arya esma gülşah hafta sonu eşimin kuzenleri eşleri hep berarber toplandık 20 25 kişi hep bearaberdik at çifliğine gittik gezdik çok eğlendik öle işte
esra günaydın şeker
babasına söyledim kızın rahat vermiyor dün temizlik yapamadım
işler ellerinden öper dedim
o da olsun ben yaparım sen yapma bebişin rahatı bozulmasın diyonaniknanik
bide geceleri hep karnımı örtüyor kociş kaydirigubbakcemile3
gunaydın tatlı anneler
babasına söyledim kızın rahat vermiyor dün temizlik yapamadım
işler ellerinden öper dedim
o da olsun ben yaparım sen yapma bebişin rahatı bozulmasın diyonaniknanik
bide geceleri hep karnımı örtüyor kociş kaydirigubbakcemile3
Allah güzel muhabbetiniizi hiç bozmasın canım bebiş doğuncada sana böle davransın inş. zemuszemus
inşallah ama bebişe daha çok ilgi gösterirmiş öyle söylüyohihoyyyt
Günaydın kızlar a.s.
nasılsınız, benim başım agrıyor 2 günden beri, gece ilaçta içtim ama fayda etmedi..
Aryaacım gözün aydın canım, benimde üçlü test bugün belli olacak ama ben gidemiycem belki yarın belkide daha sonra giderim, zaten kafama hiç takmıyorum hayırlısı olsun.
aman bu babaların bebişleride pek kıymetli
benim eşimde işe giderken diyorki
oğluşuma iyi bak
eve gelince beni öpmeden elini karnıma koyuyor bebiş neyapıyor diye.
inş. bütün annelere böyle destek olurlar tüm babalar
çok hasssas bir dönem ciddenç
Benimki hiç ilgilrnmiyor amasenağlama Daha erkenmiş...
Günaydın kızlar a.s.
nasılsınız, benim başım agrıyor 2 günden beri, gece ilaçta içtim ama fayda etmedi..
Aryaacım gözün aydın canım, benimde üçlü test bugün belli olacak ama ben gidemiycem belki yarın belkide daha sonra giderim, zaten kafama hiç takmıyorum hayırlısı olsun.
arya esma gülşah hafta sonu eşimin kuzenleri eşleri hep berarber toplandık 20 25 kişi hep bearaberdik at çifliğine gittik gezdik çok eğlendik öle işte
esra günaydın şeker
aryacım ne mutlu sana darısı bizlerede olur inşallah bende bu c.tesi gidicem meleğimi görmeye nasıl iple çekiyorum anlatamam... bizede dr. teyzemiz güzel şeyler söyler inşallah.... ama kızlar sanırım ben gittiğim hastanede yapmıycam doğumumu... telde fiyat vermiyolar dr. lar söylüyomuş fiyatı ve her dr. ayrı fiyatı varmı... böyle bi saçmalık olabilir mi... dr. la hasta para konusunda muhattap edilir mi... bide benim gittiğim hastanede doğum ücreti fazla sanırım net fiyat öğrenemedim ama c.tesi internetten araştırabildiğim kadarıyla 1500 tl normal doğum gibi bişey... sezeryanda 2000-2500 civarı... bu c.tesi daha net dr. dan alıcam fiyatı... dr. umdan çok memnunum o yüzden muayeneye ona gitmeye devam edicem doğuma kadarda daha uygun bi hastane araştırıcam ... vereceği fiyata bağlı aslında... of bilmiyorum kafam pek çalışmıyo bu ara bu konu çok geriyo beni....
gecmiş olsun kuşum aynısı bendede oluyor yattımmı belim tutuluyor kalkamıyorum
ve yürümekte zorlanıyorum
kuzenimde bahsetmişti aynı seyden ve doğumun ertesi günü kuş gibi olmuş ama hihoyyyt
maşallah bebişede:teytey:
Çok sevindim arya. Ne güzel böyle iyi güzel haberler almak..... Ben de cuma günü işten çıkınca bir evi süpürüp sildim. Sonra da eşimin arkadaşları gelmiş Adana'ya ymeğe çıktık onlarla beraber. Eve bir geldim ki gözlerime inanamadım. Ayak bileklerim korkunç şişmişti. İki günde zor indi. Korktum açıkçası. Önceden hafif hafif oluyordu ama ilk defa bu kadar abartı bir sahneyle karşılaştım.
oh oh maşallah neler yaptınız...
ay hiç duymamıştım zararlı olsa renkli usg ile gösterirmi dr her ay CADIARZU
gözün aydın Arya güvenebileceğin bi dr bulmanda çok iyi olmuş artık yolu yarıladık kesin dr larımızı bulmamız güven bakımından çok önemli.
Canım bende 2009 şubat annesiyim.O dediğin agrının aynısı bende de olmuştu 5 aylık hamileyken.Ama son aylarda hiç öyle bi agrım olmadı korkma yani.
Sinir sıkışması demişti doktor..Bol bol dinlen eşin masaj yapsın...Geçmiş olsun
ben kendime güvenemiyorum aslında
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
bebişle çok ilğilenip kocayı
iki plana atabilirim gibi sankı
kaydirigubbakcemile3
günaydın canım amin cümlemize iyi haftalar
benim karnımda öle kocaman oldu maşallah pıtır pıtır geziniyo kuzum
seninkinede maşallah Allah nazardan saklasın benimkide sağımda hep böle toplanıyo karnımın bitarfı şiş dureuyo çok gülüyoz :)
benimde karnım haddini aştı artık önce gidiyo her yere sırnaşık şey
bizim kızlar çok cadı olcak heralde esra benimkide hiç durmuyo artık resmen dışardan seyrediyoruz babasıyla
esra günaydın şeker
inş. bütün annelere böyle destek olurlar tüm babalar
çok hasssas bir dönem cidden[/COLOR][/B]
inşallah ama bebişe daha çok ilgi gösterirmiş öyle söylüyohihoyyyt
ben kendime güvenemiyorum aslında
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
bebişle çok ilğilenip kocayı
iki plana atabilirim gibi sankı
kaydirigubbakcemile3
bende bebeğin başından hiç kalkmam galiba
artık kociş mi beni kıskanır ben mi onu bilememkaydirigubbakcemile3
maşallah canım Rabbim nazarlardan saklasın onu... koca adam oldularda ben burdayım mı diyolar artık... yerim onları ben yaa.... opuyorumnanaktan
Çok sağol cnm darısı başınıza inşallah senin fındıkta büyümüş ama baksana annesi kuvvetlenmiş tepikleri.yanlız bu dr olayını hemen çözmeye çalış bence doğumu başka hastanede yapmak ama başka hastanenin dr gitmek pek iyi fikir değil neden dersen doğuma giricek dr çokgüvenmen lazım şimdiden tanıman lazım.normal doğum düşünüyorsun Allahım inşallah gönlüne göre verir ama mecburi sezeryan filan olursa dr dahada önemli biliosun.bende seninde aynı durumdaydım dr değişmek daha mantıklı geldi.istanbul medicalde arkadaşım doğum yaptı çok memnun kaldı hatta dr kendi kuzeni.ismi serdardı sanırım.Hakkında hayırlısı neyse o olsun cnm.:teselli:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?