bebişin keyfi yerinde canım dün garip bi rüya gördüm kızlar... sanırım benim psikolojim iyi değil... sizinlede paylaşiyim... bebeğim yeni doğmuş kucağıma alıyorum emzirmem gerekiyor... sol göğsümü bi açıyorum hani ağız sütü denen ilk gelen süt var ya koyu ondan gelmiş göğsümden.. bebeğe veriyorum onu o sırada ben bişeyle uğraşırken bi bakıyorum üstümdeki kıyafet bebeğin kafasını göğsüme bastırıyo... hemen açıyorum bi bakıyorum hiç kıpırdamıyo bebeğim ağlamaya başlıyorum ne olur ona bişey olmasın diye... diğer göğsümü açıyorum ordan emzirmek için göğsümün ucunu bebeğin ağzına bir iki değdiriyorum birden süt akmaya başlıyo göğsümden bebeğin ağzından giriyo.. o zaman tekrar kıpırdamaya başlıyo... tekrar ağlıyorum bu sefer iyi diye... çok etkisinde kaldım bu rüyanın... kızlar sizede oluyomu bilmiyorum ama ben çok tedirginim ya... yatarken sanki üstüne yatıp çocuğu ezicem gibi geliyo yada bi hareket yapınca bebeğim rahatsız olmuşmudur diye sonrasında çok kötü oluyorum kafama çok takıyorum... sanırım onun etkisiyle böyle bi rüya gördüm ben..
herkese merhabalar..kızlar nasısınız bakeem..
bizde iyiz bugün biraz meşguldük zeynom kreşe başlıyor pazartesi onun biraz hazırlıgını yaptık.tabi kreşten çıkartamadık.gitmem diye tutturdu ögleye kadar orda bıraktık bizde babasıyla işlemleri yaptırdık.kısmetse başlayacak bakalım..nasıl olacaksa ayrılmıdıkya hiç..artık bi deneme yapacagız belkide zeynep istemeyecek.belki biz memnun kalmayacagız.bakalım severse devam eder yok kötü olursa ..alırım hemen..birkaç haftada belli olur bakalım.....zeyno biraz yaramazdır pek söz dinlememiş ögretmenlerinin siz konuşun dediler daha ilk saatlerde şikayet aldık bakalımkaydirigubbakcemile3.....
buluşacak kızlar.bursa ve istanbul...resim istiyoruz ona göre.makinelerinizi yanınıza alın haa....bi bakalım isterseniz silersiniz.unutmayın....
bizim su gitmedi sanırım. ben görmeden gitti geldiyse bilemiyorum mirmirmirmir
suyun erken gelmesi ne demek oluyor :uhm:
nasılsınız kızlar ne var ne yok.
selda üzüldüm ya canın sıkılmış boş yere ne düşüncesiz insanlar var ama en kötüsü o düşüncesiz insanla aynı evde yaşamak senağlama
slm kızlarrr... biz geldiikk... inşallah bütün şubat annelerive bebişleri iyidirr... ne zamandır giremiyodumm.. hatırladınız mı beni... opuyorumnanaktan
yarencim.. nasılsınızbebeğim yaa.. özledim valla... bizde 11+5 olduk teyzesi zemuszemus
slm kızlarrr... biz geldiikk... inşallah bütün şubat annelerive bebişleri iyidirr... ne zamandır giremiyodumm.. hatırladınız mı beni... opuyorumnanaktan
yarencim.. nasılsınızbebeğim yaa.. özledim valla... bizde 11+5 olduk teyzesi zemuszemus
h
canım hadi başka bi heyecan daha yaşıyosunuz yani... inşallah alışır canım... bu yaşlarda sosyalleşmeleri ve aldıkları eğitim çok önemli ileriki yaşamlarında... resimde çekiliriz canım bol bol zaten 5 kişi olucaz bir kişi misafir... topikten 4 kişiyiz...
ya kızlar yarın dra gidicem 2.5 kilo almısım bu ay toplamda 6 kilo aldım yaw moralim bozuluyor bu hızla gidersem 20yi gecicem gibi. Allahtan zayıf hamile kalmısım yaw. Halbuki abur cubur yok saglıklı ve normal besleniyorum asırı da degil anlamadım. Hareketsizim cok ondan olabilir su yuzmeye baslayamadım acil baslamalıyım...
Selam canım.. Ben hatırlayamadım ki.. Hatırlatsana canım.. hoşgeldin bebişin de hayırlı olsun bakalım!!
Kızlarrr ben geri geldim... Dün doktor amca kocaman bebişimi gösterdi.. aman Allah'ım maaşallah nasıl da büyümüş...kıpırtılar da gerçekten oğlumun hareketiymiş kıpırtı hissederken orada gördüm ayaklarını oynatıp karnıma doğru vuruyordu...kaydirigubbakcemile2canım ya oğlum benim!!! Doktor maaşallah iyi beslemişsin dedi...kaydirigubbakcemile5 sevindim .. Kan testi istedi sabah hepsini yaptırdım da geldim!!
2 hafta sonrada ayrıntılıya gideceğim ama doktor ayrıntılı ultrasonu aslında şu an yaptım ama istersen iki hafta sonra hastaneye bi daha gel dedi.. Gitmeyi düşünüyorum bakalım.. hayırlısı....:lepi:
h
ayy minik prenses kreşe gidecek demek..Maşallah canım..ne güzel bir mutluluk, Allah bizlere de o günleri görmeyi nasip etsin inş.
üüfff akpak. musluk suyu değil heralde. doğumda su geliyor ya, o erken geliyomuş bazılarında. 7. ayda falan.:çok üzgünüm: bunun nedenini ve önlemini sormuştum ama kimsenin dikkatini çekmedi sanırım. ya da gale almadılar..mafoldumben
:)
07papatya teşekkürler canım!!! zemuszemusmaşallah ogluna canım.iyi olduguna sevindim
yarencim... çok sağol canımm..büyüyoruz işte allahın izniyle... bulantılarım bir haftadırfln kesildi gibi bişeyy... çok şiddetli olmadı zatenn.. bi ramazanda sahurda eşime yemek hazırlarken her gün lavabodaydım ondan sonra pek kalmadı gibii... ama başdönmeleri fln devam.. amaann eda ablamızı bi görr.. eli sürekli karnımda.. rabbim nazarlardan korusun da hayırlısıyla sağlıkla kucağımıza almamızı nasip etsiinn... evet cnmm riskli kısmı atlatmaya az kaldı ama 4-5 aya kadar progestana devam dedi dr.. ona canım sıkkın.. ama bebişim iyi.. p.tesi gidicem yine .. 2li test için.. o zaman görücem :))) eee kuzum siz artık 6 ayı deviriyonuz nerdeyse... bizim o dönemlere daha varr... inş. o günleri de görürüm... bebeğine ve sana sağlık diliyorum cnımmm.... :Saruboceq:
Volescim olmam gerekiyormuşl çagırdılar gittim internette bak böyle bişey gördüm
Tetanoz aşısının uygulanış programı;
1. doz : hamileliğin 4. ayı.
2. doz : ilk dozdan en az 4 hafta sonra.
3. doz : ikinci dozdan en az 6 ay sonra.
4. doz : üçüncü dozdan en az 1 yıl sonra.
5. doz : dördüncü dozdan en az 1 yıl sonra.
fatoş... voles... çok sağolun kızlarrr... hatırlamanıza sevindim cnlarım.. özledim muhabbetinizi valla .. :))) gelişmelerden szi haberdar etmemmi canlarım benim yaa... şubat olmadı ni,san oldu ama sizi tanıdım sonuçta muhabbetimiz var o kadar demii ama....:)))
ben arada giriyodum yine de... birkeresindegirdim slm verdim fln.. ama tanıdık kimse yoktuu... bana dediler senin bebiş daha çok küçük burası şubat anneleri fln.. :roflol: yanlış geldin bacıım demek istediler açıkçası bende kendimi tanıtmaya çalıştım ama sallayan olmadı... :roflol: hıı fln dediler.. bende o zamandan beri girip arada bakıyorum sadece... sizin bebişler iyidir inş...
Kızlar herkese merhabalar.
Maşallah yine herkes iyi oh oh
Fatoşçum ilaçla düzelecğine sevndim.İyi haber...
Seldacım O beladan benim de başımda var. Hem de 2 tane canım. Allah sabır versin.:Saruboceq: Bugün gene aradı beni bir sürü laf. Takmadım valla.
mydarling... saol cnımm. iyiyim sen de iyisin umarımm.... bursa osmangazideyim cnmm.. beşyol'a yakınımm... ya sen?
canım bende yeşilde oturuyorum yarın bursa buluşmamız var istersen sende gel dicektik saat 14:00 de kent meydanı kafakasın ordaki giriş kapısı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?