Kızlar hepİnİze ayrı ayrı teŞekkÜr ederİm İlgİnİzden dolayı.. İnsan sİnİrlenİnce kontrolsuz hareket edİp konuŞabİlİyor halİyle bende de Öyle oldu.. Bu gerİzekalı adam Çok ÜzdÜ benİ ama hatasını anlamıŞ olacak kİ hİÇbİŞey olmamıŞ gİbİ davranıyor Şİmdİ ben onu allaha havale ettİm..İŞten Çıkma konusuna gelİnce evet haklısınız sosyal haklarım yanacak belkİ ama bebeĞİmİde kendİmİde strese sokuyorum Çok fazla..Şİmdİ daha İyİyİm en azından aĞlamıyorum artık baŞım aĞrıyor bİrazcık..
Sİzlere tekrar teŞekkÜr ederİm.. DesteĞİnİzden dolayı.. Yavrum da daha yenİ hareket etmeye baŞladı korktu herhalde. Üzme lan annemİ dİyodur kesİn bu deveye
hoşgeldin canım ay ne güzel tatlı heycnlar bunlar böle çok sevindim.tamam canım resimlerimizi ekleriz
ii olmaya çalışıyoruz canım inşallah alışlır kreşe senin içinde onun içinde ii olur hayırlısı vay yaramaz ilk günde şikayet hakaydirigubbakcemile3
Selam papatya hoşgeldin. Ay zeyno büyüdü de kreşe mi gidiyo okula gittiği günler de gelecek inşallah canım
Slm kızlar bugün saglık ocagına 2. aşımı yaptırmak için gittim .Ve aşımı yaptırdım.Bebeğimin kalp atışlarını duydum kilomu ölçtürdüm. 47,5 kiloyum hamilelikten bu yana 4,5 kilo almısım.İyi gidiyorsun ded
ler bakalım hayırlısı.Biraz üşütmüşüm grip oluyorum sanırım üstümde kırgınlık var ve burnumu cekiyorum ara ara. Cok dikkat etmem gerek.
Eeee sizler napıyosunuz ? Bebişler nasıl ?
Herkesin keyfi yerindedir umarım .
Kızlar buluşma resimlerini istiyoruzz ona göre :)
ya kızlar, bu su niye erken geliyor ya, ya da niye susuz kalıyoruz? Bunun bir sebebi var mı? ya da önlem alınabiliyor mu? :uhm:
Bilen varsa parmak kaldırsın lüffennn..:icecream:
kızlar şu video yu bi izlesenize ay sinirlerim bozuldu... boyun posun devrilsin adam senin...
Login | Facebook
geçmiş olsun canım 47,5 kilomudelikafadulden ne mutlu canına ne kadar zayıfsın
papatya maşallah zeynoyabizde miniklerimizin okullara gittiği zamanları görürüz inş.
bizim su gitmedi sanırım. ben görmeden gitti geldiyse bilemiyorum mirmirmirmir
suyun erken gelmesi ne demek oluyor :uhm:
nasılsınız kızlar ne var ne yok.
selda üzüldüm ya canın sıkılmış boş yere ne düşüncesiz insanlar var ama en kötüsü o düşüncesiz insanla aynı evde yaşamak senağlama
canım bence şu zamanlarda böle rüyalar görmemiz normal canım sakın takma kafana germe kız gelinimi
hamilelikte normal galiba bende çok kabus görüyorum:1shok: hayırlara çıksın inşallah canım kafana çok takmaktan öyle görmüşssündür eminim
Slm kızlar bugün saglık ocagına 2. aşımı yaptırmak için gittim .Ve aşımı yaptırdım.Bebeğimin kalp atışlarını duydum kilomu ölçtürdüm. 47,5 kiloyum hamilelikten bu yana 4,5 kilo almısım.İyi gidiyorsun ded
ler bakalım hayırlısı.Biraz üşütmüşüm grip oluyorum sanırım üstümde kırgınlık var ve burnumu cekiyorum ara ara. Cok dikkat etmem gerek.
Eeee sizler napıyosunuz ? Bebişler nasıl ?
Herkesin keyfi yerindedir umarım .
Kızlar buluşma resimlerini istiyoruzz ona göre :)
Bende geçen gece erken dogum için hastaneye yattigimi gördüm rüyamda
ay sanki gerçek gibi geldi
artik dogurana kadar böyle rüyalar görürüz normal olsa gerek okudugumuz gördügümüz herseyden etkileniyoruz artik
herkese merhabalar..kızlar nasısınız bakeem..
bizde iyiz bugün biraz meşguldük zeynom kreşe başlıyor pazartesi onun biraz hazırlıgını yaptık.tabi kreşten çıkartamadık.gitmem diye tutturdu ögleye kadar orda bıraktık bizde babasıyla işlemleri yaptırdık.kısmetse başlayacak bakalım..nasıl olacaksa ayrılmıdıkya hiç..artık bi deneme yapacagız belkide zeynep istemeyecek.belki biz memnun kalmayacagız.bakalım severse devam eder yok kötü olursa ..alırım hemen..birkaç haftada belli olur bakalım.....zeyno biraz yaramazdır pek söz dinlememiş ögretmenlerinin siz konuşun dediler daha ilk saatlerde şikayet aldık bakalımkaydirigubbakcemile3.....
buluşacak kızlar.bursa ve istanbul...resim istiyoruz ona göre.makinelerinizi yanınıza alın haa....bi bakalım isterseniz silersiniz.unutmayın....
ya kızlar yarın dra gidicem 2.5 kilo almısım bu ay toplamda 6 kilo aldım yaw moralim bozuluyor bu hızla gidersem 20yi gecicem gibi. Allahtan zayıf hamile kalmısım yaw. Halbuki abur cubur yok saglıklı ve normal besleniyorum asırı da degil anlamadım. Hareketsizim cok ondan olabilir su yuzmeye baslayamadım acil baslamalıyım...
slm kızlarrr... biz geldiikk... inşallah bütün şubat annelerive bebişleri iyidirr... ne zamandır giremiyodumm.. hatırladınız mı beni... opuyorumnanaktan
yarencim.. nasılsınızbebeğim yaa.. özledim valla... bizde 11+5 olduk teyzesi zemuszemus
biz bankaya gidiyoruz kızlarzemuszemus aranızda bişey isteyen var mı gelirken alayım kaydirigubbakcemile5
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?