2010 Şubat Anneleri

kardeşim boşanıyor.daha 1,5 yıllık evliydi...işte ihanet....

çok zor canım. Allah sabır versin. benim de ablam boşandı aynı sebep yüzünden. 2 cocuk, ihtisas yok, baba evine döndü.

sizde cocuk var mı? kardeşin çalışıyor mu? Allah sabır versin. başka birşey olsa, belki düzelirler derdim ama aldatılmak sindirilecek bişey değil.

stresten benimde canım bişey istemiyo..istemiyinci midem bulanıyo..uyuyamıyorum zaten...annemde yokk...akıl danışacagı bi bizler kaldık..ne zormuş birine akıl vermek..bide kardeşse...hepimiz boşanmasından yanayız..destekliyorus bugün bunu yapan yarını ne olur bilemeyizbdaha çocuk yokken boşanmaları en dogrusu olacak...

kardeşim hemşire.
kendi ayaklarının üzerinde duran birisi çok şükür...çaışıyo....
daha genç hayatına çeki düzen verecek inşallah....

kızlar zeynep uyandı .onu banyo yaptırayım .karnını doyurayım hadi gelirim yine...

Çocuk yoksa daha kolay olur, kolay olur derken kesinlikle çok zor ama çocuk olsa dahada zor Allah yardımcısı olsun.

Cuma günü sizin ordayım Hasekide:)

hadiya canım demek aynı mekanlardaydık kaydirigubbakcemile3

yaren sus kız zati korkuyorum uykularım kaçıyo nasıl doğurucam diye.

fatima canım seninkinin cinsiyeti neydi..

paptya üzme kendini benimde ablam ramazanda aynı durumdaydı 1 tanede çocukları var şimdi gene düzeldiler tabi eniştem gene akıllanmamışsa o başka.. klava:

bak en azından kardesın kendı ayakları uzerınde durabılen bırı. cocuk da yok ortada. ısın ıc yuzunu sız bılırsınız ama eger donulmez bı hataysa yaptıgı ılerıde daha kotusude olabılır dogru soyluyosun bu konuda... Allah beterınden saklasın arkadasım uzulmeyın cok daha kotu sartlarda olabılırdı ortada...

kardeşim hemşire.
kendi ayaklarının üzerinde duran birisi çok şükür...çaışıyo....
daha genç hayatına çeki düzen verecek inşallah....

Papatyacım sıkma canını bak ne güzel ayakları üzerinde duran bir insanmış. Allah sabır versin. Zor bir durum ama atlatacaktır.

canım senin durumun da gerçekten çok zor. ben onlar için ne yapacağımı şaşırdım inan. ablam 10 yıllık evliydi. deli gibi severek evlendiler. ailede herkes o kadar yıpranmış durumdaki..ben ayakta tutmaya,destek olmaya çalışıyorum ama bi yerde yetersiz kalıyorsun. anne baba kardeş , tahtını yapabiliyoruz belki ama bahtını yapamıyoruz işte Allah herkesi iyilerle karşılaştırsın.

fazla da moralini bozma, el birliği ile atlatırsınız inş.

Ogluşum olacak inş. teyzesi.

kızlar bana uyku bastı gene yemekte yapmadım daha kacıyım bende aksam gelırım gene cok duramam opuyorumnanaktan

Ogluşum olacak inş. teyzesi.

hadi hayırlısı canımya allah onları sağlıklı versin bizlere.. dün bebeğimi kaybettim diye topik varya araya girdim çok moralim bozuldu allah onlara o mutluluğu tekrar yaşatsın bizede o acıyı yaşatmasın inş..:bbo:

Güle güle papatyacım ve zeynepcim kendinize iyi bakın benim yerimede uyuyun emi

soyleden gecmıyım dedım canım oglusun hayırlı olsun kaydirigubbakcemile5

Saol canım Allah razı olsun.

Saol canım, bende bundan önce düşük yapmıştım yaşadım o duyguları ama neyseki hemen ardından bebeğim annesine geldi tekrar.

kızlar bana uyku bastı gene yemekte yapmadım daha kacıyım bende aksam gelırım gene cok duramam opuyorumnanaktan

uyu uyu büyü zaten az büyüyoruzya kaydirigubbakcemile3

voles ve fatoş yok buralarda bugün bi sorun yok inş. fatoşunda güzel haberini aldım çok sevindimya ama gene kesin dememiş cinsiyet için.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…