2010 Şubat Anneleri

kızlar ben birazdan çıkıcam kociş gelicek biraz gezicez hava alıcaz hepinizi öpüyorum kendinize iyi bakınn

slm kızlar yorucu bı gun gecırdım kı sormayın sabah bas agrısı mıde bulantısıyla acıle gıttım sınızut oldgm içinmiş cok sukur bebekle ılgılı bı sorun yokmus doktor amcamızda bızı ayrıntılı ultrasyona gonderdı haftaya gıdecktık bugun gıdın dedı bı heyecanlandım anlatamam kızlar neyse cok sukur oğluşum 282gr 17 cm olmus her yerıne tek tek baktık işaret parmagını sallıyodu bana allahım cok tatlıydı kızlar coookkk

kızlar karnımı doyurdum aksama yemegımı yaptım geldımmm...
esracım randevu alamadım daha bakırkoy kızılay a gıdıcem yarın... yarın zaten bakırkoye gıdıcektım osmanıye devlet hastanesıne gıdıcektım guatr ıcın kan vermeye ordan kızılay a gecer bakarım cok kalabalık degılse beklerım...
kızlar Allah bılıyo ya ben o bebegımı kaybettım topıgıne hıc bakamıyorum gıremıyorum oraya zaten evhamlıyım korkudan aklım cıkıyo... Allah kımsenın basına vermesın :çok üzgünüm:

kıyamam yerım senın oglusunu masallah Allah nazarlardan saklasınnn
sanada gecmıs olsun canım cok dıkkat et kendıne...

kıyamam yerım senın oglusunu masallah Allah nazarlardan saklasınnn
sanada gecmıs olsun canım cok dıkkat et kendıne...

canım benım ben ılk gebelığimde cok sıkıntı cektım kaybettım o nedenle bunda da dıken ustundeyım neysekı hersey yolunda allahım hepımızın yardımcısı olsun

selam çıtırlar, nasılsınız bakimmm?

gün içinde iyi kaynatmışsınız yine. oku babam oku şimdi. neyse yorumları çooook merak ediyorum. bakalım neler var...?

bılgen canım bunu bılmıyodum Allah kaybettıgın bebegını cennetıne almıstır... sımdıyse bebegıne saglıkla kavusursun ınsallah...

kızlar gaza geldım gobısımı cekıp koysammı ne bende

inş. canım inş. hakkımzda hayırlısı

ben kaçtım kızlar eve gidiyorum artık...ay üf hiç bu aralar yemek ev işi...vs yapasım yok ..(
öyle yatsam kimse dokunmasa...
neyse öptüm herkesi by

canlarım ben çıkıyorum... fazla katılamadım bugün size kusura bakmayın... ama yazmadanm çıkmiyim...

fikirevi canım kızçen hayırlı uğurlu olsun canım sağlıkla gelsin inşallah.... nihayet sende fatoşta öğrendiniz cinsiyetleri..

papatya canım Allah kardeşine sabır versin canım hakkında hayırlısı olsun inşallah... sende hiç üzme kendini her şer zannedilen şey biliyosun ki şer olmayabilir... inşallah hayırlısı neyse hakkında o olsun canım...

kızlar 20+2 iken doktorda kontrolüm vardı kızım 22,4 cm 352 gr çıktı benimle aynı olanlar var mı? iyi mi bebişim doktor bu zamanlarda bütün bebekler hemen hemen aynı olurlar 20. haftadan sonra farklılşamaya başlarlar dedi bebişlerin büyümesi için yaptığınız bişeyler var mı? paylaşır mısınız???

yorum yapan arkadaşlara tek tek teşekkür eder, muck muck öperim. içim rahatladı, beğendiğinize sevindim.

fatoş, oğluş geliyomuş kız. ben niyeyse senin miniği de kız olarak düşünmüştüm. akannehir neyse sağlıklı olsun da, kız erkek fark etmez. çok öpüyorum canım. oğluşunu daa.

çok sağol canım benim
sağol canım oğluşlarımız arkadaş olcak teyzesi
selamlar :) biz de öğrendik,kızımız olacak inşallah sağlıkla :)) şimdi isim arıyoruzzzzz ...
hayırlı olsun canım
canım hiç endişeleneme benimde oynamıyo doktor çok normal dedi

kızlar bu gün kan ve idara tahlilide vermiştim eşim aradı idrarda bişi varmış bi içimlik bi ilaç vermiş bu gece iççekmişim ne ki o acaba

kızlar bu gün kan ve idara tahlilide vermiştim eşim aradı idrarda bişi varmış bi içimlik bi ilaç vermiş bu gece iççekmişim ne ki o acaba

canım munurol şaşe dir o. bende kullandım 2 kez hamılelıgım boyunca. ıdrar tahlılınde atıyorum 7-8 lokosit hucre goruldu falan yazınca verıyor doktorlar. olası bı ıdrar yolu enfeksıyonunu onlemek amacıyla...
2 kere sıddetlı ıdrar yolu enfeksıyonu gecırmıs 2 kere de hamişligimde gecırmıs bırı olarak tecrubelerıme dayanarak soyluyorummm opuyorumnanaktan

bende ekledım gobişimiiii :sm_cool:

canım benim, ne hoş çıkmış göbüşün öyle. iyi büyütmüşsün maşallah

Fatoşçum idrar yollarında iltihap vardır. Ondan vermiştir.

satdaşım napıyormuş bakalım. senin kız duruyor mu yerinde? anacım benimki 1 dk durmuyor maşallah. bi kasığa tekme yiyorum, bi göbeğin altına. sonra aradan geçiyor göbeğin üstüne bi tekme yiyorum. çok fena çok. yaramaz olacak galiba. yandım benn delikafadulden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…