2010 Şubat Anneleri

yirim seni ben yirimmmmmmmmmmmmmm

amin canım hayırlısıyla inşallahhhhh

sağol canım benim walla bizde çok kararsızız şu an Azra ve Sude arasında gidip geliyoruz... hayırlısı inşallah...

Canım bence Sude ismi güzel. Oyumu ondan yana kullanıyorum :))

Canım çok geçmiş olsun nolur dikkat et kendine bosver herseyden onemli bebislerimiz suan. Bize de kontrolden sonra haber ver...

Hayırlı olsun oğlusun. Kucagımıza alacagımız gunlerde gelsin biran önce..

Canı nasıl bir dogum oldu seninki kolay mı zor mu ? Ben normal dogumda sancıdan cok ya kesip dikis atarlarsa fln diye korkuyorum(

Slm kızlar, hastaneyi aradım test sonucumu ögrendim doktor iyi demiş oranlarını sormadım, zatende sıkıntı etmiyordum.

Hadi gözünaydın cnm..

Canım aynen benim de korkularım senin gibi. Ben 2kere tas dusurdum agrı cektim kac ay. Dogum sancısı da ondan biraz fazladır herhalde. Sancıdan degilde ya gerektigi kadar acılmazsa cocugun cıkaramazsam,kordon dolanırsa,bana dikis atarlarsa vs. korkularım var oyuzden direkt sezaryan olurum gibime geliyor.

Canım cok gecmis olsun ben de hastayım suanda. drla konsutum ates onemliymis sık sık takip et cıkarsa minoset kullanabiliyomusuz aldım ama kullanmadım daha. Bir de suda eriyen C vitamini aldım iciyorum gunde 1kere. Ve bol bol limonlu ıhlamur,ballı sut bogazları yumusatsın diye. Aslında isin sırrı dinlenmekte ama calısınca nerde izin almak oyuzden 1hafta fln cekiyoruz.. Dikkat et kendine..
gözün aydın fatma abla...

ayy geçmiş olsun canım hayırlı olsun yeni evinde
bende haftaya taşınıcam çok stres yapıyorum yaa

Hadi kolay gelsin ben de ev arıyorum ama bulamıyorum keske benimde icime sinen bir ev bulsamda tasınma telasım olsa.dur internetten bakayım yeni ev gelmismi diye...

gözün aydın canım oğluşun hayırlı olsun.
Selam hamişlerrrrrr:CüvCüv: nasılsınız bakalım ben anca bakabiliyorum işler yogundu sabah sabah yemegimizide yedik geldik yanınıza herkes iyidir inşallah hihoyyyt
slm iyiz canım sen nasılsın?
iyiz canım sen nasılsın.ay bende manisa geliniyim ha
Slm kızlar, hastaneyi aradım test sonucumu ögrendim doktor iyi demiş oranlarını sormadım, zatende sıkıntı etmiyordum.
hadi gözün aydın fatmacım
geçmiş olsun canım bol bol dinlen
ıyı etmısın ben daha bısı yapmadım walla kım yapıcaksa işleri :dance:

ay bende çok tembelleştim ev işi konusunda
srpp sağol tatlım hepinizi çok seviyorum
volescim öle canım yapacak bişi yok ev alamazsak bizde bişiler ayarlayacaz artık sağlıklı olsunda odası olmasın napalım.

ya kıskanıyorum ben sizi haa klava: evinizde oh ister yatıyosunuz ister kalkıyosunuz...
şaka bi yana ben evde olmaya özeniyorum yaa :çok üzgünüm:

oyle deme canım ya hamıle kaldım ısten ayrılmak zorunda kaldım ben ılk 3 ay yattıgım ıcın... 5 aydır ewdeyım ama calısmaya alısan bı ınsan ıcın oyle zor kı su an tek ıstegım calısmak benımde... boyle ewdeyken sureklı kendınle basbasa kendını dınlıyosun turlu turlu seyler kuruyosun kafanda ınternetten herseyı okuyosun e bı sure sonra paronayak oluosun... keske calıssam da wakıt gecse dıyorum bende :sinifsinif:

okulun ve oğluşun hayırlı olsun canım.dikkat et yollarda harap olmamaya çalış.

ahh canım ya çok geçmiş olsun.allah acil şifalar versin.bebişin sıkı sıkı tutunsun annesine.

cok gecmıs olsun canım yaaa yat dınlen baksınlar sana corba falan ıc :sinifsinif:

sağol hayatım.yatıyorum bugün annem bakıyo iyi var.

hasta olan arkadaşlara geçmiş olsun
kendinize dikkat edin

teşekkür ederim canım.çabuk iyileşmek istiyorum.

sağol canım evet bal,pekmez,limonlu ıhlamur hepsini alıyorum sabahtan beri. özlem kızzz bende körfezkent tokiye taşındım A7 blok ayy süper komşumu olcaz yoksa.kaçıncı blok'a bakıyosun.burada kiralar uygun aslında.375,400,450,500 blok ve yöne göre değişiyo ama henüz buraya ulaşım koymamışlar biz arabamızı sattık buraya peşinat vermek için.kayınvalidemler yenikentte buradan oraya yürürken yoldan geçen araçlar durup alıyo güzel bişey.çok sevinirim komşu olursak.

ayy geçmiş olsun canım hayırlı olsun yeni evinde
bende haftaya taşınıcam çok stres yapıyorum yaa

çok saol bitanem.allah sanada kolaylıklar versin.benim gibi ceryanda kalma sende dikkat et taşınırken.bende çok stres yapmıştım ama artık tamamiyle yerleştim.

snem hoş geldin tatalım.
volescim bence azra şekerim hem senin isminede uyuyo kız esra azra

Canım bence Sude ismi güzel. Oyumu ondan yana kullanıyorum :))

sağol canım bizde iki isim arasında kaldık.... aileden ve arkadaşlardan henüz kimseye söylemedik isimleri... çünkü herkes bi yorum yapıcak bizi soğutucaklar isimlerden o yüzden en son duysunlar daha iyi...

snem hoş geldin tatalım.

babamızın favoriside adıma uyuyo diye Azra canım bakalım... ismiyle gelicek nasılsa çok şükür 2 ye indirmekte bi başarı bizim için alternatifleri... bu kadar kararsızken...

tabi canım haklısın çalışanın gözü eve düşer evde oturanın gözü işe düşer...ama yinede ne biliyim öğleye doğru kalkmaya istediğin zaman istediğin şeyi yapmaya hep özenmişimdir..:)

çok saol bitanem.allah sanada kolaylıklar versin.benim gibi ceryanda kalma sende dikkat et taşınırken.bende çok stres yapmıştım ama artık tamamiyle yerleştim.

amin canım saol darısı bana

Çok geçmiş olsun canım, dikkat et kendine, ilaç kullanman gerekirsede kullan doktorlar gereksiz bişey vermezler merak etme.

Hiç korkma canım yaa, ben normal doğum yapmış hemde suni sancı almış biri olarak normali tavsiye ederim, bebeğinin doğduğunu görüyorsun ve dünyalar senin oluyor, ayrıca o anda agrı sızı herşey bitiyor. Allah yardım eder, koyduğu düğümü çözer olumsuz şeyler düşünme.

gözün aydın fatma abla...

Saol Gülşahcım Allah razı olsun.

Saol canım Teşekkür ederim.

hadi gözün aydın fatmacım

Saol Fatoşcum, seninde en kısa zamanda güzel haberlerini alırız inş.

Selam KIZLAR!!!!! Yüzyıl aradan sonra ben geldimmm!!! opuyorumnanaktan
Çook uzun zaman oldu neler oldu? Bilemiyorum.. Herkesi çok özledim... İş yerinde denetim geçirdi benim sorumluluğumdaki kısım bir adet de ben bir büyük firmaya denetime gittim.. bir türlü vakit bulamadım girmeye ama hep herkes aklımdaydı...Benim geçmiş haber ama 4lü test sonucum mükemmel çıktı.. bebiş tekmeleri çıt çıt oluyor.. Son bir haftada 1 kilo aldım.. Bayramdaki tatlı+yemekleri de sayarsak ben kendime aldım sanırım!!:kedi:

Merak ettiklerim :
Fatoşun bebeğinin cinsiyeti belli oldu mu?
Eklemek istediklerim:
Bugün revirde Grip Aşısını oldum.. Özellikle hamilelerin olması gerekiyormuş..Malum bizi zor ağır bir kış bekliyor.. Hasta olmayanları aşıya alalım:))

fatmacım seninde gözün aydın tahliller güzel çıkmış.... sonuna kadar hep böyle güzel haberler alırsın inşallah....

hosgeldınnn opuyorumnanaktan
hadı gozun aydın test sonucuna masallah dıyelım
walla fatosun bellı degıl daha bızde merakla beklıyoruzz :1hug:
grıp asısı hamılelere yapılıyormu kı yaa bende mı yaptırsam kus ucsa hasta olurum ben...

snem hoş geldin tatalım.

hosbulduk cnm. yarın dra gidiyosun sanırım hadi bakalım cinsiyetini cook merak ediyorum walla..

canım gözün aydın testlerin ii çıkmış biz cinsiyeti doğumda öğrenecezkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 yarın gitçez bakalım canım ya

tşk ederim canım... ben hem kendi doktoruma sordum,hem de revirdekine OK dediler bir de internette araştırdım özellikle hastalar ve hamileler kışı rahat geçirsin diye imiş, zaten inaktif virüs verildiğinden mikrop içeren birşey yok aksine grip olursan bebişe daha sorun çıkıyormuş...kaydirigubbakcemile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…