2010 Şubat Anneleri

Günaydın kızlar inşallah hepiniz iyisinizdir.
ozlemzafer canım çok geçmiş olsun.. pastilden ziyade doğal şeyler iç canım nane limon ıhlamur hem bebeğede faydası olur..

canım en son ağustos 26 da gitmiştim buzamana 3,5 kilo almışım evdeki tartımda 55 çıkıyorum sağlık ocağında 56,5 hangisi doğru anlamadım ama dikkat edicem artık.

canım kilodan deil bacak ağrın bence benimde belim ince ama bacaklarım ağrımıyo topuklarım ağrıyo kalsiyum eksikliği yüzünden demişti doktor bide acaip belim ağrıyoo

günaydın kızlar...geçmişe baktım biraz özlem,yaren geçmiş olsun bol bol ılık limonlu bişeyler için dikkat edin kendinize.bende de burun tıkanıklığı çok oluyo gece yatmadan vıcks sürüyorum burun kenarlarına iyi geliyo tavsiye ederim.zaten bu sene çok korkuyorum grip olmaktan allah korusun domuz gribi bu kış daha da çoğalacakmış hamilelere aşı yapılacak diyolar ama aralıkta belli olacakmış.isim düşünmeye başlamışsınız ne güzel..:sm_cool:bir sayfa isim yazıp gösterdim eşime hiç birini beğenmedi yaa:umursamaz: tutturdu çağla da çağla napalım artık pes ettim.fatoş bugün dr a gidecekmiş inş. iyi haberlerle gelir cinsiyetini de öğreniriz artık hadi tamin edelim bence kızzzkaydirigubbakcemile3.bu arada hepinizi puanladımmmmalkisalkisalkis

aryaa, essemayit+, srpp, zeh
hepiniz iyisiniz demi kızlar...

saol cnm iyi diyelim iyi olalım.ben hiç uyuyamıyorum ya uyuduğum saatlerde de hep kabus hep korku koşuyorum bütün gece.gözlerimin altı çöktü artık kafamı taşıyamıyorum.gelen gidenlerde yordu benim kaç haftadır bu haftasonuda düğün kına gecesi.şimdilik iyiyim ama geleceğimi iyi görmüyorum Allah korusun.kesin hortlak gibi olucam.

bence kız kaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile2 belirtiler ve saklamadı bence kıza işaret.ama belli olmaz yinede.

ya banada hep kız gibi geliyodu ama fatoş cildim çok lekelendi dedi dünde annem benim sende değilde gökhanda (erkek kardeşim) yüzüm çok lekelendi diyince acaba erkekmi dedim fatoşunki
benimki kız ve cildim pırıl pırıl

ya kızlar bazilarinizim gogsunden bazen su agikiyomu minicik minisik benim akiyo sabahlari bazen aksamlari elemesemde islaklik geliyo az
o dediğin bendede oluyor canım.. sordum ben doktoruma normal bir süreç dedi sütümüz çok olacakmış:)

SELDA günaydın canım hoşgeldin

Canım hoş bulduk 1 gün farkla öndesin senin sat ne?

ayy kıyamam canm ya kafanı meşgul eden bişeymi varki seni rahatsız eden?

günaydın canım iyiyiz şükür sen nassın

iyim canım bende saolasın

aryaa, essemayit+, srpp, zeh
hepiniz iyisiniz demi kızlar...

Sağol canım ben iyiyim ama bebişimi bi hissedersem çook daha iyiolucam.

Bence de o belli olmuyor canım. Beni sivilce bastı mesela benim erkek. Erkek anneyi güzelleştirir derler ama benim kuzenim akıllara zarar çirkinleşmişti. Tanınmaz haldeydi yavrum allahtan doğumdan sonra normale döndü. Ondan sonra ben bu kız erkek inançlarını bıraktım.

cnm benim belimde bişi yok sadece kalça kasıo bacak ağrıo kaç gün oldu halen geçmedi.sen o zaman 5 haftada 3.5 almışsın 2 alman gerekiodu.ama bunu ayarlamak zor yani o kadar incelemeyelim bence sağlıklı beslenelim yeter.bazen annenin vücudu suda topluyormuş.o zaman daha ağır geliosun tabi.bana kalsiyum değilde sinir sıkışması dedi.zaten ben çok peynir yerim çok yoğurt yerim hamile kalmadan öncede öyleydim dolabı açar peynir alır yerim.napalım katlanıcam güzel kızım için.Ahhhh bacaklarım bir kız olsa kucaklarım diyorum eşime gülüyor.kaydirigubbakcemile3

günaydın cnm.aman Allah korusun evden dışarı çıkmamak lazım ama kocişler dışarıda onlarada iyi bakmak lazımki grip olup bize satmasınlar.benim eşimde tmm ne istersen koy dio sonra da bulduğum isme laf söleyip duruo.birortak nokta bulamadık.

evet canım dediğin doğu sanırım benim vucut su topluyo biraz tuzlu yiyorum bide bide bayram ramazan dana gibi yedim :)

canım sinir sıkışması demişye doktor biraz harektelerine dikkat etmedinmi acaba
inş. hemen geçerde kızına ciciler almaya gidersin

SRPP evet canım bencede tutmuyo...
SELDA hayırlı doğumlar olur inş ...bakalım kim önce doğurucak :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…