Bilgencim hoşgeldin. Ban iyiyim çok şükür. Bebiş de iyi. Sen nasılsın
Geçmiş olsun canım ben de salı gidip yaptırcam. Ben de iki gündür giremedim. Girdiğimde de kimse yoktu. İnşallah iyidir herkes.
canım benım ası cok fecıydı sol kolum kople sıstı parmaklarımı bıle kapatamıyodm valla 2 gun boyunca sacımı bıle annem topladı inş. senın kı ole olmaz cnm ya
hoşgeldin bilgencim iyiyiz bebişim ve ben.sen nasılsın.aşı olmuşsun.hadi hayırlı olsun.dikkat et ağrı yapıyo dimi.sol koluna yaptırsaydın.
Ayy canım üzüldüm ya... Benim salı tatil. İstanbul'un kurtuluşu olduğu için. Eğer sağlık ocağı açıksa yaptıracağım. Yoksa kalacak gibi görünüyo. Olmazsa okulun ordaki sağlık ocağına giderim.
İnşallah Bilgencim açıktır Bilgencim.Bebiiş nasıl hareketleri hissediyo musun
Acilleştin mi,çCanım geçmiş olsun ya.Hayırdır? Bu arada iç karnının geniş olması çok iyi bi şey. Şanslısın
canım benım ası cok fecıydı sol kolum kople sıstı parmaklarımı bıle kapatamıyodm valla 2 gun boyunca sacımı bıle annem topladı inş. senın kı ole olmaz cnm ya
Tekrar geçmiş olsun tatlım. Canım senin göbiş çok kocaman olmayacak bildiğim kadarıyla. Dolayısıyla da doğumdan sonra bize nazaran daha az göbiş kalacak sende. O açıdan yani.Bizim bir akrabamızn iç karnı hiç yokmuş. Koskoca bir göbek kaldı canım doğumdan sonra. Sanki bi tane bebiş daha var içerde gibiydi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?