2010 Şubat Anneleri

günaydın arkadaşlar...
umarım herkes iyidir. kızım ve ben çok şükür iyiyiz. bugün tam 21 haftalık olduk. maaşallah bize ve tüm güzel anne ve tatlı bebeklerine...

Günaydın kızlar, çok kötü hasta oldum ben bütün gece uyumadım nefes alamıyorum bogazım şiş yutkunamıyorum sabah sabah bu sekılde ıse gelmekde cabası aman dikkat edin salgın galiba ne yapcam bilmiyorum ıhlamur içicem şimdi bol limonlu off off çok hastayım...

Herkese günaydın canlaaaara.s.

günaydın arkadaşlar...
umarım herkes iyidir. kızım ve ben çok şükür iyiyiz. bugün tam 21 haftalık olduk. maaşallah bize ve tüm güzel anne ve tatlı bebeklerine...

Günaydın canım maşallah kızına da sana da

Günaydın canım geçmiş olsun yaa. Aman çok dikkat et ateşin çıkmasın bol meyve ye.
Aman kızlar dikkat herkes hasta olmaya başladı.

günaydın kızlar..

geçmiş olsun canım. aynı şikayetler bende de başladı, 3 gündü doğru düzgün uyuyamıyorum. gece 3-4 gibi uyanıyorum, sonra da uyuyamıyorum. sabah da işe geliyorum yorgun yorgun dün ben de ıhlamura başladım.benim de boğazım acımaya başladı, pastil aldım sabah, acaba bi sakıncası var mıdır pastilin(strepsils). ??

Son düzenleme:
günaydın arkadaşlar...
günaydın canımm maşallah yavrunada sanada :)
günaydın canım
geçmiş olsun bol ıhlamur iç limonlu meyve ye ilaç almamaya çalış zaten antibiyotikler bile hemen geçirmez gribi benim öle oluyodu
Herkese günaydın canlaaaara.s.
.
günaydın canım

canım günaydın
pastilin bi zararı olacağını sanmıyorum
geçmiş olsun

benim koçiş bu hafta boyunca adana'da olacak. sanırım o yüzden, bu halsizlik kırgınlık. o olmayınca benim de hiç neşem olmuyor.. canım kocacığım yanımda olsaydı bakardı bana

Teşekkür ederim kızlar sizde dikkat edin şimdiden önleminizi alın , pastili bende düşündüm ama bilmiyorumkı bir zararı varmıdır sormak lazım ama ıhlamur iyi geliyor bol limonlu yumuşatıyor bogazımı...

kızlar ben dün sağlık ocağına gittim bebeğimin kalp atışlarını dinlettiler ne güzel bi duygu yaa
kilomu tansiyonumu ölçütüler fazla kilo almışım hamur işi yağlı şeyler yasak dedi dikkat et dedi
anlamadım herkes normalsin dio bana ama 3,5 kilo almışın çok dedi hemşire morelim bozuldu rejim yapıcam artık
bide bu ay sonu gel aşı vurulucaksın dediler 23 haftalık olucam ozaman normal zamanımı

canım bu sağlık ocağındakiler kiloya takık galibakaydirigubbakcemile3 Bana da aynı şeyi söylemişti geçen ay.
Canım bu aşı olayı muamma kimi arkadaşa 21. haftada gel demişler. Ben 18+0 da vuruldum.
Sağlık ocağından beni çağırdılar o tarihte doktoruma sordum 4.ay bittikten sonra vurulabilir dedi. Sen en iyisi doktoruna sor derim ben.

günaydın kızlar ... aman dikkat edin özlemcim ve yarencim hasta felan olmayınyaa kıyamam sonra ilaçta kullanamıyoruz zati.

evet ya kiloya takıklar galiba doktor zayıfsın kızım iyi senin kilon demişti herkeste öle dio

aşı içinde doktora sorucam inş.

Ay kızlar geçmiş çok birikmiş okuyamadım.herkes iyi sanırım umarım öledir.

cnm aldığın kilonun hafta dağılımı önemli haftada 400 gr alman lazım sen 3.5 kaç haftada aldın.?bende toplamda 4 kilo aldım.ama 2 kilosunu 2 haftada aldım bu çok mesela 2 haftada 800 gr almam gerekiyordu ama normalde aldığım kilo gayet iyi dr öle dedi.hızlı kilo almak iyi değil.ama hayatımda illkez 61 kilo oldum.benim kalçam azıcık büyüdü daha çok büyümedi işin tuhafı karnımm büyüdü ama beliim ince.ondanmı bacağım kasıo acaba taşşıyamıyorum ben göbeği sanırım.bacaklarım kalındır halbuki birde onlar zayıf olsa hiç kalkamıcam demekki.

cnm umarım hemen atlatırsın.ben pastil yerine olips aldım en azından içinde ilaç yok die iyi geldi ama bana en iyi boğaz için bal geliyor.çok sıcak içme ıhlamuru tatlım.

benim koçiş bu hafta boyunca adana'da olacak.

sanırım o yüzden, bu halsizlik kırgınlık. o olmayınca benim de hiç neşem olmuyor.. canım kocacığım yanımda olsaydı bakardı bana

Allah kavuştursun yarencim.

fatoşcum dr mı gitti?Hadi güzel haberler inşallah cinsiyetide öğrenir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…