2010 Şubat Anneleri

Bende geçen gece erken dogum için hastaneye yattigimi gördüm rüyamda
ay sanki gerçek gibi geldi
artik dogurana kadar böyle rüyalar görürüz normal olsa gerek okudugumuz gördügümüz herseyden etkileniyoruz artik

sakinleşmene sevindim canım.ama iyi durdun ben hemen parlarım şimdiye çoktan yola çıkmıştımkaydirigubbakcemile3bende illk hamileligimde beşinci aya kadar çalıytım.sonra kendi istegimle ayrılmıştım...

hoşgeldin canım ay ne güzel tatlı heycnlar bunlar böle çok sevindim.tamam canım resimlerimizi ekleriz

evet güzel heyecanlar.valla takiptesiniz ona göre....

ii olmaya çalışıyoruz canım inşallah alışlır kreşe senin içinde onun içinde ii olur hayırlısı vay yaramaz ilk günde şikayet hakaydirigubbakcemile3

sana üzüzldüm tansiyonun düşmedigine ama ilaç verip denge saglıyorlarmış onun için rahat ol.streste çıkartır..evet ya zeynoya bi degişiklik olsun diye sırf.deilsi evdeyim ben kuzuma bakamıyomuyum..

Selam papatya hoşgeldin. Ay zeyno büyüdü de kreşe mi gidiyo okula gittiği günler de gelecek inşallah canım

hoşbulduk canım.evet ya şöyle mavi önlüklü falanda hayal etmeye başladım artık bu günleride göracekmiyiz diye.ama geliyo valla..ogünlerde gelecek inşallah....

geçmiş olsun canım 47,5 kilomudelikafadulden ne mutlu canına ne kadar zayıfsın

PapatyaHosgeldin canim bizlerde yavrularimizi krese okula gönderdigimiz günleri görürüz insallah
ShineHosgeldin canim geçmis olsun dikkat et kendine[/COLOR

Kizlar ne güzel bulusuyosunuz taa burdan kiskandim valla:1no2:
Resim çekinde biz de görelim unutmayin sakin

papatya maşallah zeynoya bizde miniklerimizin okullara gittiği zamanları görürüz inş.

ya kızlar, bu su niye erken geliyor ya, ya da niye susuz kalıyoruz? Bunun bir sebebi var mı? ya da önlem alınabiliyor mu? :uhm:

Bilen varsa parmak kaldırsın lüffennn..:icecream:

bizim su gitmedi sanırım. ben görmeden gitti geldiyse bilemiyorum mirmirmirmir
suyun erken gelmesi ne demek oluyor :uhm:

nasılsınız kızlar ne var ne yok.
selda üzüldüm ya canın sıkılmış boş yere ne düşüncesiz insanlar var ama en kötüsü o düşüncesiz insanla aynı evde yaşamak senağlama

geçmiş olsun canım 47,5 kilomudelikafadulden ne mutlu canına ne kadar zayıfsın

Sağol fatoşcum.Evet kilo alamama problemim vardı hamileliğime kadar.Ama boyumda kısa nun için dengeliyorum heralde :) 1.60 Boyum kilomda pek yok görenler anlamıyor bile hamile oldugumu bende inadına dar hamile oldugumu belli edecek kıyafetler giyiyorum :)
Sanada gecmiş olsun canm .Sanırım tansiyonun düşmüyormus.Bol bol dinlen canm tansiyon ne üzülmeye ne sevinmeye gelmiyor malesef.

Papatyacım ne güzel prensesin ilk adımını atmış .Ayy ne güsel bir duygu olsa gerek.Allahım daha nice güzel günlerini görmek nasip etsin inşallah.

Seldacım gecmiş olsun canm .Gercekten hamilelikte çalışmak çok zor ya. Benim kendi işim olmasına ragmen cok zorluk cekiyorum .Çabuk sinirleniyorum ,hemen alınıyorum devamlı aglamak geliyor içimden. Sanki bana bişey söylendiginde yada yapıldıgında bebeğim duyuyor anlıyor diye daha cok üzülüyorum. Bebeğimin psikoljisini şimdiden bozmak istemiyorum.
Hamilelikte cok aglarsakk bebekte dogdugunda cok huysuzlanır cok aglarmıs

papatya maşallah zeynoya bizde miniklerimizin okullara gittiği zamanları görürüz inş.

inşallah canım görecegiz tabi...

akpak gözün aydın canım kızını görmüşsün...
sen nasılsın iyimisin...

canım bence şu zamanlarda böle rüyalar görmemiz normal canım sakın takma kafana germe kız gelinimi

hamilelikte normal galiba bende çok kabus görüyorum:1shok: hayırlara çıksın inşallah canım kafana çok takmaktan öyle görmüşssündür eminim

haklısınız canlarımda ne biliyim işte elimde değil dikkat ediyorum ama ya ona bi zarar verirsem korkusu olmaya başladı içimde... hayırlısıyla bi doğsaydı şunlar...

gözün aydın canım herşey yolunda ama 2. aşı için erken değil mi daha... sen çok çabuk bitirmişsin işi...

canım benimde çok gerçekçiydi... resmen aklıma rüya geldikçe gözlerim doluyo... tutmasam kendimi ağlıycam yani çok etkilendim ya... ya ben rüyada görmem normalde biliyomusunuz... zaten uykum parça pinçik anlamıyorum bişey uyuyomuyum uyumuyomuyum... tam dalmışım bi ara gördüğüm rüyaya bak... hayırdır inşallah diyim ne diyim...

canım hadi başka bi heyecan daha yaşıyosunuz yani... inşallah alışır canım... bu yaşlarda sosyalleşmeleri ve aldıkları eğitim çok önemli ileriki yaşamlarında... resimde çekiliriz canım bol bol zaten 5 kişi olucaz bir kişi misafir... topikten 4 kişiyiz...

ya kızlar yarın dra gidicem 2.5 kilo almısım bu ay toplamda 6 kilo aldım yaw moralim bozuluyor bu hızla gidersem 20yi gecicem gibi. Allahtan zayıf hamile kalmısım yaw. Halbuki abur cubur yok saglıklı ve normal besleniyorum asırı da degil anlamadım. Hareketsizim cok ondan olabilir su yuzmeye baslayamadım acil baslamalıyım...

slm kızlarrr... biz geldiikk... inşallah bütün şubat annelerive bebişleri iyidirr... ne zamandır giremiyodumm.. hatırladınız mı beni... opuyorumnanaktan

yarencim.. nasılsınızbebeğim yaa.. özledim valla... bizde 11+5 olduk teyzesi zemuszemus

biz bankaya gidiyoruz kızlarzemuszemus aranızda bişey isteyen var mı gelirken alayım kaydirigubbakcemile5

dikkat et canım dr. lar diyetisyene yollamak için bahane arıyolar zaten...

canım maşallah büyütmüşsün sende bebeğini... Rabbim nazarlardan saklasın onu... cinsiyet falan öğrenirsen sakın atlama bizede haber ver canım...

Volescim olmam gerekiyormuşl çagırdılar gittim internette bak böyle bişey gördüm

Tetanoz aşısının uygulanış programı;

1. doz : hamileliğin 4. ayı.
2. doz : ilk dozdan en az 4 hafta sonra.
3. doz : ikinci dozdan en az 6 ay sonra.
4. doz : üçüncü dozdan en az 1 yıl sonra.
5. doz : dördüncü dozdan en az 1 yıl sonra.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…