2010 Şubat Anneleri

ayy kıyamam canm ya kafanı meşgul eden bişeymi varki seni rahatsız eden?

iyim canım bende saolasın

walla cnm yine misafir gelicek onu düşünüyorum yatılı.hamile kaldığımdan beri hep gelen giden bitmio.tanımıyorumda gelicek kişiyi eşimin iş arkadaşı istanbuldan.belki kalmaz ama eşimin çok sevdiği biri ısrar ederiz o yüzden.beynim yorulmuş artık gelen gidenden sanırım.o kadar abuk sabuk şeyler düşünüyorum ki uyanıp.

benimde cildim güzelleşmişti herkes bana erkek dedi ama kız çıktı.yanlız şimdi alerji sivilce arası birşey oldu çenem nasıl kaşınıp kızarıo dr sordum hamilelikle alakası yok dedi bu haftalarda bişi olmazmış düzelirmiş artık cilt.benim domatese ve çikolataya aşırı tüketirsem alerjim oluyor.zaten acayip hasas bir bünyem var pelisilin alerjimde var dr alerjim olan ilaçları sordu sizin varmı herhangi bir ilaca alerjiniz.eğer varsa önceden söleyin dr.

benden gelmiyo kız süt müt sütüm azmı lcak acaba :uhm:
1 mayıs sat benim canım
benden de gelmedi daha hiç bişi aama o kimi bayanlarda erken çoğunluğunda doğuma yakın geliyormuş die duydum.

cnm hissedersin.kişiden kişiye değişiyor sen konuş bebişinle ve tepki vermemesini önemseme elbet karşılık vericek annesi.

bende bayramda ipin ucunu kaçırdım.walla cnm çok dikkat ediyorum aslında.ama irsi galiba annemede olmuş bana hamileyken.doğumdan sonra geçiyormuş.ya en son eşimle dr gidiceğimiz gün biraz gezelim dedik.size söylemeyi unuttum yeni aldığım botların altı kayganmış 3 defa düşüyordum eşim kolumu kaptı ama kolum çıkıodu az kalsın.düşsem daha kötüydü tabi.şimdi altlarına lastik çaktırıyoruz düz die aldım daha tehlikeli oldu benim için.bacaklarım ortadan 2 ye ayrılıyordu.çok korktum.

günaydın kızlar. umarım herkes iyidir. çok vaktim yok. akşam yorum bekledim ama doğru düzgün kimse cvp yazmadı. ben de küstüm onlarla (kendilerini biliyorlar. :kedi: )

yorum bekliyorum: yazmazsanız küserimmm. üzmeyin beni.

güzel bi gün geçirin. öpüldünüz opuyorumnanaktan

akşama bakabilecem yorumlarınıza. kib

bence çok hoş çok elit bi isim

canım ya ayakkabı alırken altına baksaydın keşke iyki düşmemişin
gerçi ben ayağımda spor ayakkabılar varken eşimde yanımdaydı düştüm yüz üstü ama kafam döndü ayaklarım dolandı ondan karnımın üstüne düşmiyim die ninja kaplubağalar gibi oldum valla :)
canım MİRAY çok güzel birisim çok kibar ve asil bencee

günaydın kızlar inşallah herkes iyidir bebişlerde tabi geçmişe bakamadım dr gidecek arkadaşlar umarım güzel haber alır alanlarında gözü aydın günümüz güzel geçsin inşallah :Saruboceq:

tuğba günaydın canım iyiyiz şükür inş. sende iyisindir

çok şükür canım işyeri taşındı internet daha dün bağlandısositososito yeni yerimize ama yorulduk ben bittim artık daha çabuk yorulıyorum sizinde öyledir herhalde hatta eskişehirden müdür geldi oda öyle diyor sen baya yoruluyorsun artık halini beğenmedim diye ilkide düşük olduğu için anlıyorlar gerçi dikkat etmem gerektiğini vereliniortak

kızlar yeni gelenler hoşgeldiniz.
bişe sorcam doktorunuz verdiği vitaminleri kan haplarını değiştimi hiç değişen oldumu..

çok hoş bence anlamıda tabi yerimseniben keşke bende hemen öğrenebilsem yakında dr randevumu öne aldırcam meraktan adam yine niye geldin diyecekkaydirigubbakcemile3

bişe sorcam doktorunuz verdiği vitaminleri kan haplarını değiştimi hiç değişen oldumu..

bana elevit ve gyno-tardyferon verdı eb başındada folic plus kullanmıştım
folic plusu kesi bu yazdıklarımı verdi halada kullanıyorum aynılarını ama malesef ilaç içme konusunda sebatlı değilim atladığım oluyo

atlama hayatım hatta doğumdan sonra altı ay daha kullanmamız gerekiyomuş yoksa dişler felan dökülür.. bana da elevit bide ferrin fort verdi kullanıyomda kutular bitiyo tekrar aldırayım madem doktor değişcem demedi ama 28. haftada gidicez o zamana kadar değişirmi diye sordum derdi heralde.

Ben sadece elevit kullanıyorum.. Cuma günü kontrolümüz var.. belki başka bişey daha verir doktor.

canım bende hemen yoruluyorum popoyu kaldıramıyorum artık merdiven felan çıkarken :kedi:

ben bi pembe hap içiyorum aç karnına ama ismini unuttum
bide calci-net D3 içiyorum testlerim iyi çıktığı için ilaç vermedi doktor

ben bi pembe hap içiyorum aç karnına ama ismini unuttum
bide calci-net D3 içiyorum testlerim iyi çıktığı için ilaç vermedi doktor

benim testlerim iyi de kansızlık var mış onun içinde ferin fort u iki ye çıkardı. bide eşimle kan uyuşmazlığı var.

canım benim dr tayini çıkıp gittiği için başka dr geçtim onu tavsiye ettiğine bu bana vitamin vermedi kan hapımda bitmediği için istemedim açıkcası değişiyormuymuş bilmiyorum :uhm:

Ben de Elevit ve Ferrum Fort kullanıyorum. Haftaya kontrolüm var Ferrum Fort bitiyor yine yazdırayım. Tahlillerde falan farklı bir sonuç çıkmadığı sürece değiştirmez herhalde kan hapını falan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…