- 19 Ağustos 2008
- 2.597
- 0
- 356
- 40
evet fatoş bugün doktorda ay öğrensek artık şu yaramazın cinsiyetini :))
cnm aldığın kilonun hafta dağılımı önemli haftada 400 gr alman lazım sen 3.5 kaç haftada aldın.?bende toplamda 4 kilo aldım.ama 2 kilosunu 2 haftada aldım bu çok mesela 2 haftada 800 gr almam gerekiyordu ama normalde aldığım kilo gayet iyi dr öle dedi.hızlı kilo almak iyi değil.ama hayatımda illkez 61 kilo oldum.benim kalçam azıcık büyüdü daha çok büyümedi işin tuhafı karnımm büyüdü ama beliim ince.ondanmı bacağım kasıo acaba taşşıyamıyorum ben göbeği sanırım.bacaklarım kalındır halbuki birde onlar zayıf olsa hiç kalkamıcam demekki..
aryaa, essemayit+, srpp, zeh
hepiniz iyisiniz demi kızlar...
bence kız kaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile2 belirtiler ve saklamadı bence kıza işaret.ama belli olmaz yinede.
o dediğin bendede oluyor canım.. sordum ben doktoruma normal bir süreç dedi sütümüz çok olacakmış:)ya kızlar bazilarinizim gogsunden bazen su agikiyomu minicik minisik benim akiyo sabahlari bazen aksamlari elemesemde islaklik geliyo az
SELDA günaydın canım hoşgeldin
saol cnm iyi diyelim iyi olalım.ben hiç uyuyamıyorum ya uyuduğum saatlerde de hep kabus hep korku koşuyorum bütün gece.gözlerimin altı çöktü artık kafamı taşıyamıyorum.gelen gidenlerde yordu benim kaç haftadır bu haftasonuda düğün kına gecesi.şimdilik iyiyim ama geleceğimi iyi görmüyorum Allah korusun.kesin hortlak gibi olucam.
günaydın canım iyiyiz şükür sen nassın
o dediğin bendede oluyor canım.. sordum ben doktoruma normal bir süreç dedi sütümüz çok olacakmış:)
Canım hoş bulduk 1 gün farkla öndesin senin sat ne?
ya banada hep kız gibi geliyodu ama fatoş cildim çok lekelendi dedi dünde annem benim sende değilde gökhanda (erkek kardeşim) yüzüm çok lekelendi diyince acaba erkekmi dedim fatoşunki
benimki kız ve cildim pırıl pırıl
canım en son ağustos 26 da gitmiştim buzamana 3,5 kilo almışım evdeki tartımda 55 çıkıyorum sağlık ocağında 56,5 hangisi doğru anlamadım ama dikkat edicem artık.
canım kilodan deil bacak ağrın bence benimde belim ince ama bacaklarım ağrımıyo topuklarım ağrıyo kalsiyum eksikliği yüzünden demişti doktor bide acaip belim ağrıyoo
günaydın kızlar...geçmişe baktım biraz özlem,yaren geçmiş olsun bol bol ılık limonlu bişeyler için dikkat edin kendinize.bende de burun tıkanıklığı çok oluyo gece yatmadan vıcks sürüyorum burun kenarlarına iyi geliyo tavsiye ederim.zaten bu sene çok korkuyorum grip olmaktan allah korusun domuz gribi bu kış daha da çoğalacakmış hamilelere aşı yapılacak diyolar ama aralıkta belli olacakmış.isim düşünmeye başlamışsınız ne güzel..:sm_cool:bir sayfa isim yazıp gösterdim eşime hiç birini beğenmedi yaa:umursamaz: tutturdu çağla da çağla napalım artık pes ettim.fatoş bugün dr a gidecekmiş inş. iyi haberlerle gelir cinsiyetini de öğreniriz artık hadi tamin edelim bence kızzzkaydirigubbakcemile3.bu arada hepinizi puanladımmmmalkisalkisalkis
İyiyim bebeğim çok şükür.. Bugün yeniden doğmuş gibiyim..selda günaydın naber
cnm benim belimde bişi yok sadece kalça kasıo bacak ağrıo kaç gün oldu halen geçmedi.sen o zaman 5 haftada 3.5 almışsın 2 alman gerekiodu.ama bunu ayarlamak zor yani o kadar incelemeyelim bence sağlıklı beslenelim yeter.bazen annenin vücudu suda topluyormuş.o zaman daha ağır geliosun tabi.bana kalsiyum değilde sinir sıkışması dedi.zaten ben çok peynir yerim çok yoğurt yerim hamile kalmadan öncede öyleydim dolabı açar peynir alır yerim.napalım katlanıcam güzel kızım için..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?