- 19 Ağustos 2008
- 2.597
- 0
- 356
- 40
geldim valla işim bitti biraz belim agrıdı
katılayım sohbete dedim.
ıyı etmısın ben daha bısı yapmadım walla kım yapıcaksa işleri :dance:
yirim seni ben yirimmmmmmmmmmmmmm
amin canım hayırlısıyla inşallahhhhh
sağol canım benim walla bizde çok kararsızız şu an Azra ve Sude arasında gidip geliyoruz... hayırlısı inşallah...
slm kızlar nasılsınız bakalım
off yaklasık 10 gundur gıremedım.bayram telası bayram sonrası derken en sonunda dun HASTANELIK OLDUM.sıddetlı bı kasık agrısıyla gıttım doktora ve rahım kasılmaya baslamıs dedı doktor ve bundan sonrda acılmaya baslarmıs ve ALLAH KORUSUN ERKEN DOGUM YadA dusuk tehdıdı altındaydım
hemen hastaneye yatırdılar benı ve kasılmaları durdurmak ıcın 2 sıse serum verdıler ıgneler yaptılar ve en nıhayetınde butun gunu hastanede gecırdım ve aksam taburcu oldum
bebek olması gereken yerden asagıya ınmıs 1 hafat ayaklarımı havaya dıkıp yatıcam...ersembe detaylı ultrasona gırmek ıçın tekrar gıdıcem hemde bakacaklar bebek yerıne geçtımı dıye.su anda ıyıyım ama az az sancılar daha var
bılgısayarın basında fazla oturamıcam kızlar
allaha emanet olun..aman dıkkat edın kızlar
Herkese merhaba arkadaşlar,
Derslerim başladı okulumda Manisanın ilçesinde hergün 1,5 saat gidip 1,5 saat geliyorum.:bbo:
Fazla katılamıyorum aranıza..
Dün doktor amcamızdaydık bebeğimizin cinsiyeti kesinleşti oğlumuz oluyor Allahın izniyle..:teytey:
Sanki cinsiyetini öğreneceğimizi anlamış bacaklarını açmış yatıyordu teyzeleri..kaydirigubbakcemile3
Darısı öğrenemeyen arkadaşların başına..
Hepinizi öpüyorum..a.s.opuyorumnanaktan
canım ben doğum yaptığımda doğumdan önce sonda taktılar doğum esnasında ıkınıyorsun ya doktorların yüzüne falan şeytmeyesin diye :kedi: :roflol:
doğumdan sonra da hemen ayağa kalkıyorsun canım. sen kalkmak istemesen bile gelip yürümen için zorla kaldırıyorlar. bana doğumdan sonra sonda falan takmadılar.
sezeryanı bilmiyorum ama nasıl oluyor. normal doğum tecrübem var sadece.
Slm kızlar, hastaneyi aradım test sonucumu ögrendim doktor iyi demiş oranlarını sormadım, zatende sıkıntı etmiyordum.
kızlar laf aramızda biliyorum sağlıklı falan ama ben normal doğumdan korkuyorum.
aslında korkum ağrı sancı değil, şiddetli ağrılara adet gördüğüm zamanlardan çokkk alışığım,
benim tek korkum iyi ıkınamazsam yada allah esirgesin bebeğe oksijen gitmezz, su yutar, bünyem dayanamazsa ona bişey olur die korkuyorum..
biliyorum şimdi diceksiniz Allah yardım eder herkes doğuruyo diye ama o ihtimaller beni ürkütüyor. ne bileyim. sezeryan ameliyat demek o duyguları yaşayamıyosun normaldeki gibi ama hemen bebeği alıveriyolar ya acaba diyorum sezeryan mi istesem, çok kararsızım. inşallah normal olur kolaycacık olur yağ gibi kayar çıkar kızım hemen ama valla korkuyom gene de ne yalan söyliyim. tek korkum onun için. kendimi geçtim.
selam kızlar
ben hastalandım yatıyorum şu an :gitme: taşınma telaşı,yerleşme sıkıntısı stresi derken korumadım heralde kendimi grip oldum.bademciklerim şiş yutkunurken çok ağrım oluyo sağolsun annemle babam bizde annem bakıyo bana bende yattım bakayım kızlar napıyo dedim.aman dikkat edin kendinize ilaçda almıyorum ara ara ateşim çıkıyor takip ediyorum.sıvı şeyler alıyorum ne kadar geç ilaç kullansam o kadar iyidir diye düşünüyorum.:çok üzgünüm:
gözün aydın fatma abla...
ayy geçmiş olsun canım hayırlı olsun yeni evinde
bende haftaya taşınıcam çok stres yapıyorum yaa
gözün aydın canım oğluşun hayırlı olsun.Herkese merhaba arkadaşlar,
Derslerim başladı okulumda Manisanın ilçesinde hergün 1,5 saat gidip 1,5 saat geliyorum.:bbo:
Dün doktor amcamızdaydık bebeğimizin cinsiyeti kesinleşti oğlumuz oluyor Allahın izniyle..:teytey:
Sanki cinsiyetini öğreneceğimizi anlamış bacaklarını açmış yatıyordu teyzeleri..kaydirigubbakcemile3
slm iyiz canım sen nasılsın?Selam hamişlerrrrrr:CüvCüv: nasılsınız bakalım ben anca bakabiliyorum işler yogundu sabah sabah yemegimizide yedik geldik yanınıza herkes iyidir inşallah hihoyyyt
iyiz canım sen nasılsın.ay bende manisa geliniyim haSlm kızlar herkeze iyi günler
Nasılsınız bakim bebişler nasıl ? Benim sıpa bugün pek bi hareketli tekmeleyip duruyor.Artık tekmelerimizin şiddeti arttı daha bir sert tekmeliyor sıpa :)Bazen iğne saplar gibi sızlıyor tekmelediği yer.
Sizlerde ne var ne yok kızlar ? Herkezin keyfi yerindemi ?
Zehra_s Canım Manisanın hangi ilçesi bende manisalıyım da:)
Bu arada oglusunda hayırlı olsun allahım saglıklı bir şekilde kucagına almayı nasip etsin inşallah.
hadi gözün aydın fatmacımSlm kızlar, hastaneyi aradım test sonucumu ögrendim doktor iyi demiş oranlarını sormadım, zatende sıkıntı etmiyordum.
geçmiş olsun canım bol bol dinlenselam kızlar
ben hastalandım yatıyorum şu an :gitme: taşınma telaşı,yerleşme sıkıntısı stresi derken korumadım heralde kendimi grip oldum.bademciklerim şiş yutkunurken çok ağrım oluyo sağolsun annemle babam bizde annem bakıyo bana bende yattım bakayım kızlar napıyo dedim.aman dikkat edin kendinize ilaçda almıyorum ara ara ateşim çıkıyor takip ediyorum.sıvı şeyler alıyorum ne kadar geç ilaç kullansam o kadar iyidir diye düşünüyorum.:çok üzgünüm:
ıyı etmısın ben daha bısı yapmadım walla kım yapıcaksa işleri :dance:
ya kıskanıyorum ben sizi haaklava: evinizde oh ister yatıyosunuz ister kalkıyosunuz...
şaka bi yana ben evde olmaya özeniyorum yaa :çok üzgünüm:
Herkese merhaba arkadaşlar,
slm kızlar nasılsınız bakalım
off yaklasık 10 gundur gıremedım.bayram telası bayram sonrası derken en sonunda dun HASTANELIK OLDUM.sıddetlı bı kasık agrısıyla gıttım doktora ve rahım kasılmaya baslamıs dedı doktor ve bundan sonrda acılmaya baslarmıs ve ALLAH KORUSUN ERKEN DOGUM YadA dusuk tehdıdı altındaydım
hemen hastaneye yatırdılar benı ve kasılmaları durdurmak ıcın 2 sıse serum verdıler ıgneler yaptılar ve en nıhayetınde butun gunu hastanede gecırdım ve aksam taburcu oldum
bebek olması gereken yerden asagıya ınmıs 1 hafat ayaklarımı havaya dıkıp yatıcam...ersembe detaylı ultrasona gırmek ıçın tekrar gıdıcem hemde bakacaklar bebek yerıne geçtımı dıye.su anda ıyıyım ama az az sancılar daha var
bılgısayarın basında fazla oturamıcam kızlar
allaha emanet olun..aman dıkkat edın kızlar
cok gecmıs olsun canım yaaa yat dınlen baksınlar sana corba falan ıc :sinifsinif:
hasta olan arkadaşlara geçmiş olsun
kendinize dikkat edin
Canım ya çok geçmiş olsun aman dikkat et bal ve pekmez yiyebilirsin bol bol limonlu ıhlamur içebilirsin bunlar iyi geliyor evinde hayırlı uğurlu olsun inşallah , bizde körfezkent tokiye tasınmayı dusunuyoruz kısmetse ev bakıyoruz kiralık kendi evimizden cıkıp kıraya gecelim diyoruz aılelerımız o tarafda çünkü ...
ayy geçmiş olsun canım hayırlı olsun yeni evinde
bende haftaya taşınıcam çok stres yapıyorum yaa
Canım cok gecmis olsun ben de hastayım suanda. drla konsutum ates onemliymis sık sık takip et cıkarsa minoset kullanabiliyomusuz aldım ama kullanmadım daha. Bir de suda eriyen C vitamini aldım iciyorum gunde 1kere. Ve bol bol limonlu ıhlamur,ballı sut bogazları yumusatsın diye. Aslında isin sırrı dinlenmekte ama calısınca nerde izin almak oyuzden 1hafta fln cekiyoruz.. Dikkat et kendine..
evet ateşimi ölçüyorum aralıklarla henüüz çok yükselmedi.aramadım drumu bakalım doğal yollarla geçmesini bekliycez.sende dinlenebilsen keşke.izin rapor bişey alsan,yada idare etseler erken çıkıp yatsan evde.
geçmiş olsun canım bol bol dinlen
saol canım dinlenip meyve yiyorum.c vitamini olsun diye.
Canım bence Sude ismi güzel. Oyumu ondan yana kullanıyorum :))
snem hoş geldin tatalım.
volescim bence azra şekerim hem senin isminede uyuyo kız esra azra
oyle deme canım ya hamıle kaldım ısten ayrılmak zorunda kaldım ben ılk 3 ay yattıgım ıcın... 5 aydır ewdeyım ama calısmaya alısan bı ınsan ıcın oyle zor kı su an tek ıstegım calısmak benımde... boyle ewdeyken sureklı kendınle basbasa kendını dınlıyosun turlu turlu seyler kuruyosun kafanda ınternetten herseyı okuyosun e bı sure sonra paronayak oluosun... keske calıssam da wakıt gecse dıyorum bende :sinifsinif:
çok saol bitanem.allah sanada kolaylıklar versin.benim gibi ceryanda kalma sende dikkat et taşınırken.bende çok stres yapmıştım ama artık tamamiyle yerleştim.
sağol canım evet bal,pekmez,limonlu ıhlamur hepsini alıyorum sabahtan beri. özlem kızzz bende körfezkent tokiye taşındım A7 blok ayy süper komşumu olcaz yoksa.kaçıncı blok'a bakıyosun.burada kiralar uygun aslında.375,400,450,500 blok ve yöne göre değişiyo ama henüz buraya ulaşım koymamışlar biz arabamızı sattık buraya peşinat vermek için.kayınvalidemler yenikentte buradan oraya yürürken yoldan geçen araçlar durup alıyo güzel bişey.çok sevinirim komşu olursak.benim kayınveldemler ve anenmlerde yenikenntte oturuyor :) inşallah komsu oluruz daha oralara gelip de bakma sansımız olmadı 3+1 kiralık varsa etrafında bana telefon verırsen cok sevınırım ne yalan dıyım vakıt olmadı gıdıp bakmaya yahu
saol canım dinlenip meyve yiyorum.c vitamini olsun diye.
selam kızlar
kızlar laf aramızda biliyorum sağlıklı falan ama ben normal doğumdan korkuyorum.
aslında korkum ağrı sancı değil, şiddetli ağrılara adet gördüğüm zamanlardan çokkk alışığım,
benim tek korkum iyi ıkınamazsam yada allah esirgesin bebeğe oksijen gitmezz, su yutar, bünyem dayanamazsa ona bişey olur die korkuyorum..
biliyorum şimdi diceksiniz Allah yardım eder herkes doğuruyo diye ama o ihtimaller beni ürkütüyor. ne bileyim. sezeryan ameliyat demek o duyguları yaşayamıyosun normaldeki gibi ama hemen bebeği alıveriyolar ya acaba diyorum sezeryan mi istesem, çok kararsızım. inşallah normal olur kolaycacık olur yağ gibi kayar çıkar kızım hemen ama valla korkuyom gene de ne yalan söyliyim. tek korkum onun için. kendimi geçtim.
gözün aydın fatma abla...
Canı nasıl bir dogum oldu seninki kolay mı zor mu ? Ben normal dogumda sancıdan cok ya kesip dikis atarlarsa fln diye korkuyorum(
kesmeleri falan hiç dert etme canım hissetmiyorsun olup bitiyor herşey.
Hadi gözünaydın cnm..
hadi gözün aydın fatmacım
Selam KIZLAR!!!!! Yüzyıl aradan sonra ben geldimmm!!! opuyorumnanaktan
Çook uzun zaman oldu neler oldu? Bilemiyorum.. Herkesi çok özledim... İş yerinde denetim geçirdi benim sorumluluğumdaki kısım bir adet de ben bir büyük firmaya denetime gittim.. bir türlü vakit bulamadım girmeye ama hep herkes aklımdaydı...Benim geçmiş haber ama 4lü test sonucum mükemmel çıktı.. bebiş tekmeleri çıt çıt oluyor.. Son bir haftada 1 kilo aldım.. Bayramdaki tatlı+yemekleri de sayarsak ben kendime aldım sanırım!!:kedi:
Merak ettiklerim :
Fatoşun bebeğinin cinsiyeti belli oldu mu?
Eklemek istediklerim:
Bugün revirde Grip Aşısını oldum.. Özellikle hamilelerin olması gerekiyormuş..Malum bizi zor ağır bir kış bekliyor.. Hasta olmayanları aşıya alalım:))
snem hoş geldin tatalım.
volescim bence azra şekerim hem senin isminede uyuyo kız esra azra
Canım cok gecmis olsun ben de hastayım suanda. drla konsutum ates onemliymis sık sık takip et cıkarsa minoset kullanabiliyomusuz aldım ama kullanmadım daha. Bir de suda eriyen C vitamini aldım iciyorum gunde 1kere. Ve bol bol limonlu ıhlamur,ballı sut bogazları yumusatsın diye. Aslında isin sırrı dinlenmekte ama calısınca nerde izin almak oyuzden 1hafta fln cekiyoruz.. Dikkat et kendine..
evet ateşimi ölçüyorum aralıklarla henüüz çok yükselmedi.aramadım drumu bakalım doğal yollarla geçmesini bekliycez.sende dinlenebilsen keşke.izin rapor bişey alsan,yada idare etseler erken çıkıp yatsan evde.
sabah cok kotuydum oyuzden 10 gibi geldim ise. 17.00 gibi de cıkarım eve gidip yatıcam walla..
Çook uzun zaman oldu neler oldu? Bilemiyorum.. Herkesi çok özledim... İş yerinde denetim geçirdi benim sorumluluğumdaki kısım bir adet de ben bir büyük firmaya denetime gittim.. bir türlü vakit bulamadım girmeye ama hep herkes aklımdaydı...Benim geçmiş haber ama 4lü test sonucum mükemmel çıktı.. bebiş tekmeleri çıt çıt oluyor.. Son bir haftada 1 kilo aldım.. Bayramdaki tatlı+yemekleri de sayarsak ben kendime aldım sanırım!!:kedi:
Merak ettiklerim :
Eklemek istediklerim:
Bugün revirde Grip Aşısını oldum.. Özellikle hamilelerin olması gerekiyormuş..Malum bizi zor ağır bir kış bekliyor.. Hasta olmayanları aşıya alalım:))
hosgeldin cnm. sorma bayram beni de mahvetti resmen bende o zaman kilo aldım ben de 17 gun once dr kontrlum vardı 1 kilo almısım. 10 gün sonra kontrol var ozamana kaldar almasam ne super olur kaydirigubbakcemile2
Merak ettiklerim :
Eklemek istediklerim:
tşk ederim canım... ben hem kendi doktoruma sordum,hem de revirdekine OK dediler bir de internette araştırdım özellikle hastalar ve hamileler kışı rahat geçirsin diye imiş, zaten inaktif virüs verildiğinden mikrop içeren birşey yok aksine grip olursan bebişe daha sorun çıkıyormuş...kaydirigubbakcemilehosgeldınnn opuyorumnanaktan
hadı gozun aydın test sonucuna masallah dıyelım
walla fatosun bellı degıl daha bızde merakla beklıyoruzz :1hug:
grıp asısı hamılelere yapılıyormu kı yaa bende mı yaptırsam kus ucsa hasta olurum ben...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?