2010 Şubat Anneleri

arya esma gülşah hafta sonu eşimin kuzenleri eşleri hep berarber toplandık 20 25 kişi hep bearaberdik at çifliğine gittik gezdik çok eğlendik öle işte
esra günaydın şeker

ne güzel canım eğlenmişsin
ben c.tesi pazar hiç biyere çıkmadı hep evdeydim çamaşır ütü felan

Allah güzel muhabbetiniizi hiç bozmasın canım bebiş doğuncada sana böle davransın inş. zemuszemus

Benim bebek tembel herhalde hiç kıpırdamıyor. Eskiden kıpırdıyordu hissediyordum ama şimdi artık hiç hissetmiyorum. Rahatım o yüzden iş yaparken falan rahatsız etmiyor. Sadece sol tarafıma eğilemiyorum bir kitle rahatsız ediyor beni. Ve sol tarafıma dönerek yattığımda da bir kitle hissediyorum karnımda. Kontrolüm pazartesi. Erkene mi alsam acabaCADIARZU

aman bu babaların bebişleride pek kıymetli
benim eşimde işe giderken diyorki
oğluşuma iyi bak
eve gelince beni öpmeden elini karnıma koyuyor bebiş neyapıyor diye.

inş. bütün annelere böyle destek olurlar tüm babalar
çok hasssas bir dönem ciddenç

canım geçmiş olsun benimde başım çok ağrıdı bi ara hiç ilaç almadım geçmiceğini bildiğim için testlerinde iyi çıkar inş.

Benimki hiç ilgilrnmiyor amasenağlama Daha erkenmiş...

İnşallah iyi haberler alırsın cnm.ama bu testler hep boşu boşuna üzdü şimdiye kadar.bencede kafana takma.ben yaptırmadım mesela üçlüyü.dr da aslında istiyordum ama senin zamanı geçmiş bebeğin önden gidiyor dedi.Darısı başınıza iyi haberler duymak nasip etsin Allahım sizlerede.

arya esma gülşah hafta sonu eşimin kuzenleri eşleri hep berarber toplandık 20 25 kişi hep bearaberdik at çifliğine gittik gezdik çok eğlendik öle işte
esra günaydın şeker

ohh ne güzel şekercim stres atmışsın.

Çok sağol cnm darısı başınıza inşallah senin fındıkta büyümüş ama baksana annesi kuvvetlenmiş tepikleri.yanlız bu dr olayını hemen çözmeye çalış bence doğumu başka hastanede yapmak ama başka hastanenin dr gitmek pek iyi fikir değil neden dersen doğuma giricek dr çokgüvenmen lazım şimdiden tanıman lazım.normal doğum düşünüyorsun Allahım inşallah gönlüne göre verir ama mecburi sezeryan filan olursa dr dahada önemli biliosun.bende seninde aynı durumdaydım dr değişmek daha mantıklı geldi.istanbul medicalde arkadaşım doğum yaptı çok memnun kaldı hatta dr kendi kuzeni.ismi serdardı sanırım.Hakkında hayırlısı neyse o olsun cnm.:teselli:

cnm inşallah geçiyordur benim hamilelikten önce yoktu zaten böyle birşey.saol pofidi teyzesi.bizim kız pek keyfine düşkün.

saol tatlım.bende dün misafir gittikten sonra ayaklarımı bir uzattım aynı senin gibiydi sonra tutuldu zaten şuan koltuktan kalkamıyorum.misafirler 3 de gelldi ben 8 e kadar hiç oturmadım.sıcağı sıcağına anlamıo insan ne zaman oturdumki bacaklarım zonklamaya başladım.biz hamile olduğumuzu unutuyoruz bazen.eşimde doğuma kadar misafir kabul etmeme kararı aldı.baktı hatun elden gidiokaydirigubbakcemile3 kucağına alıcaktı nerdeyse kollarımdan tutup götürdü çok komikti ve acılıydı:1shok:

oh oh maşallah neler yaptınız...

ay hiç duymamıştım zararlı olsa renkli usg ile gösterirmi dr her ay CADIARZU

herkafadan bir ses çıkıo cnm bugün araştırıcam bu konuyu netten.

gözün aydın Arya güvenebileceğin bi dr bulmanda çok iyi olmuş artık yolu yarıladık kesin dr larımızı bulmamız güven bakımından çok önemli.

saol cnm evet canımızı teslim edicez sonuçta.

çok teşekkür ederim ilgin için cnm ya Allahım bebeğine uzun ömürler versi n resimdeki yakışıklı galiba.öpüyorum onu kocaman.moral verdin.opuyorumnanaktan

maşallah canım Rabbim nazarlardan saklasın onu... koca adam oldularda ben burdayım mı diyolar artık... yerim onları ben yaa.... opuyorumnanaktan

benimde karnım haddini aştı artık önce gidiyo her yere sırnaşık şey
bizim kızlar çok cadı olcak heralde esra benimkide hiç durmuyo artık resmen dışardan seyrediyoruz babasıyla

ya benim çok hoşuma gidiyo büyümesi bebeğim büyüyo diyorum... hayırlısıyla bi kucağımıza alsak gülşah ya ben çok sabırsızlanıyorum... nasıl 3,5 ay daha dayancam ben ya...

esra günaydın şeker

günaydın uyuyan güzelim napıyon... hafta sonu naptında bu kadar güzel geçti bakimmm sositososito

inş. bütün annelere böyle destek olurlar tüm babalar
çok hasssas bir dönem cidden[/COLOR][/B]

amin canım inşallahhhhh zemuszemus zemuszemus

inşallah ama bebişe daha çok ilgi gösterirmiş öyle söylüyohihoyyyt

isterse sana ilgi göstermesin :hulya: sende sadece bebişle ilglenirsin kaydirigubbakcemile5
ben kendime güvenemiyorum aslında
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
bebişle çok ilğilenip kocayı
iki plana atabilirim gibi sankı
kaydirigubbakcemile3

zaten kocakarılar hep der bebeğin olunca ne koca ne ana düşünmessin die

bende bebeğin başından hiç kalkmam galiba
artık kociş mi beni kıskanır ben mi onu bilememkaydirigubbakcemile3

banada öyle geliyor
ben hamile kaldım ben evde pek birşey
pişiremedim bulantıdan dolayı
eşimde tam ozaman işleri çok yoğundu zayıfladı
bana diyorki benle ilğilenmedim zayıfladım diyor
bazen diyorum ben iki bebekle neyapacam diye.
bakalım nasıl olacak.

maşallah canım Rabbim nazarlardan saklasın onu... koca adam oldularda ben burdayım mı diyolar artık... yerim onları ben yaa.... opuyorumnanaktan

içimde kıpırdadıkça kendimi tuhaf hissediyorum içimde canlı var diorum
büyüyolarda büyüdükçe nasıl çıkarıcam die düşünüyorum :1shok: korkuyorum

ya hiç bilmiyorum canım... dr. dan çok memnunum usg de süper bakıyo... ne biliyim sadece doğum ücreti yüzünden değiştirmek pek istemiyorum.... şayet sonuna kadar iyi sorunsuz giderse hamileliğim başka hast. yapabilirim doğumu ama Allah göstermesin bi sorun çıkarsa herşeyimi o bildiği için onda yaparım doğumu şimdiden bişey söyleyemiyorum aslında bende çok kararsızım... ama insanlar 650 tl ye sezeryan 350 tl ye normal doğum yaparkende ben 1500 normal doğuma verince biraz enayi hissederim kendimi yani o parayla miniğime neler yaparım 1000 tl fark az değil ki...

günaydın kızlarr öğlen oldu ama ben hala uyuyorum buaralar doyamıorum uykuya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…