2010 Şubat Anneleri

selam kızlar bugün kalabalığız :)
ya şu gecelik meselesi de ne doğuma giderken mi giyilecek kafamçokkarıştı
niye çıplak giyiyoruz?

sırnaşık şeysırnaşık şey niye çıplak giyiyoruz? sırnaşık şeysırnaşık şey

bu ne demek kızzzz????

Slm kızlar, hastaneyi aradım test sonucumu ögrendim doktor iyi demiş oranlarını sormadım, zatende sıkıntı etmiyordum.

kızlar burnu kanayan warmı?

Benim kanıyor canm ara ara ama normalmiş google da arastır istersen hamilelikte normal oldugunu göreceksin.İçtiğimiz demir ilçalarından oluyormuş.

Ayy canımm coook gecmiş olsun .Allahım yardımcın olsun canm inşallah hersey düzelir .Bol bol dinlen canm.

hoşgeldin canım ne olsun işte aynen devam benim kız uslu olucak galiba çok tekmelemiyo ama hissediyo

Ayy maşşallah canm.Kızlar uslu oluyor sanırım.Benim oglan pek bi yaramaz olacak belli :)
hosgeldın canım bız aynı walla ne olsun sen nasılsın?
walla ben daha bısey hıssedemıyorum bıde bızımkıler tepıklese yaaaa opuyorumnanaktan

Hoşbulduk canm. iyiyim işte göbek büyütüyoruz kaydirigubbakcemile3
Sende hissedersin canm yavas yavas merak etme bizde daha yeni yeni hissediyoruz zaten 20 haftalıktan sonra hiseetmeye baslarsın.

Ayy senin oglan gündüzleri uyucak geceleri sana eziyet edecege benziyor annesi .Müzik dinlettir sıpaya konus onunla uyandır .Gündüz oldugunu anlasın.Anne karnındayken bebekler karanlık yerde oldugu için ayırt edemezlermiş onun için biz hazırlayacagız onları geceye gündüze.Yoksa coook çekeriz dogduktan sonra.Uykusuz geceler geçiririz.

Ne donması yavrum yanıyom.. Adam eskiden gezseydin ya böyle şimdi niye bana işkence ediyon diyo:) anladınız siz onu sengözlerimebaksanab

Canım aynen ben de yanıyorum önceki gece camı açtım yattım eşim üşümüş ben hala yazlık geceliklerleyim ama

Çok çok geçmiş olsun en kısa zamanda her şey yoluna girer inşallah. Haber ver bize kontrolden sonra emi canım.

Hayırlı uğurlu olsun oğluşun canım.

hosgeldın canım bız aynı walla ne olsun sen nasılsın?
walla ben daha bısey hıssedemıyorum bıde bızımkıler tepıklese yaaaa opuyorumnanaktan

Ben de tepik istiyom yaaa:gitme:

Fatoşçum yokluğunu hissediyoruz sen hiiiçmerak etmekaydirigubbakcemile5 Hadi yarın gidiyormuşun doktora inşallah güzel haberlerle gelirsin. Hem de görelim miniğin cinsiyetini artık di mi yaaŞeniz

kızlar laf aramızda biliyorum sağlıklı falan ama ben normal doğumdan korkuyorum.
aslında korkum ağrı sancı değil, şiddetli ağrılara adet gördüğüm zamanlardan çokkk alışığım,
benim tek korkum iyi ıkınamazsam yada allah esirgesin bebeğe oksijen gitmezz, su yutar, bünyem dayanamazsa ona bişey olur die korkuyorum..
biliyorum şimdi diceksiniz Allah yardım eder herkes doğuruyo diye ama o ihtimaller beni ürkütüyor. ne bileyim. sezeryan ameliyat demek o duyguları yaşayamıyosun normaldeki gibi ama hemen bebeği alıveriyolar ya acaba diyorum sezeryan mi istesem, çok kararsızım. inşallah normal olur kolaycacık olur yağ gibi kayar çıkar kızım hemen ama valla korkuyom gene de ne yalan söyliyim. tek korkum onun için. kendimi geçtim.

korkma canım benım... doganın dengesı boyle adı uzerınde normal dogum... yuzyıllardır kadınlar bu sekılde dogum yapıyolarlar... normal dogumun bebek ıcın saglıklı oldugunu okumustum bı cok yerde... akcıger gelısımı ve ılk nefesını alması acısından... ben korkmuyorum yada dogum yaklastıkca korkarım belkı bılmıyorum ama ıcın rahat olsun ama yınede sezeryan ıstersen elbette doktorunla konus bu senın hakkın dımı ama opuyorumnanaktan

kıs Allah razı olsun senden opuyorumnanaktan

ne demek canım.. başka bilgiler bulursam onlarıda paylaşırım....

voles sağol kzuum paylaşımın için ama ben oda yapmıycam çünkü fazla odamız yok

bende yapamıycam canım 1 sene böyle idare edelimde sonra artık ev alamazsak burdaki oturma odamı iptal edip ona oda yapıcam napim...

çok geçmiş olsun canım.... inşallah çabucak atlatırsın bol bol dinlen.... sen niye o kadar paraladın ki kendini... kızlar gözünüzü seveyim şurda topu topu 4 ay daha dişinizi sıokın ondan sonra misafir mi ağırlıyomuz evi ters düz mü yapıyonuz ondan sonra yapın.... şu an bunlar için uygun vakit değil... hiçbişeyde bebeklerimizden değerli değil....

gözün aydın canım maşallah sanada oğluşunada... Rabbim hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin.....

canım doğumdan önce zaten lavman yapılmıyor mu hay allahım yarabbim bütün kafam karıştı walla ya... doğumdan sonrada yataktan kalkamadığın için zaten sonda takıyolar.. 2 gün önce arkadaşım doğum yaptı onada sonda takılmıştı.... yürüttüklerini biliyorum özellikle narkozdan sonra yapıyolar onu yürümen lazım... hatta çok afedersin büyük tuvaletini yapmadan hastaneden çıkarmıyolar.... çok önemli...

bizde öğle yemeğimizi yiyelim baricokacimcoook

afiyet olsun canım... yarasın miniğine..

selam kızlar
ben hastalandım yatıyorum şu an :gitme: taşınma telaşı,yerleşme sıkıntısı stresi derken korumadım heralde kendimi grip oldum.bademciklerim şiş yutkunurken çok ağrım oluyo sağolsun annemle babam bizde annem bakıyo bana bende yattım bakayım kızlar napıyo dedim.aman dikkat edin kendinize ilaçda almıyorum ara ara ateşim çıkıyor takip ediyorum.sıvı şeyler alıyorum ne kadar geç ilaç kullansam o kadar iyidir diye düşünüyorum.:çok üzgünüm:

Sorma öyle olcak galiba asenin söylediklerin de çok mantıklı nasıl uyandırıp harekete geçirsem ben bu çocuğu tatlı yesem bol bol hareketlenir herhalde :)akannehir

cok gecmıs olsun canım yaaa yat dınlen baksınlar sana corba falan ıc :sinifsinif:

Canım ya çok geçmiş olsun aman dikkat et bal ve pekmez yiyebilirsin bol bol limonlu ıhlamur içebilirsin bunlar iyi geliyor evinde hayırlı uğurlu olsun inşallah , bzde körfezkent tokiye tasınmayı dusunuyoruz kısmetse ev bakıyoruz kiralık kendi evimizden cıkıp kıraya gecelim diyoruz aılelerımız o tarafda çünkü ...

Slm kızlar, hastaneyi aradım test sonucumu ögrendim doktor iyi demiş oranlarını sormadım, zatende sıkıntı etmiyordum.

gözün aydın fatma abla...

ayy geçmiş olsun canım hayırlı olsun yeni evinde
bende haftaya taşınıcam çok stres yapıyorum yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…