2010 Şubat Anneleri

hayırlara gitsin inş. ben de rüya görmüyorum ama aynı tedirginlik bende de var. yatakta ya da normalde pozisyon değiştirirken, eğilip kalkarken, sürekli aklım bebekte, acaba bişey olmuş mudur diye..Hayırlısıyla kazasız belasız bi doğursaydık. paranoyak olduk iyice..

ayy minik prenses kreşe gidecek demek..Maşallah canım..ne güzel bir mutluluk, Allah bizlere de o günleri görmeyi nasip etsin inş.

üüfff akpak. musluk suyu değil heralde. doğumda su geliyor ya, o erken geliyomuş bazılarında. 7. ayda falan.:çok üzgünüm: bunun nedenini ve önlemini sormuştum ama kimsenin dikkatini çekmedi sanırım. ya da gale almadılar..mafoldumben

ayy maşallah bebeg. büyütmüşsün kız.. ee nasıl gidiyor, bulantı falan var mı? az kalmış tehlikeli kısmı atlatmaya..

Biz iyiyiz valla,ayrıntılı, şeker yüklemesi.. yok bebek hareket etti, etmedi.. alışverişler falan.. Bu tatlı uğraşlar işte :)

Selam canım.. Ben hatırlayamadım ki.. Hatırlatsana canım.. hoşgeldin bebişin de hayırlı olsun bakalım!!

Kızlarrr ben geri geldim... Dün doktor amca kocaman bebişimi gösterdi.. aman Allah'ım maaşallah nasıl da büyümüş... kıpırtılar da gerçekten oğlumun hareketiymiş kıpırtı hissederken orada gördüm ayaklarını oynatıp karnıma doğru vuruyordu...kaydirigubbakcemile2canım ya oğlum benim!!! Doktor maaşallah iyi beslemişsin dedi...kaydirigubbakcemile5 sevindim .. Kan testi istedi sabah hepsini yaptırdım da geldim!!

2 hafta sonrada ayrıntılıya gideceğim ama doktor ayrıntılı ultrasonu aslında şu an yaptım ama istersen iki hafta sonra hastaneye bi daha gel dedi.. Gitmeyi düşünüyorum bakalım.. hayırlısı....:lepi:

fatoş... voles... çok sağolun kızlarrr... hatırlamanıza sevindim cnlarım.. özledim muhabbetinizi valla .. :))) gelişmelerden szi haberdar etmemmi canlarım benim yaa... şubat olmadı ni,san oldu ama sizi tanıdım sonuçta muhabbetimiz var o kadar demii ama....:)))

ben arada giriyodum yine de... birkeresindegirdim slm verdim fln.. ama tanıdık kimse yoktuu... bana dediler senin bebiş daha çok küçük burası şubat anneleri fln.. :roflol: yanlış geldin bacıım demek istediler açıkçası bende kendimi tanıtmaya çalıştım ama sallayan olmadı... :roflol: hıı fln dediler.. bende o zamandan beri girip arada bakıyorum sadece... sizin bebişler iyidir inş...

bakalım alışırsa ne ala devam edecegiz.bi deneyelim bakacagız sonrasına..tamam bekliyoruz resimleri...

aman boşver takma kafana ya kiloları.ee bende ilk kızımda 20 kiloyla girdim valla hepsi sonra gidiyo.bu arada bende başladım abur cubur işine.şurda otururken bende götürdüm üç gofretli çikolatakaydirigubbakcemile3ne yapalım olsun boşver..

tanımazmıyız ya...kocaman yapmışsın bebegi maşallah.ee nasıl gidiyo varmı bulantılar...anlat bakaılm.cinsiyeti belli oluncada haber ver olurmu

yarencim... çok sağol canımm..büyüyoruz işte allahın izniyle... bulantılarım bir haftadırfln kesildi gibi bişeyy... çok şiddetli olmadı zatenn.. bi ramazanda sahurda eşime yemek hazırlarken her gün lavabodaydım ondan sonra pek kalmadı gibii... ama başdönmeleri fln devam.. amaann eda ablamızı bi görr.. eli sürekli karnımda.. rabbim nazarlardan korusun da hayırlısıyla sağlıkla kucağımıza almamızı nasip etsiinn... evet cnmm riskli kısmı atlatmaya az kaldı ama 4-5 aya kadar progestana devam dedi dr.. ona canım sıkkın.. ama bebişim iyi.. p.tesi gidicem yine .. 2li test için.. o zaman görücem :))) eee kuzum siz artık 6 ayı deviriyonuz nerdeyse... bizim o dönemlere daha varr... inş. o günleri de görürüm... bebeğine ve sana sağlık diliyorum cnımmm.... :Saruboceq:

maşallah ogluna canım.iyi olduguna sevindim

papatyacımm.. iyiyiz şükür.. sen de iyisin inş.. bebişde iyidir umarımm... büyüyoruz rabbiminizniyle cnımm.. bakalım önümüzdeki hafta dr. ihtimalde olsa söyler bişiydiye umuyorum ama kesin belli olunca cinsiyetimiz size de yazarım cnmm.. ama öncelikle sağlıklı olsun da cinsiyeti 2. planda bence... opuyorumnanaktan

sagol canım.bende kreşe bırakap giderken vaybe büyüdümü bu kız diyom maşallah.allah herkese nasıp etsin tabi ikincisinede inşallah bana..

su neden geliyo bilmiyorum bende.allah korusun hepimizi....

kızlar ben çıkıyorum zeyno uyandı.diger işlerimizi halledelim.hepinizi öptüm byby:gitme:

hoşgeldin canım nasılsın sen bursanın nersindensinnn bebişinde hayırlı olsun

doğru canım aşı aralıkları ama ben ilk doz 20. haftadan sonra yapılıyo diye biliyordum ondan dedim... özellikle onlar çağırdıysa sorun yok...

canım ya nasıl tanımayız aşkolsun... gün içinde aslında çoğumuz burdayız ama akşam saati falan geldiysen belki bize nazaran daha yeni arkadaşlarla karşılaşmış olabilirsin canım... sen sık sık fırsat buldukça gel canım.... iyi haberlerini eksik etme bizlerden....

Kızlar herkese merhabalar.
Maşallah yine herkes iyi oh oh
Fatoşçum ilaçla düzelecğine sevndim.ıyi haber...
Seldacım O beladan benim de başımda var. Hem de 2 tane canım. Allah sabır versin.:Saruboceq: Bugün gene aradı beni bir sürü laf. Takmadım valla.

mydarling... saol cnımm. iyiyim sen de iyisin umarımm.... bursa osmangazideyim cnmm.. beşyol'a yakınımm... ya sen?

Allah seninde yardımcın olsun havvacım.. ben de takmayım diyorum ama olmuyor.. belki içinde bulunduğumuz hassas dönemden dokunsalar ağlayacak gibiyim.. Ben allaha havale ediyorum suçsuz yere canımı yakanları.. o bilir işini.

mydarling... saol cnımm. iyiyim sen de iyisin umarımm.... bursa osmangazideyim cnmm.. beşyol'a yakınımm... ya sen?

canım bende yeşilde oturuyorum yarın bursa buluşmamız var istersen sende gel dicektik saat 14:00 de kent meydanı kafakasın ordaki giriş kapısı

kizlar ben kaçtim misafir gelecek birazdan öptüm hepinizi ve tatli bebisleriopuyorumnanaktan

canım bende yeşilde oturuyorum yarın bursa buluşmamız var istersen sende gel dicektik saat 14:00 de kent meydanı kafakasın ordaki giriş kapısı

hihoyyyt ayy ne güzelll... istanbulda olduğunu biliyodum da bursadan haberim yoktuu... yarın sabah anneme gidicem bende.. ama fırsatım olursa ve misafir fln gelmezse kesin gelmeye çalışırım cnımm.. çok sağolll... opuyorumnanaktan

yarencim... cnm profiline ziyaretçi msj bırakmıştım.. görmedin sanırım.. yoksa olumlu yada olumsuz da olsa bi cvp verirdin bana diye düşünüyorum bebeğim... opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…