var bende anlamadım mafoldumben

bu arada haftaya tetenoz asımı olmamı soyledı 2 hafta sonra kontrole gıttıgımde de ayrıntılı ultrasona yonlendırıcekmıs benı... ve 1 kılo daha almısım. yanı toplamda 2 kılo almıs oldum basından berı...

selda senin amniyosentez sonucu bu hafta belli olacak değil mi? sen de benim gibi kaynanadan şanslısın demek. Allah ağzınızın tadını bozmasın

içimde kıpırdadıkça kendimi tuhaf hissediyorum içimde canlı var diorum
büyüyolarda büyüdükçe nasıl çıkarıcam die düşünüyorum :1shok: korkuyorum

hiç düşünme bunları
zaman zaman benimde aklıma geliyor ama hemen kafamı başka bişeye veriyorum
hep içimizde kalacak değiller ya çıkacaklar işte bi şekilde
korkma kız yazık minicik dünya tatlısı şeyler :teselli:

herkese günaydın..
bi baktım kaçıyorum karnım çok aç..
kendinize iyi bakın, bebeklere de.. faydalı şeyler yiyin..
öptüm..

çakırgözlü sen böyle her sabah yürüdükçe ben seni o kadar çok kıskanıyorum ki :roflol: maşallah canım, Allah bize de başlamayı nasip etsin inş, ama zor gibi bu tembellikle :)

benimde öyleydi boyu bir kaç hafta aynı kaldı 17 cm
bende korktum niye uzamamış yoksa kısa boylu mu dedim:uhm:
doktor güldü
hersey normal merak etme dedi

essamiyet haklısın canım uyksuzluğa hiç dayanamam hamilelikte çalışmak zor olsa gerek allah kolaylık versin canım
evet zor geliyo ama çalışmakta güzel be canım alışmısız çalışmaya elimizde kendi paramızla rahat etmeye mümkün oldukça çalışmaya devm ediceminş.

günaydın canım iyiyiz sen nasılsın
maşallah bebişine canım bebekte bi gariplik olsaydı doktorun sölerdi takma kafana canım

haklısın canım aslında ben doğurmaktan korkmuyorum aşırı heyecan var bende kalbim duracak gib oluyor hep aklıma onu mis gibi koklucamı getiriyorum tabi Rabbim yardım eder ona inanıyorum

Benim kayınvalidem normalde hiçbir şeye karışmaz. Misafir gibi gelir gider. Ben işten beşte gelir yemek yaparım o bütün gün evde olduğu halde. Neyin nerede olduğunu bilmezmiş. Bebekten sonra hiç gelmedi. Geldiğinde de farklı olacağını sanmıyorum. Şanslısınız vallahi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…