sende kendine ii bak tatlım hadi yeğen bekliyoruz canım tez vakitte inşallah.Maşallahh sübhanallahhhh listede cinsiıeytlerr eşitt gidiyorrhihoyyytListenizi günceledim kızlar kendinize ve bebelere cici bakınnnopuyorumnanaktan
fatoscum günaydın canım preeklampsi karışık bişi, kanda protein falan yükseliyormuş tansiyon çıkıyormuş şişiyormuşsun falan filan. ben ön belirtiler hakkında bilgi sahibi olmanızı istedim
esmacım maşallah ne güzel olmuşun sen öle hadi bakalım
sağol canımmesmacım sağol sende olmasan ben kiimse görmüyo zaten neyse çok tatlı olmuşun maşallah.
fatoşcum esmacım sağolun canlara.s.
esmacım büyümüşsün kısss maşaallah
canım bizim burda kimlik mağzası varya onun alt katına e bebek mağzası açılmış pazar günü oraya gittik biz çok güzel şeyler var daha yeni yeni oturuyo istersen bir bak orayada
Yaren Balsurat ellerinize sağlık kızlar.
Esmacım maaşallah göbişine de bebişine de
Kızlar gecelik rahat olacağı için diyorlar sanırım. Hem kanama olacak hem de tuvalete falan girip çıkmak kolay olur. Hem ameliyathanede zaten ameliyat elbisesi giyilecek orasıda soğuk oluyor ama o sancılarla heyecanla korkuyla hissetmeyiz herhalde:dance: Hastanelerde odalar sıcak oluyor çoğunlukla. Uzun çorap giyeriz altına artık olmadıkaydirigubbakcemile3
günaydın güzel anneler..
günaydın arkadaşlar...
Günaydın canlar a.s. nasılsınız.
günaydın anneler.
günaydın ....
günaydın kızlarr
Günaydın arkadaşlar. Herkes iyidir umarım
günaydın herkese yavaş yavaş toplanmaya başladık.ya kızlar benim haftamda yani dr gittiğim gün 19+4 düm 293 gr normalmi bebiş netten araştırdım 20.haftanın sonunda 350 gr olur yazıo.benimki 3 günde o kadar gr almamıştır zayıfmı acaba aklıma takıldı şimdi.
günaydın kızlar geçmişe şöle az göz attım herkes iyi sanırım benimde uykum var kızlar yetmiyo uyku banada
günaydın kızzzzlar biz geldik:ecrin_bebek:
ben geçmiş okuyum biraz:1hug:
mrb bayanlar nasılsınz görüşmeyeli?bizde iyiyiz hamdlsun kızımla bayanlar kilo alım larınız nasıl gidiyo suana kadar kaç kilo aldınız?ben 8-9 kilo arası aldım bana çok fazla geldi biraz stres yapıyorum galiba çok alırsam ne yaparım diye((olsun alayım doğumdan sonra veririm diyorum ama kendim çok rahatsız oluyorum böylede
voles sanada günaydın ya neden kimse beni görmediiiiiiiiiii
küstümmmmmmmmmmmmmmmmm
kız noldu anam neyi kaçırdım fatoşum...mafoldumben
güzel haberlerle gelirsin canım inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?