2010 Şubat Anneleri

selam arkadaşlar,
tahminime göre bende şubat annesi olacağım ama sanırım 28 şubat olacak,daha çok yeni yani hamileliğim,yarın keseyi görmeye gideceğiz,görürüm inşallah,herşey yolunda gider ve sağlıkla alırız bebeklerimizi kucağımıza opuyorumnanaktan

selam bengisu hoşgeldin aramıza , a.s.
bebişin hayırlı olsun cnm, inşallah yarın keseyi görürsün ve Rabbim bebişini kucaklamayı nasip eder,

teyzeleriiiiiiiiiiii bebişim daha minicikmiş o yüzden görememişiz gümbür gümbür atıyordu kalbi 5+6 mış 2.75 mm rabbime şükürler olsun meleğim beni terk etmedi..........

kızlar desteğiniz için heğinize tektek teşekkür ederim rabbim hiçbirimizi ayırmasın bebeğinden sağlıkla kucağımıza alalım inşallah:Saruboceq::teytey: :teytey: :teytey:

ebru canım benimmmm inan bütün tüylerim diken diken oldu var yaaaa kaydirigubbakcemile5 :lepi: Şeniz hihoyyyt

inşallah Rabbim kucaklamayı da nasip eder cnmm

ayyy ne güzel bir haber bu

darısı tüm pıt pıtları duymayı bekleyenlere inşallah, fatma cnm yarın da senin güzel haberlerini alırız inşallah

ebru canım benimmmm inan bütün tüylerim diken diken oldu var yaaaa kaydirigubbakcemile5 :lepi: Şeniz hihoyyyt

inşallah Rabbim kucaklamayı da nasip eder cnmm

ayyy ne güzel bir haber bu

çok sağol arkadaşım kalp sesleri nasıl çınlattı odayı allahıma çok şükür.....
sana zahmet benim tickeri düzeltirmisin 5+6 olacak..:1hug:

merhaba arkadaşlar
ben de aranıza yeni katıldım. iki hafta önce doktora gittim keseyi gördü. pazartesi kalp atışı için tekrar gidicez. sanırım 6+2 oluyo. çok heyecanlı ve stresliyim. internette arama yaparken bu sitedeki paylaşımları gördüm, çok sevindim. umarım hepimiz hayırlı bir şekilde bebişlerimizi kucağımıza alırız.

Slm kizlar ben geri geldim subat topigine. 2 gun once dr gittim ve 4 subat dedi dogm tarihine..

Kalp atislarini da duyduk cok heyecanlandim. cok guclu atiyor kalbi dedi dr. cok sevindim.

ins. hepimiz saglikli hamilelik geciririz..

bahar daisy hoşgeliniz kızlar, bebişleriniz hayırlı olsun sağlıcakla kucağınızda da görürsünüz inşallah

teyzeleriiiiiiiiiiii bebişim daha minicikmiş o yüzden görememişiz gümbür gümbür atıyordu kalbi 5+6 mış 2.75 mm rabbime şükürler olsun meleğim beni terk etmedi..........

Cok sevindim, disardaydik bütün ögleden sonra eve gelir gelmez seni merak ettim. canim cok gözünaydin, saglikla büyüsün, hepimiz iyi haberlerle döneriz insallah.

candy inşallah sen ve tüm bekleyenler de kalp atışlarını duyarsınız

Ebruli...?
Veya kalp atisini duyanlar... Sadece sesini duyup, görüntüde farketmeyen oluyor mu? Benim doktorumda dinleme, dinletme olayi olmadigindan, bu yüzden kalp atisini farkedememis olabilir miyiz diye düsünüyorum. Embiyo da kücük zaten.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…