2010 Şubat Anneleri

ay allahım, şu televizyondaki sen-ben dondurma reklamı.. beni çıldırtıyor.
şimdi de tepinen kız versiyonunu yapmışlar. allahım ne özürlü beyin yaratımı bir reklamdır ya bu...

olabilir canım hem benim vajinal bakıldı belki o yüzden daha kolay farkedildi sen biraz daha sabret.:1hug:

ay allahım, şu televizyondaki sen-ben dondurma reklamı.. beni çıldırtıyor.
şimdi de tepinen kız versiyonunu yapmışlar. allahım ne özürlü beyin yaratımı bir reklamdır ya bu...

canım benim gibi yapacaksın tv seyretmeyeceksin en güzeli :lepi:

nereye yapıştırıyoduk doğrusu nereden girecektim ay çok zahmet oluyo sana.... ama sevaptır kız

cnm kullanıcı paneli, profil sayfanı düzenlede en altta kilo vs takip var oraya yapıştır cnm

canım benim gibi yapacaksın tv seyretmeyeceksin en güzeli :lepi:

ay ben sosyal bir kadındım..
şimd eve tıkıldım fifa..
bildiğin gibi değil, ruhum daralıyor.. napıyım koca gün..
bi ses oluyor, arkadaş oluyor..
geceleri diziler var... bi yaprak dökümü, bir de aşk-ı memnu... o kadar yani.

gece zaten film izliyoruz biz kocişle.. tv izleme alışkanlığımız hiç yok.
ama işte ben gündüz, mecburen bu nesne ile oyalıyorum kendimi.. bi bilgisayarım, bir tv :)

kizlar ben 8 haftalik oldum bugun. Allaha sukur hersey yolunda ama mide bulantilarimartti yemek dusunemiyorum bile..ne krakerlerin nede drun verdigi ilacin bir etkisi oluyor.

birde 2 gundur midem tas gibi. o kadar rahatsizim ki uyuyamiyorum valla. yediklerime de cok dikkat ediyorum ama yine de cok gaz yapiyor bende..

su anda saat sabah 4'e geliyor burda ama ben uyuyamiyorum gaz sancisindan. zaten dun de uyuyamadigim icin hemsirelik icin basvurdugum okula gorusmeye gidemedim uyuyakalmisim gunduz..sans iste 1 yildir ugrasiyordum ama nasip degilmis artik dogumdan sonra tekrar ugrasicam gibi Çok üzgünüm çoook

Yaşasın sonunda topiğimizi bulduk:)
Slm kızlar ben de hayırlısıyla şubat 2010 da bebişimi kucağıma alacağım.
7. haftadayız. Bulantı, özellikle de halsizlik ve uyku çok rahatsız ediyor ama herşeye razıyım yeterki o iyi olsun. Bazı arkadaşları başka sayfalardan hatırlıyor gibiyim. Onların da hamiş olmasına ayrıca sevindim. Benim son adet tarihim 2 mayıs.

hosgeldin cnm aramiza insallah saglikli bir sekilde alirsin bebegini kucagina

biricik hoş geldin cnm, bebişin hayırlı olsun sağlıkla kucaklarsın inşallah

yalel cnm bence tv insanı sosyal değil antisosyal yapıyor bende eve tıkıldımm kaldım gerçi ama tv nin pek çok zararının görmüş biri olarak tv siz hayat benim için daha rahat hem bilgisayar varken ona hiç gerek bile duymuyorum

Sagol Daisy'cigim. Insallah... Senin 3 hafta gördügün kesemiydi acaba, cünkü ilk gittiginde sadece kese görünüyor ancak...

Olabilir, bu pazartesi baska bir doktora gidiyoruz. Umarim yasadiklarim yanima kar kalir.

aa sen hangi ülkedesin? ben seni buralardasın sanıyordum :)
olsun, üzme kendini.. hemşirelik meselesi nasip değilmiş.. hayırlısı buymuş annesi.. sakın mızıklama, sızlanma.. tuh vah deme:) bak alınır sonra kuzucuk...

merhaba hoşgeldin biricik...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…