- 19 Ağustos 2008
- 2.597
- 0
- 356
- 39
arkadaşlar hepinize günaydınlar güzel bir hafta geçöiririz inşallah.bu gün bursadan annemle babam geliyor çok mutluyum çok özlemiştim güzel güzel yemekler yapacaz anne anneyle dedmize sizler nasılsınız?
Sağol canım inşallah ben de bir an evvel tepik yerim inşallah:Saruboceq:bebeğindir canım e artık beni hissetme zamanın geldi diyo annesi... yakında benimki gibi dışardan izlersin vuruşlarını... :))) dün yattığım yerde açtım göbişimi eşimle tv seyreder gibi karnımı izliyoruz... nasıl tepikler atıyo anlatamam.. inşallah sizlerde hissedersiniz aynı şekilde....
arkadaşlar hepinize günaydınlar güzel bir hafta geçöiririz inşallah.bu gün bursadan annemle babam geliyor çok mutluyum çok özlemiştim güzel güzel yemekler yapacaz anne anneyle dedmize sizler nasılsınız?
canlarım napıyosunuz ben gittim dr... cinsiyetimiz %100 kız oldu nihayet:))) 580 gr olmuş kızım ve boyumuz 28 cm... suyumuz organlarımız vs.. hepsi çok iyi... 1 hafta önde gidiyoruz... ayrıntılı ultarason verdi... veeee 200 tl dediler... kocişle benim kalbimize iniyodu... doğum parası içinde 1500 normal, 2300 zorunlu sezeryan, 3000 isteğe bağlı sezeryan, epidural +450... walla napıcağıma hala karar veremedim.. kocişle öyle birbirimize baktık... ama ben bu dr. çok seviyorum ya gene kadın mükemmeldi... kendine her gittiğimde daha çok bağlıyo... hayırlısı bakalım... ben fazla kalamıyorum... son havadisleriyi veriyim istedim.... çok çok öpüyorum sizleri canımsınız.....
kızlar ok stresliyim karnım kasılıyor sabahtan beri sancı da oldu acaba stresten midir? kaydirigubbakcemile
ayyy bu herifi ne yapayım ben başıma bela oldu ya senağlama
kaynım girilmemesi gereken sitelere girmiş. hem de hergün, tesadüfen farkettim. geçen geldiğinde de girmişti eşime söylemiştim uyarmıştı...
kızlar benide ekleyin bu listeye xvelembar 9 subat bebişimin d.tarihi inş. cinsiyeti erkek
ne zaman eskiyor sevgiler ödenen bedellerin acısı geçincemi???
yağmur yağıyor mutfak camındayım..nasıl üşüdüğümü bilemezsin..menekşelerim çiçek vermiyor artık anne. söylediğin gibi hep dibinden su verdim ama..şimdi telefon açsam sana sesini duynak da yetmiyor ki..
Hep ayni cumleler.Babamlar nasil? Ilacini aldin mi? Nedenini bilmedigim bir aglamak var icimde.Bir yerlere sigdiramiyorum yuregimi.Bazen dalip giderdin mutfakta yemek yaparken tahta kasikla tencerenin basinda oylece ne dusunurdun acaba? Ozlemek cok fena anne, anlamak seni daha da fena..
Omuzlarim agriyarak uyaniyorum sabahlari.Benim kizimin omuzlarimı ovmasina daha cok var.Gittikce sana mı benziyorum ben? Ya da ‘annenin kaderi kiza’ dedikleri dogru mu? ‘baban eskitir herseyi kizim, ‘demistin bir kez.Anlamamisim meger, eskiyormus annecigim.Omzunu ovacak kalmiyormus meger ayni evin icinde.simdi duysan bunlari, ne uzulursun mutsuz mu kizim diye, coktan kendinden vazgecmis bir sesle.Mutsuz degilim de anne, yagmura ve mutfagimdaki kedere care bulamiyorum.
Evimi topluyor, toz aliyor, patlican kizartiyor, televizyon seyrediyor, aksam calan kapiyi aciyorum.Actigimi goren olmuyor.Pisirdigim yeniyor da, guzel olmus denmiyor.Cay demleniyor demleniyor, demleniyor.Kederim mutfagin her yerine yerlesiyor.ah Nasil eskiyor hersey anne, nasil eskiyor.eskilerimi atmaya kiyamiyorum. Seni cok ozluyorum.bana yasakladığın bahçeler sana da mı uzaktı hep.? gidemeyişine ağladın mı sende? ne zaman eskiyor sevgiler ödenen bedellerin acısı geçince mi?
işte böyle… kalbimde bir acı şarkılar seni söyler..
Kızlar günaydın.Volescim gözün aydın cnm.maşallah cimcimene.kime benzio?kızlar geçmişi pek okuyamadım moralim bozuldu şimdi eşim istanbula gidio ansızın 3 gün yok.sinirlerim gerildi zaten çok sinirliyim buaralar nedense.son dk da böyle şeymi haber verilir annemi çağırırdım yanımda en azından.yanlız kaldım şimdi.kayınvaldemde rahat edemiyorum.ona gitmek istemiyorum.moralim sıfır bana bugün kötü başladı.
ESRA maşallah kızına canımm...bende cuma günü görcem inş
günaydın herkese esracım maşallah kızına sağlıkla kucağına al inşallah bende yarın gidicem dr bakalım benim oğluşum ne kadar olmuş büyümüşmü
günaydınmirmirmirmir
Günaydın kızlar..mirmirmirmir
günaydın şekerler..
voles'cim maşallah kızımıza.. seninle aramızda 1 gün fark var ya, hemen hemen benim oğlan da bu kadardır, artık çabuk mu büyüyolar ne:uhm:
Kızlar günaydın.Volescim gözün aydın cnm.maşallah cimcimene.kime benzio?kızlar geçmişi pek okuyamadım moralim bozuldu şimdi eşim istanbula gidio ansızın 3 gün yok.sinirlerim gerildi zaten çok sinirliyim buaralar nedense.son dk da böyle şeymi haber verilir annemi çağırırdım yanımda en azından.yanlız kaldım şimdi.kayınvaldemde rahat edemiyorum.ona gitmek istemiyorum.moralim sıfır bana bugün kötü başladı.
esracım gozun aydın tatlım miniğin koca kız olmus
Kızlar bişey soracağım size. Ben perşembe öğleden sonra doktora gideceğim. Perşembe günü 21. haftanın ilk günü. 20+1 yani. O zaman doktora sormak istiyorum bu aşı ve sağlık ocağı işini. Ama aşı için de 20. hafta diyorlar ya bişey olur mu?
Volescim maşallah kızına ,bizde cumartesi günü görecez inş kızımızı.
Kızlar bişey soracağım size. Ben perşembe öğleden sonra doktora gideceğim. Perşembe günü 21. haftanın ikinci günü. 20+2 yani. O zaman doktora sormak istiyorum bu aşı ve sağlık ocağı işini. Ama aşı için de 20. hafta diyorlar ya bişey olur mu?
sağol canım benim hemde ne şenlenmegözün aydın fatoşş oh evin şenlenecek anne babayla...
sağol canım sorma uzaklık çok zor.bu arada egede doğum ücretsizmiş canımSağol canım inşallah ben de bir an evvel tepik yerim inşallah:Saruboceq:
Kızına da maaşallah kocaman olmuşBen de görcem bu hafta artık çook özledimmopuyorumnanaktan
Günaydın Fatoşçum. ooooo ne güzel gözün aydın. Özlemez mi insan ben yanımda olmalarına rağmen haftada bi iki gidebiliyorum da özlüyorum. Bol bol hasret giderin.
sağol bitanem öle ya anne bab gibisi varmı allah başımızdan eksik etmewsin onlarısende hayırlı haberlerel gelirsin inşallah... ama o 1 aydaki değişime insan inanamıyor kızlar... geçen gittiğimde yüzü tam oturmamıştı burnuı falan tam belirgin değildi... bu gittiğimde dudaklarına kadar gördük ya inanamazsınız.. ya çok heyecan verici... resimleri bi ara fırsat bulursam almaya gidicem gösteririm sizlere...
büyümezmi canım 1 gün bile o kadar önemliki bebeklerimiz için... dr. gittiğinde ne kadar büyüdüğüne inanamıycaksın... mucizenin ta kendisi içimizde büyüyo...
canım günaydın... Allah kavuştursun gözün aydın... Anne baba gibi varmı rahat edersin bi süre onlar yanındayken...
günaydın canım... nerelerdesin sen epeydir görüşemedik girmiyomusun denk mi gelemiyoruz... keyfin moralin bebişin nasıl bakim..
günaydın canım...
sağol canım senin erkek olduğu için belki daha uzun olabilir canım.. malum erkekler doğarkende kızlara oranla biraz daha uzun oluyolar ya... ay yaren ne zaman gidiceksin dr. a ben monitörün içine girmek istedim... resmen yatıyo ya monitörde bende kızımın yanına yatmak istedim.... nasıl güzel bi mutluluk nasıl bi his bu yarabiim ya... çok şanslıyız cidden bu duyguları yaşayabilmek çok özel bişey bence... bu arada kilosunu düzeltiyorum 580 gr yazmışım kızıma 584 gr kızım ... lütfen o 4 gr da önemli bizim için kaydirigubbakcemile3
fatoşcummmm gözün aydın, evin şenlenecek desene.. bol bol hasret giderirsin artıkın...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?