2010 Şubat Anneleri

Çok geçmiş olsun canım. Bol bol istirahat et. :teselli:
Moralinide yüksek tut. Allahın izniyle herşey yoluna girecek inşallah..:Saruboceq:

bu arada hala cok hafıf adet sancıları cekıyorum ben ara ara. ılk zamanlardakı kadar sıddetlı degıl ama boyle ınceden bı sızı oluyor kasıklarımda. sonra gecıyor CADIARZU

Herkese merhaba arkadaşlar,
Derslerim başladı okulumda Manisanın ilçesinde hergün 1,5 saat gidip 1,5 saat geliyorum.:bbo:
Fazla katılamıyorum aranıza..
Dün doktor amcamızdaydık bebeğimizin cinsiyeti kesinleşti oğlumuz oluyor Allahın izniyle..:teytey:
Sanki cinsiyetini öğreneceğimizi anlamış bacaklarını açmış yatıyordu teyzeleri..kaydirigubbakcemile3
Darısı öğrenemeyen arkadaşların başına..
Hepinizi öpüyorum..a.s.opuyorumnanaktan

Selam hamişlerrrrrr:CüvCüv: nasılsınız bakalım ben anca bakabiliyorum işler yogundu sabah sabah yemegimizide yedik geldik yanınıza herkes iyidir inşallah hihoyyyt

Slm kızlar herkeze iyi günler
Nasılsınız bakim bebişler nasıl ? Benim sıpa bugün pek bi hareketli tekmeleyip duruyor.Artık tekmelerimizin şiddeti arttı daha bir sert tekmeliyor sıpa :)Bazen iğne saplar gibi sızlıyor tekmelediği yer.
Sizlerde ne var ne yok kızlar ? Herkezin keyfi yerindemi ?
Zehra_s Canım Manisanın hangi ilçesi bende manisalıyım da:)
Bu arada oglusunda hayırlı olsun allahım saglıklı bir şekilde kucagına almayı nasip etsin inşallah.

hoşgeldin canım ne olsun işte aynen devam benim kız uslu olucak galiba çok tekmelemiyo ama hissediyo

hosgeldın canım bız aynı walla ne olsun sen nasılsın?
walla ben daha bısey hıssedemıyorum bıde bızımkıler tepıklese yaaaa opuyorumnanaktan

Sagolun kızlar bizde iyiyiz, benim oğlanda bu günlerde çok hareketlendi artık iyiden iyiye arttı tekmeler fakat gündüzleri sakin uyuyor galiba akşamları başlıyor hareketlenmeye anlayacağınnız dogduktan sonra benim işim yaş gibi geliyor bana böyle geceleri hareketli olursa yandık :ecrin_bebek: gerçi saglıklı bır sekılde dogsunda ondan gelen herseye razıyız biz :)

canım sondayla doğum nasıl yapıyosun ben anlamadım.... bide sezeryan olsun normal doğum olsun sonda takılıyo hemen ayaklanamadığın için....

canım ben doğum yaptığımda doğumdan önce sonda taktılar doğum esnasında ıkınıyorsun ya doktorların yüzüne falan şeytmeyesin diye :kedi: :roflol:
doğumdan sonra da hemen ayağa kalkıyorsun canım. sen kalkmak istemesen bile gelip yürümen için zorla kaldırıyorlar. bana doğumdan sonra sonda falan takmadılar.
sezeryanı bilmiyorum ama nasıl oluyor. normal doğum tecrübem var sadece.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…