2010 Şubat Anneleri

gözün aydın fatoşş oh evin şenlenecek anne babayla...

Sağol canım inşallah ben de bir an evvel tepik yerim inşallah:Saruboceq:
Kızına da maaşallah kocaman olmuş Ben de görcem bu hafta artık çook özledimmopuyorumnanaktan

Günaydın Fatoşçum. ooooo ne güzel gözün aydın. Özlemez mi insan ben yanımda olmalarına rağmen haftada bi iki gidebiliyorum da özlüyorum. Bol bol hasret giderin.

günaydın şekerler..

voles'cim maşallah kızımıza.. seninle aramızda 1 gün fark var ya, hemen hemen benim oğlan da bu kadardır, artık çabuk mu büyüyolar ne:uhm:

cancağızım neden stres yapıyorsun, salla gitsin. kız hem öyle adamcağızına odun falan deme, adamın ya da kaynının girip okuyası tutar, görür falan, sonra kötü olur...

kızlar benide ekleyin bu listeye xvelembar 9 subat bebişimin d.tarihi inş. cinsiyeti erkek

hoşgeldin canım, hayırlı olsun oğluşun..

çok hüzünlü değil mi? ben de geçen arabada dinlemiştim, ağlamaklı olmuştum. duygusal iniş çıkışlar işte..:gitme:

fatoşcummmm gözün aydın, evin şenlenecek desene.. bol bol hasret giderirsin artıkın...

Kızlar günaydın.Volescim gözün aydın cnm.maşallah cimcimene.kime benzio?kızlar geçmişi pek okuyamadım moralim bozuldu şimdi eşim istanbula gidio ansızın 3 gün yok.sinirlerim gerildi zaten çok sinirliyim buaralar nedense.son dk da böyle şeymi haber verilir annemi çağırırdım yanımda en azından.yanlız kaldım şimdi. kayınvaldemde rahat edemiyorum.ona gitmek istemiyorum.moralim sıfır bana bugün kötü başladı.

gunaydın canım sıkma canını

ESRA maşallah kızına canımm...bende cuma günü görcem inş

sende hayırlı haberlerel gelirsin inşallah... ama o 1 aydaki değişime insan inanamıyor kızlar... geçen gittiğimde yüzü tam oturmamıştı burnuı falan tam belirgin değildi... bu gittiğimde dudaklarına kadar gördük ya inanamazsınız.. ya çok heyecan verici... resimleri bi ara fırsat bulursam almaya gidicem gösteririm sizlere...

günaydın herkese esracım maşallah kızına sağlıkla kucağına al inşallah bende yarın gidicem dr bakalım benim oğluşum ne kadar olmuş büyümüşmü

büyümezmi canım 1 gün bile o kadar önemliki bebeklerimiz için... dr. gittiğinde ne kadar büyüdüğüne inanamıycaksın... mucizenin ta kendisi içimizde büyüyo...

canım günaydın... Allah kavuştursun gözün aydın... Anne baba gibi varmı rahat edersin bi süre onlar yanındayken...

günaydınmirmirmirmir

günaydın canım... nerelerdesin sen epeydir görüşemedik girmiyomusun denk mi gelemiyoruz... keyfin moralin bebişin nasıl bakim..

Günaydın kızlar..mirmirmirmir

günaydın canım...

günaydın şekerler..
voles'cim maşallah kızımıza.. seninle aramızda 1 gün fark var ya, hemen hemen benim oğlan da bu kadardır, artık çabuk mu büyüyolar ne:uhm:

sağol canım senin erkek olduğu için belki daha uzun olabilir canım.. malum erkekler doğarkende kızlara oranla biraz daha uzun oluyolar ya... ay yaren ne zaman gidiceksin dr. a ben monitörün içine girmek istedim... resmen yatıyo ya monitörde bende kızımın yanına yatmak istedim.... nasıl güzel bi mutluluk nasıl bi his bu yarabiim ya... çok şanslıyız cidden bu duyguları yaşayabilmek çok özel bişey bence... bu arada kilosunu düzeltiyorum 580 gr yazmışım kızıma 584 gr kızım ... lütfen o 4 gr da önemli bizim için kaydirigubbakcemile3

Günaydın canlarım a.s. nasılsınız

Geçmişi okudumda geldim, hafta sonu sözde temizlik yaptırdım ben gelen kadından çok yoruldum hiçte hoşuma gitmedi ama bu son artık onu çağırmam.

günaydın canım... walla eşime benzettik daha çok canım çok belli olmuyo ama benden çok ona benziyo galiba:)) tatlım sıkma canını ya.. ne güzel anne kız başbaşa kalmışsınız.. keyfini çıkar... 3 gün koca sorumluluğu yok ne güzel işte... bardağa dolu tarafından bak.. ne kendini ne meleğini üz...

esracım gozun aydın tatlım miniğin koca kız olmus

sağol canım evet ben 400-450 arası beklyodum kilosunu boyunada 20-25 arası diyodum ama maşallah yanılttı bizi... inşallah sizinkilerdende böyle tosuncuk haberi alırız:))

sağol canım evet ben 400-450 arası beklyodum kilosunu boyunada 20-25 arası diyodum ama maşallah yanılttı bizi... inşallah sizinkilerdende böyle tosuncuk haberi alırız:))[/QUOTE]

inş. canım allahım hepimizin gonlune gore versın

Kızlar bişey soracağım size. Ben perşembe öğleden sonra doktora gideceğim. Perşembe günü 21. haftanın ikinci günü. 20+2 yani. O zaman doktora sormak istiyorum bu aşı ve sağlık ocağı işini. Ama aşı için de 20. hafta diyorlar ya bişey olur mu?

Son düzenleme:

tam bilmiyorum ama bana aşı için 25. haftaya randevu verdiler

Volescim maşallah kızına ,bizde cumartesi günü görecez inş kızımızı.

inşallah canım seninkide benimki gibi çıkar muhtemelen.. haftamız aynı çünkü...

canım bende 21+1 de olmuştum aşımı sorun olmuyo merak etme hatta... 2. aşıyı en geç 30 haftayı geçmiycek şekilde yaptırabilirsin ilk aşını... yani 26. haftaya kadar yapıyolar... en erken 20. hafta...

gözün aydın fatoşş oh evin şenlenecek anne babayla...
sağol canım benim hemde ne şenlenme
sağol canım sorma uzaklık çok zor.bu arada egede doğum ücretsizmiş canım
sağol bitanem öle ya anne bab gibisi varmı allah başımızdan eksik etmewsin onları
fatoşcummmm gözün aydın, evin şenlenecek desene.. bol bol hasret giderirsin artıkın...

öle yarenim darısı tüüm hasret çekenlerin başına.

günaydın güzel anneler ve tatlı bebişler opuyorumnanaktan voles canım maşallah kızına bizimde az kaldı 1 hafta sonra görüşeceğiz bebişimle ozaman cinsiyetinide öğreniriz herhalde :Saruboceq: herkes iyidir umarım güzel bir gün geçirmek dileğiyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…